Horoszkóp – 2014. január 20–26.

2014. január 20.
Ezen a héten hátat fordítasz a megszokásnak.

KOS
március 21.–április 20.
Legyél mindig barátságos. Nem csak olyanokkal találkozol, akikhez szoros kapcsolat fűz, hanem több időt tölthetsz idegenek, vagy ismerősök között. Jót tesz a személyiségednek, ha egy kicsit ismerkedsz, ráadásul saját épülésedre szolgál, ha elhagyod a rutint, és új terepeket hódítasz meg.

BIKA
április 21.–május 20.
Hidd el, hogy értékes vagy. Ez nem egyenlő a nagyképűséggel, de a munkád során hasznodra válik, ha a helyén kezeled magad. Valami készül a hivatásod területén. Jó, ha tudod, a megoldást csak a hagyományostól eltérő módszerek és hozzáállás hozhatja meg. Neked is érdemes újítani.

IKREK
május 21.–június 21.
Uralkodó bolygód, a Merkúr nem hagy nyugodni. Az amúgy is ötletgazdag Vízöntő jegyében jár, ezzel a gondolkodásodat, vágyaidat erősen felpörgeti. Extravagáns elképzelések sokaságát zúdítod a környezetedre, és azt várod, hogy lelkesedjenek érte. Mielőtt meggondolatlanságot tennél, gondolkodj.

RÁK
június 22.–július 22.
A szerelmet hozó Vénusz és szerencsebolygód éppen szemben áll egymással. Ilyenkor kizárólag jó dolgok történhetnek veled. Tedd félre valamennyi aggodalmadat. Higgy magadban és tudd, hogy remek időszak vár rád. Ilyenkor egy vérbeli Rák, összegyűjti a pozitív élményeket, hogy később meríthessen belőlük.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Unalomig ismert, hogy a munkahelyi flörtök, szerelmi kapcsolatok nem vezetnek jóra. Nálad azonban a kreativitásnak nincs határa, így azt hiszed, soha nem bukhatsz le. Ezen a héten lehet két vagy három olyan napod, amikor éppen a tikos ügyeid miatt kell magyarázkodnod. Most még te nyersz.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Aggódva indítod a hetet, de hamarosan már a legnagyobb pénzügyi zsenit köszöntheted, ha reggel a tükörbe nézel. A hét végére pedig kiapadhatatlanná válnak az érzelmi energiáid. Egy kicsit megfordul veled a világ, és azt sem tudod, merre kapd a fejed. Ez egy nagyon kellemes forgás lesz.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Váltópontnál tartunk, hiszen a héten a Nap átlép a Vízöntő havába. Neked több sem kell, hiszen így a könnyelmű természeted a szerelem és a hódítások irányába fordíthatod. Egy kicsit bizonytalankodsz, de amit egyre biztosabb talajt érzel a lábad alatt, belekóstolsz a hódítás ízébe, már senki nem állíthat meg.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Egyre erősebben kötődsz valakihez. Mérlegeled, hogy a barátod, vagy valami többre is vágyódsz. Kíváncsiságod messzire sodorhat. Utazhatsz, de az is elég, ha sokat olvasol, és közben álmodozol. Újításokat otthonodban kezdeményezhetsz. Mivel éppen a téli tavasz napjait éljük, vásárolj élénk színű virágokat.

NYILAS
november 23.–december 21.
Anyagi kérdések rendezésére remek a hét. Ne görcsölj, hanem ha rendelkezésedre áll a kérdéses összeg, fizesd ki, amire szükséged van, vagy éppen fizesd vissza, amivel tartozol. Amint letudtad az anyagi terhet, könnyűnek, felszabadultnak érzed magad. A hét második felében pezsgő, izgalmas napok várnak.

BAK
december 22.–január 20.
Teljes odaadással követed a céljaidat. Néhány tennivalód célegyenesbe fordult. Most már csak a kitartás és a megvalósítás van hátra. Számíthatsz olyan eseményre, vagy megmérettetésre, amikor minden szempár rád szegeződik. Nincs semmi szégyellnivalód. Te vagy a legjobb.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Ezen a héten a Nap a te születési jegyedbe lép. Túl sokat foglalkozol múltbeli dolgokkal. Semmi értelme azon rágódni, ami már elmúlt és valószínűleg rajtad kívül senki nem emlékszik rá. Fogadd el azt az ajánlatot, ami mostanában érkezik. Lehet ez egészen apró dolog, de lényeg, hogy megmozduljon az állóvíz.

HALAK
február 20.–március 20.
A barátságok sokféle lehetőséget rejtenek. Nem kell kérned semmit, de járj nyitott szemmel. Beszélgess sokat, és okulj mások tanulságos történeteiből. Fogékony leszel érzelmileg, de azt ne engedd, hogy ezzel bárki visszaéljen. Aki téged tudhat barátjának, szerencsésnek mondhatja magát.