Horoszkóp – 2014. január 6–12.

2014. január 06.
Egyre ambiciózusabb leszel, közben körültekintően tervezel.

KOS
március 21.–április 20.
Túlságosan sokfelé szeretnél megfelelni. Szerencsére bírod energiával. Egy mások számára nehéz bolygó kapcsolat a te esetedben inkább erősíti a kitartásod és a határozottságod. Jól teszed, ha az újév első hetében, egy az egész évre szolgáló tervet, menetrendet állítasz össze.

BIKA
április 21.–május 20.
Egy családi, valószínűleg testvérrel kapcsolatos ügy kicsit megvisel. Becsületes, egyenes vagy, így nehezen viseled, ha mások a kerülő utat választják. Próbálj meg úrrá lenni az érzéseiden, akkor a továbbiakban nem lesz dolgod. A munkában túlvállalhatod magad, törekedj egyensúlyra.

IKREK
május 21.–június 21.
Rád nem jellemző a pesszimizmus, most is próbálod az élet napos oldalát meglátni. Egyetlen bajod, hogy valóban beindul az év, a követelményeivel együtt. Gondolj arra, hogy milyen jó érzés egy-egy elvégzett feladat után hátradőlni. Ha nincs még határidőnaplód, sürgősen szerezz be egyet, és írd is tele.

RÁK
június 22.–július 22.
Asztrológiai kifejezéssel élve a Jupiter jelenleg hátráló mozgást végez. Ne ijedj meg, nem fordul meg a világ, pusztán a Földről szemlélve tűnik így. Mi ebből a hasznod? A születési jegyedben járó szerencsebolygó ismét megajándékoz azokkal a kedvező eseményekkel, amelyek az elmúlt időszakban egyszer már megtörténtek.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Ismét elemedben érzed magad. A Bak jegyében járó Nap számodra a munka területén hoz előrelépést, eredményeket. Egész héten tele leszel energiával. Mire használod? Mindenre. Hódítasz, intézkedsz és bezsebeled a sikereket. Ez leszel te a következő hét napban.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Rendkívül céltudatos vagy. Óvatosan közelítesz a problémákhoz, alaposan megfontolod és megtervezed minden lépésedet. Az azonban biztos, hogy amit most elhatározol, azt tűzön, vízen keresztül viszed. Szerelemben egy régebbi érzés újra megerősödhet. Szinglik számára előrelépést, másoknak inkább fejtörést okoz.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A Mars óriási energiával ruház fel, ugyanakkor kapcsolata a Jupiterrel felelőtlenné és mértéktelenné tehet. Hogy lesz ebből egyensúly, ami a Mérleg számára létfontosságú? Engedd, hogy az akaratod győzzön. Harcolni kell? Hát tedd. Úgyis tudod, számodra mi a legfontosabb.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Egyelőre a vágyott kapcsolat csak vágy marad. Nem szeretnéd kiadni magad, így inkább visszavonulsz a csigaházadba. Tele a lelked a legszebb érzelmekkel, de egyelőre erről a másik fél nem tudhat. Talán a hét vége felé felcsillan a remény. Elgondolkodsz, tervezel, és ha minden jól megy, lassan, apró lépéseket teszel.

NYILAS
november 23.–december 21.
Minden a pénz körül forog. Keresel, költesz, élvezed a javaidat. Idén azonban már nem leszel annyira szertelen, mint korábban. Igyekszel tartani magad a költségvetéshez. Okos ötlet, ha egy szép, háztartási füzetre is áldozol. Havonta, vagy hetente vezetheted az aktuális bevételeket és kiadásokat.

BAK
december 22.–január 20.
Megfontoltság, higgadtság jellemez. A hét elején a Nap és Hold között kialakuló kapcsolat, segítő szándékot mutat. Te is önzetlen leszel, de másoktól is ezt kapod. Mindig te legyél az első, aki nyújtja a kezét. Így biztos lehetsz a viszonzásban. A rövid ideig tartó otthoni feszültségen ne bosszantsd magad.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Biztosan örülsz, ha azt olvasod, az anyagi helyzeted javul. Már most, az év első hetében találkozhatsz olyan jelzésekkel, amik előrevetítik a pénzügyi megoldásokat, gyarapodást. Legyél optimista. Néhány, párkapcsolati kérdésben elvetheted a sulykot, pedig téged mindig a jó szándék vezérel.

HALAK
február 20.–március 20.
A Hold a születési jegyedben jár, így a hét első napja igazi, érzékeny hétfő lehet. Könnyekig meghatódhatsz, ha valami jó ér, de egy régi fotó látványa is megindíthat. Itt az idő, hogy betartsd az újévi fogadalmakat. Elsősorban a kishitűségedtől szabadulj meg. Nézz naponta többször is a tükörbe, hogy nőjön az önbizalmad.