Horoszkóp – 2014. február 17–23.

2014. február 17.
Vigyázz, önfejűség jellemzi a hetet!

KOS
március 21.–április 20.
Túlzott elvárásokkal indulsz a hétnek. A szépséget, harmóniát sugárzó Vénusz és a hirtelen, meggondolatlan cselekedeteket generáló Uránusz közrefogja a gondolkodásért felelős Napot. Nem ártana a héten mindig előbb gondolkodnod, és csak aztán beszélned. Vésd jól az eszedbe, hogy a másik is ember.

BIKA
április 21.–május 20.
Elvárásaid és az ezekkel kapcsolódó gondok hátráltatnak a kivitelezésben. A csillagok féket dobnak az önállóságodra. Munkádban annyi minden összegyűlt, hogy alig van időd levegőt venni. Párod nem veszi jó néven, hogy az időd legnagyobb részét a munkahelyeden töltöd. Legyél türelmes.

IKREK
május 21.–június 21.
Alaposan tekintsd át az otthonoddal kapcsolatos ügyeket. Nézd át a számláidat, irataidat. Könnyelműség, feledékenység miatt kisebb problémád adódhat. A hét második felére a hivatásod kerül a középpontba. Megéled, magadénak tekinted azok gondjait, akikkel a munkád kapcsán kerülsz kapcsolatba.

RÁK
június 22.–július 22.
A hagyományos párkapcsolat és egy extrém barátság között kell dűlőre jutnod. A szíved azt diktálja, váltanod kellene, a becsületed azonban azt diktálja, hogy tarts ki. Ezen a héten még ne hozz döntést. A lelkedben működő vulkán az életed más területein, így például, a munkában okoz némi felfordulást.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A Vízöntő jegyének utolsó fokain járó Nap még izgalmas jelenetekkel fűszerezi a párkapcsolatodat. Jól hasznosítod a barátságokat és az újabb ismerősöktől kapott impulzusokat is. Egész hetedet átszövi az akaraterő és a biztos tudat, hogy mindenben te vagy a legjobb, és neked van igazad.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Túlzottan aggodalmaskodsz. Ne figyeld magad, és ne próbálj betegségre utaló jeleket keresni. Hipochondriával próbálod magadra irányítani a környezeted figyelmét. A hét második felében, amikor a Nap állatövi jegyet vált, megváltozik a helyzet. Párkapcsolatod kedvező irányt vesz. Jól érzed magad.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Már csak rövid időt kell kibírnod a sok fejtörést okozó Marssal. Most sem lesz másképpen, mint korábban. Hullámzik a hangulatod. Ennek ellenére számos sikert könyvelhetsz el. Szerelemben egyre többet érnek a hódításaid, és egyre jobban élvezed, ha valakit az ujjaid köré csavarhatsz.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Egyáltalán nem hiányzik, hogy korlátozzanak. Talán egy idősebb családtag, vagy valaki olyan szól bele az életedbe, aki úgy érzi, jogot formálhat az irányításodra. Tele vagy engedetlenséggel és egyre jobban érlelődik benned az elhatározás, hogy ki akarsz lépni a támogatásra szoruló gyerek szerepéből.

NYILAS
november 23.–december 21.
Emberi kapcsolataidat érintik legjobban a heti bolygó konstellációk. Alapvetően vidám, pozitív vagy. Igyekszel mások kedvére tenni, és még akkor sem lehet elvtelennek nevezni, ha néha túlságosan engedékeny vagy. Most mégis meg kell tapasztalnod, hogy bármit teszel, lehetetlen mindenkinek megfelelni.

BAK
december 22.–január 20.
Jelentős támogatást kapsz otthonról. Egyeseknek lehet ez komolyabb pénz, másoknak pedig lelki, szellemi támogatás. Bármilyen célod van, hidd el, hamarosan sikerre viszed. Párkapcsolatod, ha fejtörést okoz, sikerül okosan megtalálnod a megoldást. Sok munkával valószínűleg sikerül növelned a bevételeidet.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Néhány napig még a születési jegyedben jár a Nap. Kivételesen nem a pozitív oldaladat erősíti. Egyre több benned a függetlenségvágy, és egyre élesebben kritizálsz másokat. Családtagjaid türelme is elfogy, annyira önfejű vagy. Nehéz téged meggyőzni arról, hogy légy lágyabb.

HALAK
február 20.–március 20.
Csütörtöktől a Nap a születési jegyedbe lép. Addig is tele vagy várakozással. Érzed a közelgő változást. Tudod, a születésnap hónapja mindig az év egyik rendkívüli szakasza. A hét elején az izgalom és a szorongás csak átmeneti állapot. Párodtól változatlanul sokat vársz. Érdemes lenne átértelmezned a kívánságlistádat.