Horoszkóp – december 23–29.

2013. december 22.
A Nap a Bak jegyébe érkezett és sok izgalmat hoz.

KOS
március 21.–április 20.
A karácsony mindig sok izgalommal jár. A Mars és Uránusz feszültséget teremtő kapcsolatát még néhány napig viseld türelemmel. A hét második felére elcsitulnak a hullámok. Az ünnepek alatt próbáld magad távol tartani a hivatásodtól. Túl sok energiát fektetsz olyasmibe, ami talán nem is a te dolgod.

BIKA
április 21.–május 20.
Maximális biztonságra vágysz. Szeretteidtől megköveteled, hogy alávessék magukat az akaratodnak. Gondolj arra, hogy nekik is lehetnek vágyaik. Párkapcsolatodat jól irányítod, bár itt is előfordul néha, hogy birtoklási vágyad mindent mást háttérbe szorít. Anyagilag nincs okod panaszra, még ezen a héten is lehet bevételed.

IKREK
május 21.–június 21.
Az átlagosnál több feszültséggel készülsz az ünnepre. Nem érdemes most felforgatni az egész házat. Hidd el, aki hozzád megy látogatóba, nem a hibákat keresi, hanem a társaságodat. Néhány órád jut számvetésre is. Le a kalappal előtted: komoly, jótékony munkát könyvelhetsz el magadnak.

RÁK
június 22.–július 22.
A Jupiter és Szaturnusz kedvező kapcsolata lehetővé teszi, hogy átgondolj kérdéseket és lehetőségeket, valamint képessé tesz felelős döntéseket hozni. Az ünnepnapok alatt pihenj, regenerálódj, tölts sok időt családoddal. A hét végén pedig, bárhol és bármilyen témában kell helyt állnod, te lehetsz a nyerő.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Még az ünnep előtti utolsó napon is fáradhatatlanul rohansz ajándékok után. Senkit sem hagysz ki. A pénztárcád teljesen kiürül, de ahogy megkezdődnek az ünnepnapok, annyi hálás szempár néz rád, ami minden fáradtságot megér. Szerelmi ügyekben optimistán gondolkodsz.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Tele vagy megfelelési vággyal, ami sok esetben megfelelési kényszer is lehet. Szerencsére, ezekben a napokban az átlagosnál is gyakorlatiasabb leszel. Beosztod az idődet, elkészíted az utolsó pillanatokra szóló tevékenységi listádat, és terv szerint haladsz. A hét második fele mozgásra, sportra, minimum sétára késztet.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Óriási a vonzerőd. Így van ez még akkor is, ha te, jelenleg nem ezt érzed. Fáradt és kedvetlen vagy. Nagy társaság helyett, az ünnepnapokra inkább csak egészen szűk családi körbe vágysz. Ha nem kötelező az állandó jelenléted, még a mobilt is kikapcsolhatod. Figyeld meg, milyen megnyugtató egy-két napot csendben tölteni.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Egész héten harmónia sugárzik belőled. Nincs könnyű természeted, de a jelenlegi csillagállások lecsillapítják a szenvedélyt, legalább is nálad. Az elképzelések és a lehetőségek is egyensúlyba kerülnek. Érzelmi vonalon új perspektíva nyílik. Egy bizonyos kérdés egyre kíváncsibbá tesz. Érdemes kutatni.

NYILAS
november 23.–december 21.
Kérlek, a héten semmiben ne hozz fontos döntést. Miért is kellene megnehezíteni az ünnepi hangulatot? Lehet, hogy valaki megpróbál sarokba szorítani és olyasmire kicsikarni tőled a választ, amivel önmagadnak kárt okozol. Érzelmileg kissé labilis lehetsz, de gondolj arra, ünnepek idején minden ember feszültebb az átlagosnál.

BAK
december 22.–január 20.
Az év utolsó előtti hetében a Nap a születési jegyedbe érkezett. Nem vagy harsányan ünneplő típus. Most is inkább belül éled meg a születésnapod adta lehetőségeket, hangulatot. Alkalmad lesz megtapasztalni, hogy van néhány igaz barátod. Érzelmi kérdésekben legyél sokkal biztosabb saját értékeidben.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Kissé elnyomottnak érzed magad. Túl sok terhet raknak a válladra. Mivel senkivel nem akarsz ujjat húzni, inkább tűrsz. A körülmények azonban előbb-utóbb kikényszerítik, hogy megtedd a következő lépést. Gondold át, mennyire kell engedned olyan követeléseknek, melyeknek semmi alapja nincs.

HALAK
február 20.–március 20.
Semmiképpen ne a párodat hibáztasd, ha az ünnepi előkészületek lassan haladnak. Mindenki végezze a saját feladatát, és a megjegyzéseket inkább tartsd meg magadnak. Szép emlék marad az idei karácsony, ha a jókívánságokat nyitott szívvel fogadod. Minden hétköznapi dolgot, egyelőre tegyél félre.