Horoszkóp – december 16–22.

2013. december 16.
Energiáddal jó ügyeket támogatsz.

KOS
március 21.–április 20.
Nem idegen számodra, ha hirtelen döntéseket kell hoznod. A karácsony előtti utolsó héten a korábbiaknál is összeszedettebb leszel. Kevésbé rohansz kos módjára falnak, így a kollégák és ismerősök még inkább megbízhatnak a döntéseidben. A pároddal rapszodikus a kapcsolatod, de csak azért, mert itt is tökéletességre vágysz.

BIKA
április 21.–május 20.
Minden személyes kapcsolatod remekül alakul. Kiegyensúlyozott vagy – még embert próbáló helyzetekben is. Fontos kérdések tekintetében is magabiztos vagy. Gyakran gondolsz távoli országokra. Valószínű, hogy az év végi hajtásban te is elfáradtál, de az is lehet, hogy éppen most találsz kedvezményes utazási lehetőséget.

IKREK
május 21.–június 21.
Kisebb hisztivel indítod a heted, de ha találsz valakit, aki a segítségedre szorul, azonnal elfelejted a személyes sérelmeidet. A hét legnagyobb része nosztalgikus hangulatban telik. Gyerekkori emlékek, vagy épp a régi barátokkal való találkozások azok, amelyek nagy hatással lesznek rád. Munka és kereset nálad most egyensúlyba kerül.

RÁK
június 22.–július 22.
Valószínűleg fáradt vagy, ezért légy sokat szabad levegőn, szellőztesd ki gyakran a fejed, és meglátod, a gondolataid is kitisztulnak. Használd ki, hogy ezekben a napokban az önvizsgálat foglalkoztat, ezért legalább egy apró lépést megtehetnél, hogy a sorsodat a saját kezedbe vehesd. Lelkileg és egyéb módon is sokat tehetsz másokért.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A Nap most olyan helyzetben található, ahonnan jegyed erényeire még nagyobb hangsúly kerülhet. Jöhet a csillogás és a nagylelkűség. Aki ezen a héten találkozik veled, biztos lehet benne, hogy a jó szó mellé valami kézzel fogható ajándékot, de legalább egy ötletes apróságot kap. A te vágyaid is teljesülnek.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Nagyon sok energiát fektetsz az otthonod csinosításába. Lassan véglegesíted az ünnepi dekorációt, bár az igazi kibontakozás csak a jövő héten várható. Órákat töltesz takarítással, rendrakással, selejtezéssel. Precíz lány vagy, így nem csak megválsz a régi dolgoktól, hanem listát is készítesz, kinek is adhatnád tovább.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Továbbra is kitart a kedvező bolygókapcsolat a pénz és a hivatás területe között. Elégedett vagy a munkáddal, még akkor is, ha időnként nagyon fáraszt. Amikor pedig a bankszámládat nézed, látod, hogy néhány rendkívüli dolgot is megengedhetsz magadnak így az ünnepek előtt.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Titokzatos lényednek kedveznek a csillagok. Az érzések, mély érzelmek kapnak nyomatékot. Hallgass az ösztöneidre, de azért az eszedre is szükséged lehet. Külfölddel vagy nagyobb horderejű dolgokkal kapcsolatban támaszkodj nyugodtan a megérzéseidre. Csendesedj el egy kicsit, és hamarosan megtudod a választ.

NYILAS
november 23.–december 21.
A hét utolsó napján a Nap elhagyja a születési jegyed. Mindez számodra azt jelenti, hogy önmagad egy kicsit háttérbe szorítod, de mások problémái az előtérbe kerülhetnek. Elképzelhető, hogy anyagilag támogatsz egy hasznos ügyet. Addig is, míg megszületik az elhatározás, rendkívül optimistán, vidáman éled a napjaidat.

BAK
december 22.–január 20.
Nehéz döntést hozni, hogy a családot vagy a felgyülemlett munkát részesítsd előnyben. Ez a hét nem is adja meg az igazi választ, és a megoldásra is várnod kell. Nincs más hátra, mint kitartani. Ismered a helyzetet, hiszen máskor is előfordult, hogy egy közelgő ünnep előtt tömegével jelentkeznek a feladatok.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Fantasztikus kitartással dolgozol egy fontos, közösségi ügyön. Lehet ez vállalati, vagy civil ügy, de lehet, hogy csak a lakóközösség szószólója leszel. Lényeg, hogy az eredmény, amit elérsz, mások számára sok pozitívumot ad. Mit kapsz mindezért? Sok elismerést és még több új barátot is.

HALAK
február 20.–március 20.
Fókuszba kerül az otthonod, a családod. Még az is lehet, hogy csak most kezdesz az ajándékokon, meglepetéseken gondolkodni! Az előtted álló napokban fontos lenne átgondolni a karácsonyi menüt, átnézni a különféle dekorációkat. Hivatásod területén még mindig nagy a hajtás, és magasak az elvárások is.