Horoszkóp – 2014. január 27.–február 2.

2014. január 27.
A hét egyik sztárbolygója, a Merkúr serkenti a kitűnő ötleteket.

KOS
március 21.–április 20.
A szakmádban és a magánélet területén is sikerekre számíthatsz. Nehéz mindezt egy hétre bezsúfolni. Számíts a kedvező változásokra, de ne kívánd, hogy azok egy nap, egy hét alatt történjenek meg. Tudd, hogy egy jó irányú folyamat részese vagy. Mindenesetre már most úgy érzed magad, mint akinek szárnyai nőttek.

BIKA
április 21.–május 20.
Gyorsaság, élénk reakciók jellemeznek. Nem megszokott, hogy a Bika jegy szülötte ennyire aktív legyen. Szerencsés konstelláció az égbolt jelenlegi kínálata. Ha valakivel laza kapcsolatot ápolsz, de szeretnéd szorosabbra fűzni, megteheted. Ezen a héten a Vénusz és Jupiter kapcsolat tálcán kínálja a legjobb megoldást.

IKREK
május 21.–június 21.
Uralkodó bolygód, a Merkúr a Vízöntő jegyében jár. Páratlan tulajdonságokkal ruház fel. Az év egyik legjobb időszakát éled. Gondolkodásod felpörög. Szívesen vállalkozol vezető szerepre. Mivel nem vagy túl kitartó, inkább csak rövidtávon gondolkodj. Amit most kitalálsz, az meg is valósul.

RÁK
június 22.–július 22.
Igazi sikerekre számíthatsz. Nehéz napokra lebontani, mikor várható a legnagyobb öröm, de abban biztos lehetsz, ha eldobod a kishitűséged, szinte öledbe hullik a lehetőség. Várhatóan sok munkád lesz, de ezek közel állnak a szívedhez, és nem kell túlzottan megerőltetned magad.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Kezedbe ragadod az irányítást. Semmi kétséged nincs, kizárólag te lehetsz a megoldás záloga. Szerelemről és vállalkozásokról pozitívan gondolkodsz. Jól teszed, hiszen elképzelhető egy új felkérés, új munkaterület, amit azonnal elvállalsz. A harmonikus magánélet pedig jó alapot ad mindenhez.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Remek, ahogy egyre több pénz érkezik a számládra. Megdolgoztál érte. Most pedig learathatod a babérokat. Ezek a sikerek elsősorban a hivatásodban várhatóak, de ha kicsit könnyedebben kezeled a magánéletet, ott is van minek örülnöd. Valószínűleg a baráti körödből kerülhet valaki az utadba, akire érdemes figyelned.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A születési jegyedben járó Mars, kapcsolatban a Merkúrral, fantasztikusan feldobottá tesz. Szinte semmi mást nem érzel, csak energiát, vidámságot, vállalkozó kedvet. Egyre jobban vonzanak a kalandok. Úgy érzed, szinte beléd bújt a kisördög. Hódítani akarsz, és számba venni a rajongóidat.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Ha volt is benned fenntartás egy új kapcsolattal szemben, mára már megadod magad. Nem igazi megadás, végképp nem feladás. Tudatosan, saját akaratodból döntesz egy kapcsolat vagy egy nézet elfogadása mellett. Feltehetően az otthonodat is érinti a döntés, bár semmit nem kell elhamarkodnod.

NYILAS
november 23.–december 21.
Te vagy a héten a legnagyobb optimista. Bármire vágysz, biztos, hogy jó úton haladsz felé. A megvalósításban sokat segítenek a pozitív gondolataid. Pénzügyeidet is derűlátóan kezeled. Elképzelhető azért egy kis túlköltés, de ebben a szakaszban még nem jelent veszélyt a bankszámládra.

BAK
december 22.–január 20.
Használd ki ezt a nagyon kedvező időszakot. A Vénusz és Jupiter kapcsolat neked különösen sok eredményt, kedvező fogadtatást, új lehetőségeket hoz. Ugyanakkor más lépéseket is tervezel. Szeretnéd rendezni a párkapcsolatodat. Azt még magad sem tudod eldönteni még, hogy érdemes felrúgni az eddigit vagy jó lenne inkább foltozgatni.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A szülinapod környékén remekül vagy! A kommunikációért felelős Merkúr a születési jegyedben jár. Most éppen kitűnő kapcsolatban áll a Marssal. Energikus leszel, ötletes és legyőzhetetlen. Élvezd a sikereket, gyűjtsd a pozitív élményeket, de azért ne feledkezz meg másokról sem.

HALAK
február 20.–március 20.
Egyre jobban vonzanak az ismeretlen helyek, kipróbálatlan helyzetek. Mielőtt nagyon belelendülnél a kalandokba, végezz egy kis felmérést önmagadban. Alkalmas vagy mindarra, ami után vágyódsz? Nem csak a fantáziád az, ami elsodort? Legjobb, ha bevonod a barátaidat is. Minden szórakoztatóbb és biztonságosabb is társaságban.