Horoszkóp – 2014. február 3–9.

2014. február 03.
Ezen a héten az intellektus kerül előtérbe.

KOS
március 21.–április 20.
Többet ésszel, mint erővel. Ha szem előtt tartod a közmondást, minden jól sikerül és különösebb zökkenők nélkül bonyolítod a dolgaidat. Az otthon és a hivatás között feszültség alakulhat ki, de bölcsességgel minden nehézség áthidalható. Fordíts gondot a helyes kommunikációra. A dicséret mindenki számára fontos.

BIKA
április 21.–május 20.
Te vagy az egyik legtürelmesebb ember. Nehéz kihozni a sodrodból, de ha mégis, akkor kő, kövön nem marad. A hét első felében egy rokon lehet az, aki próbára teszi a türelmedet. Valószínűleg anyagi természetű ügy miatt szakad el nálad a húr. A hivatásoddal kapcsolatban egyre több jó és építő jellegű ötleted támad.

IKREK
május 21.–június 21.
Anyagi szempontból kitűnő időszak vár rád. Befolynak azok a pénzek, amelyekért már megdolgoztál, de újabb felkérések is jönnek, és más forrásokra is támaszkodhatsz. Szóval, minden okod meg van az optimizmusra. Ha vannak beosztottaid, közülük valaki munka helyett mások furkálásával van elfoglalva. Tartsd szemmel.

RÁK
június 22.–július 22.
Egy igazán önbizalom növelő időszak következik. Egyre több a csodálód. Ne csak arra gondolj, hogy szép nőt látnak benned, hanem sokra tartják az emberi tulajdonságaidat is. Párkapcsolatban fontos a kitartás és a józanság. A Rákra jellemző pirulás, túlzott szemérem most többnyire a háttérbe szorul.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Párkapcsolati kérdésekben igencsak alternatívan gondolkodsz. A Vízöntőben járó nap feldobja a hangulatodat. Semmi kötöttséget nem vállalsz. A párod nehezményezi a túlzott önállóságot, de meggyőzöd, hogy a te álláspontod a helyes. A munkahelyeden, ha új kolléga, esetleg új főnök érkezik, élj az újdonság varázsával.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Az átlagosnál érzelmesebb leszel. A párkapcsolatodban nehezen öntöd szóba az érzéseidet, de annál többet csillog a szemed, ha örülsz és néha még az öröm könnyei is megjelennek. Ha egy barátoddal kezdesz közös projektet, gondolj arra, hogy különféle a természetetek. Persze ennek ellenére is lehet hatékonyan együttműködni.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Vigyázz, ha túl sokat keresel, elbizakodottá válhatsz. Nem minden a pénz. Ebben bizony most nem ismered a mértéket. Sokat és meggondolatlanul költekezel. Esetleg, ha a munkádban kell mások pénzével bánni, éppen itt az ideje a felelősségteljes, gondos mérlegelésnek.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Szerelmi ügyekben nem adod ki magad. A hét első napján még mindig a hatása alatt állsz egy korábbi ügyednek. Fontos a józan gondolkodás és elmondhatod, hogy talán még soha nem voltál ennyire határozott és egyértelmű. Ha tartós kapcsolatban élsz, elképzelhető, hogy szeretnél egy kicsit lazítani rajta.

NYILAS
november 23.–december 21.
Jól teszed, ha szorgalmasra váltasz. Most nincs helye a könnyelműségnek, felületes, túl optimista munkavégzésnek. Sokat foglalkoztat a pénz is, de ha ügyesen méred fel a lehetőségeidet, nem kell a bevételek miatt aggódnod. Egy régebbi adósságtól is megszabadulhatsz, bár ahhoz, hogy valóban fellélegezz, még sokat kell tenned.

BAK
december 22.–január 20.
Ki gondolná, hogy te, aki mindig higgadt és józan, most megmutathatja egy másik arcát, azaz féltékeny lehetsz. Ha tartós párkapcsolatod van, ne tedd kockára azzal, hogy esetleg nyomozol is a párod után. Vágysz a biztonságra, így legszívesebben szoros pórázon tartanád a társad.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Életvidám leszel, sokszor nemtörődöm is, de most megbocsátható a lazaság – a születésnapod alkalmából. Keresed a társaságot, és a lehetőségekhez képest igyekszel minél többet szórakozni. Ez az óriási függetlenségvágy a párkapcsolatodat nehezítheti, de jelenleg ez egyáltalán nem érdekel.

HALAK
február 20.–március 20.
Túláradó érzelmek, meggondolatlan pénzügyi döntések, és sok jó barát segítsége jellemzi a napjaidat. A párkapcsolatodban igényled a változatosságot, ugyanakkor aggódsz is a jövőd miatt. Szerencsés helyzetben sokféle emberrel találkozhatsz a héten, akik elvonják a figyelmedet a hétköznapi dolgoktól.