Horoszkóp – 2014. január 13–19.

2014. január 14.
A tartós Mars–Jupiter kapcsolat mindenkit túlzásokra hajlamosít.

KOS
március 21.–április 20.
Mozgalmas lesz ez a heted. Érzelmileg és fizikailag is jól érzed magad, senki és semmi nem szabhat gátat. Ideje visszatérned a sporthoz. Az ünnepek alatt elfogyasztott ételek következményei ugyancsak meglátszanak rajtad. A hét közepén már a gyomrod is jelez.

BIKA
április 21.–május 20.
Családdal kapcsolatos ügyekben, célokban itt a megvalósítás ideje. Nem sietted el a döntést, de most már nem is halogathatod. Minden erőddel azon vagy, hogy jobbá tedd az életedet. Mostanában azt is tudod, hogy naponta csak egy apró lépést kell megtenned ahhoz, hogy a célodhoz közelebb kerülj.

IKREK
május 21.–június 21.
A Hold aktivitásra buzdít. Kapkodni azonban nem kell. Minden, anyagiakkal kapcsolatos ötleted sikerrel kecsegtet. A munkában jól teljesítesz, és még akkor is kiugró a teljesítményed, ha időnként túlvállalod magad. A párod valószínűleg többet költ a kelleténél, de vedd könnyedén, ne vitázz.

RÁK
június 22.–július 22.
Jó lenne, ha előbb gondolkodnál, mérlegelnél, és csak aztán hoznál döntéseket. Nagyon érzékeny vagy. Sértődéssel, visszavonulással, duzzogással csak magadnak okozol kellemetlen perceket. Gondolj arra, hogy a másik félnek is vannak érzelmei. Ugyanakkor a hét szinte minden órájában te vagy a legjobb szívű lány.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Egyre fontosabb, hogy időbeosztást készíts. Nagyon sok a dolgod. Szinte minden percedet a munkahelyeden töltöd. Valójában nem esik nehezedre, hiszen biztos vagy benne, nélküled semmi sem valósulna meg. Így is van, hiszen szervezőkészséged páratlan. Túlzásokba azért ne ess!

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A tervezés hete áll előtted. Lesz időd átgondolni, mit is szeretnél. Merj nagyokat álmodni. Felejtsd el az apró részleteket! Uralkodó bolygód, a Merkúr éppen most lépett a Vízöntő jegyébe. Számodra ez felszabadultságot, lendületet, sok ötletet ad. Okosan kommunikálsz, és a humorod is nagyszerű lesz most.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Óriási szükséged van társakra. Ezen a héten a hivatásod területén, munkahelyen, a kollégák körében próbálod ezt az igényedet kielégíteni. Most még a főnököd sem kerülheti el, hogy időről-időre felkeresd, és beszélgetést kezdeményezz. Szerelmi életed megélénkül. Új lehetőség nyílik flörtre, amit ki nem hagynál.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Fordulatra számíthatsz. Az élet olyan szakaszában jársz, amikor a régi dolgok lassan elkopnak, vagy éppen új értelmet nyernek. Az újdonságok pedig visszafordíthatatlanul érkeznek. A Nap és a Szaturnusz kedvező kapcsolata ezen a héten megmutatja neked, hová is visz az új utad.

NYILAS
november 23.–december 21.
Az anyagiakkal kapcsolatban jó hírünk van. Végre már nem csak arra elég a jövedelmed, hogy egyik hónapról a másikra élj. Lehetőség adódik egy kis tartalékolásra is. Meg kell ugyan érte dolgoznod, de végre ezen a területen teljes a harmónia, vagy legalább már látszik az alagút vége.

BAK
december 22.–január 20.
A Bak havának utolsó harmadába lépett a Nap. Közeli kapcsolata a Vénusszal számodra a szerelem ígéretét hozza. A születési jegyed soha nem enged lazaságot, de vannak olyan érzések, melyek még téged sem hagynak hidegen. Szereted a dolgokat inkább hagyományosan megközelíteni. Nem lesz ez másképpen most sem.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A kommunikáció bolygója, a Merkúr a születési jegyedbe lépett. Lazaság, az eddigieknél is nagyobb szabadságvágy az, amit neked kínál. Alaptermészetednek kedvez, hiszen imádod a spontaneitást. Legjobban akkor tudsz kibontakozni, ha hirtelen, ötletszerűen lehet valamire reagálni, vagy valamit elvállalni.

HALAK
február 20.–március 20.
A családod, szerelem, esetleg a gyerek téma az, ami most a legjobban foglalkoztat. Egy kicsit fordított hétnek nézel elébe. A hétköznapok viszonylag eseménytelenül telnek, ugyanakkor a kikapcsolódásra szolgáló hétvégén könnyen lehet, hogy munkába kell állnod. Egy barátnak adott kölcsönről kiderülhet, hogy csak később kapod meg.