Horoszkóp – 2014. február 10–16.

2014. február 10.
A kedvező Hold-Mars kapcsolat egy pillanat alatt szerelembe ejt.

KOS
március 21.–április 20.
Egy másodperc alatt beleszerethetsz valakibe. Első látásra azt gondolod, ő az igazi és bárki megpróbál lebeszélni, te oda sem figyelsz. A csillagállások valóban kedveznek az érzelmeknek, de engedetlenséget is mutatnak. A tüzes és makacs Kosnak több sem kell. Harcba indulsz és vitatkozol.

BIKA
április 21.–május 20.
Anyagi problémákkal egyáltalán ne foglalkozz, és provokálni se engedd magad. A hét közepe meghozza azt a megoldást, ami mindenki számára megfelelő lesz. Nagyon fontos, hogy megfelelően ápold a kapcsolataidat, hiszen sok múlik a barátok, kollégák, felettesek jóindulatán. A hét vége kisebb összezördülést hoz a pároddal.

IKREK
május 21.–június 21.
Anyagi szempontból még akkor is jónak mondható a heted, ha eleinte csak a kemény munkát látod. Ellenben a szerelem területén a legmeglepőbb kihívások és események tehetik izgalmassá, színessé a napjaidat. Könnyed, időnként felelőtlenségre hajlamos lényed most is túl gyorsan mond igent.

RÁK
június 22.–július 22.
A szerencse, a véletlen, az esztétikum és a legmélyebb érzések bolygói kapcsolódnak éppen egymáshoz. Számodra mindezek pozitívumokat hoznak. Tele vagy ötletekkel, és bátran kifejezésre juttatod az elképzeléseidet. Stabil kapcsolatodra árnyékot vethet a féltékenység, de most annyira jól érzed magad, hogy ez kicsit sem zavar.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Túlságosan érzékenyen reagálsz a munkahelyi eseményekre. Hidd el, a vonzerődből nem von el semmit, ha a kollégák mást is megdicsérnek, nem csak téged. Ha stabil párkapcsolatban élsz, csak olyat várj a párodtól, amit ő valóban képes teljesíteni. Te több szabadságot szeretnél, ő pedig szívesebben látna téged otthon.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Egy lehetőség a hivatásodban nem csak plusz pénzzel, hanem több új kapcsolattal is járhat. Nehéz eldönteni, hogy a sok jelentkező közül ki az, aki valóban a javadat akarja és ki az, akit csak a pozíciód vonz. Nem is kell egy csapásra dönteni. Különösen úgy nem, hogy jelenleg mindenki a hiúságodra hat.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A Mars, Nap kapcsolat fáradhatatlanná és rendkívül vonzóvá tesz. Tele vagy életerővel, huncutsággal és engedetlenséggel. Vidáman, könnyedén fogod fel az életet. Ha szeretnéd a partnereddel még szorosabbra fonni a kapcsolatot, akár célzást is tehetsz erre, bár legénykéréssel ne próbálkozz.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Kíváncsiságod most a kapcsolatok területét veszi célba. Mélyen akarod megismerni, elemezni azokat, akik közel állnak hozzád. Néhány félreértés is becsúszhat a heti programodba. Ha túl titokzatos vagy, azt nem mindenki szereti. A hét közepén egy baráti kapcsolat sokkal mélyebben, szenvedélyesebben érint, mint gondolnád.

NYILAS
november 23.–december 21.
A Hold, Mars kapcsolat jótékony hatását és érzelmileg felszabadító erejét a párkapcsolatodban tudod kamatoztatni. Még a legrégebbi együttélések is új erőre kapnak. Fontos az intellektuális együtt létezés is, de a hét inkább a szenvedélyről szól. Most még a pénzügyekre is pozitívan gondolsz.

BAK
december 22.–január 20.
Szinte hétről, hétre ugyanaz igaz rád: élj azokkal a kedvező lehetőségekkel, melyek jelenleg a rendelkezésedre állnak. Érzelmileg a hét közepe hozhatja a legnagyobb fordulatot. Kinek, kinek a párkapcsolata időtartama, aktuális állapota szerint lehet egyre több és több kedvességben, gyengédségben része.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A Vízöntő havának utolsó harmadába érkeztünk. Egyre fontosabb a szabadság, az intellektuális kihívás. A Szaturnusz nehéz kapcsolatba kerül a Nappal, így sokszor érzed magad kellemetlen, vagy bosszantó helyzetben. Hidd el, nincs semmi baj. Valójában nagyobb az önállóság iránti vágyad, mint amit jelenleg elérhetsz.

HALAK
február 20.–március 20.
A gyors döntés nem a te asztalod. Az elképzelések és a valóság között óriási a különbség. Nem baj, hogy álmodozol, de ha cselekvésre akarod váltani az álmokat, hamar kiderül, hogy légvárakat építesz. Intuíciódat használd kreatívan. Foglalkozz a környezeteddel, tegyél jót a családoddal és örülj a dicséreteknek.