Horoszkóp – 2013. december 30.–2014. január 5.

2013. december 30.
A Nap, Plútó kapcsolat év végi összegzésre késztet.

KOS
március 21.–április 20.
Túl nagy intenzitással készülsz az év végére. Oszd be az idődet. Tapasztalhattad, ha minden napra listát készítesz a teendőkről, sokkal hatékonyabb lehetsz. Az év utolsó két napja is, ha olyan a hivatásod, megköveteli a teljes szellemi odaadást. Az újév első napján sok tervet forgatsz a fejedben.

BIKA
április 21.–május 20.
Legfontosabb, hogy magadat és a hozzád közel állókat is biztonságban, jólétben tudd. Így a szilveszteri buli is, ha te rendezed, tele lesz minden jóval. Különösen, ami az étel, ital kínálatot illeti. Egy kicsit aggódsz a várható fogadtatás miatt, de amikor az újév első napján visszagondolsz, csak pozitív élmények jutnak eszedbe.

IKREK
május 21.–június 21.
Fantasztikusan pozitív, kipihent és jó kedélyű vagy. Lehet, hogy a hét elején kapsz egy kecsegtető ajánlatot, de ezt ne vedd komolyan. Inkább tekintsd elő szilveszteri tréfának. A hét közepén többnyire lustálkodsz. Kipihened a bulit, bár számíts rá, hogy tőled szokatlan módon összegzést is készítesz.

RÁK
június 22.–július 22.
Tedd félre egy kicsit az aggodalmaidat. Bármilyen feszültség adódik az otthonoddal, munkáddal kapcsolatban, annak a megoldása nem ezekben a napokban válik esedékessé. Gondolj bele, mi az izgalom valódi oka. Egy korábbi szerelmed készül visszatérni, és te nem tudod, hogyan fogadd. Hallgass a megérzéseidre.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Most is azon töröd a fejed, hogy lehetne a sikert, sikerre halmozni. Legalább egy délutánt tölts egyedül, vedd számba az elmúlt év eredményeit és nézd meg, milyen területeken tudnál tovább haladni. Engedd a fantáziádat szárnyalni. Mire beköszönt az újesztendő első napja, mindent tudsz, amit tudnod kell.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Ha egyedülálló vagy, most már nem tagadhatod, mennyire fontos lenne egy megbízható társ. Nehezen fogalmazod meg, legalább is nyíltan, az érzéseidet. Nem is beszélni kellene róla, hanem cselekedni. Az újév első napjaiban úgy találod, nem csak a naptár cserélődött ki, hanem te magad is.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Te lennél a parti felelős? Akkor alaposan szervezz meg mindent, mert a túlzott lazaság most visszaüthet. Kirobbanó energiával fogsz bele a dolgokba, de hajlamos leszel átsiklani a részleteken. Ha éppen a szilveszteri bulin szeretnél hódítani, nem biztos, hogy célt érsz. Január első napjaiban azonban igen.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A szilvesztert lakóhelyedtől távol töltöd? Számíthatsz kalandos utazásra, de ennyi belefér az év végi hangulatba. Már most sokat gondolsz a jövő évre. Jól teszed, ha az újév első napjaiban kicsit egyedül maradsz és elmélkedsz. Bizonyos illúziókat is dédelgetsz, de abban is biztos lehetsz, nálad terv nem marad megvalósítás nélkül.

NYILAS
november 23.–december 21.
A csillagok általában jókat jósolnak neked, mos azonban, legalább a hét első két napján, légy óvatos. Kapkodással és nemtörődöm, túlzott optimizmussal csak hibázni lehet. Ha átgondolod a mögötted álló évet, láthatod, anyagilag sikerült stabilizálódni, de ennek bizony nagy ára van. Elfáradtál.

BAK
december 22.–január 20.
Minden szempontból fontos hét áll előtted. A szilveszteri összejövetel akár a születésnapod ünneplése is lehet. Most ne számolgass, hanem élvezd az életet. Ha szórakozol is, számodra mindig fontos a mérték. Előfordulhat, hogy egy témában nagyon megmakacsolod magad, de egy kiadós alvás után másképpen gondolkodsz.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Döntsd el, mi a fontosabb számodra. Jókat lustálkodni, vagy egy kicsit élénkebbé, szórakoztatóbbá tenni az emberi kapcsolataidat. A pároddal most sokkal csendesebben ünnepeltek, mint ahogy terveztétek, de ennek is meg vannak az előnyei. Nem biztos, hogy mindig a harsány társaság az igazi kikapcsolódás.

HALAK
február 20.–március 20.
Az év utolsó napján is az egyik legfontosabb örömforrásod a hivatásod. Furcsán hangzik, mert más ilyenkor szórakozik, te pedig esetleg dolgozol, de valakinek ezt is meg kell tenni. Bezsebelhetsz sok dicséretet, elismerést. Láthatod, hogy akik szeretnek és becsülnek, még ilyenkor is hozzád fordulnak.