Horoszkóp – 2014. február 24.–március 2.

2014. február 24.
A hét végéig folyamatosan növekszik az érzelmi intenzitásunk.

KOS
március 21.–április 20.
Ezen a héten semmivel sem leszel elégedett, és ez saját magaddal kapcsolatban még inkább igaz lesz. Érdemes lenne nyugodtan, elmélkedve felülvizsgálni a vágyaidat. Hidd el, a megérzéseid jó irányba vezetnek. Elkapkodni nem kell semmit, még akkor sem, ha a környezeted ebbe az irányba hajt.

BIKA
április 21.–május 20.
Nehéz érzelmi döntés előtt állsz. Meg kellene értened, hogy a párod a javadat akarja, ugyanakkor túl sokat adsz kívülállók véleményére is. Pontot kellene tenned egy régóta húzódó ügy végére. Javítsd a kapcsolatot a kollégákkal, de ne engedd, hogy befolyásoljanak. Keresd az arany középutat.

IKREK
május 21.–június 21.
Minden képzeletedet felülmúlja az a konzervatív gondolkodás, amely mostanában jellemez. Különösen érzelmi ügyekben ragaszkodsz a hagyományos megoldáshoz. A hét elején egy kapcsolati kérdéssel magadra irányíthatod a figyelmet. Tanácsot adhatsz, személyes véleményt nyilváníthatsz, de anyagiakat ne keverj bele.

RÁK
június 22.–július 22.
A munkádban nagyon felpörögnek az események. Ha a szakterületed olyan, hírnévre, ismertségre tehetsz szert. Engedd szabadjára a fantáziádat. Minden elképzelésed helyes és megvalósítható. Néhány olyan, rendkívüli dolgot is létrehozhatsz, megfogalmazhatsz, amik az újdonság erejével hatnak.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Ha egyedülálló vagy, nem lesz okod panaszra. Többen is felfigyelnek rád, és nem csak a külsődet, szellemes válaszaidat is nagyon vonzónak találják. Egy külföldi út, esetleg komolyabb tanulmányokkal kapcsolatos kérdések is előtérbe kerülhetnek most nálad. Újdonság, hogy nagyon sokat foglalkozol a saját és mások lelki életével.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A Nap a párkapcsolati területedre lépett. Különleges élményekkel ajándékoz meg. Most nem a szabályok befolyásolnak, hanem a fantáziád. Spirituális élményekben bővelkedik a heted. Élvezd azt a lehetőséget, mely a te jegyedben született számára nagyon ritka.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Barátaid még akkor is imádnak, ha naponta más a hangulatod. Tele vagy energiával, és ami a legfontosabb, sok új és hasznos ötleted támad. Hivatásodban, szerencsés periódusban jársz, bár annyira sokat foglalkoztat a munkád, hogy a párod ideges lehet tőle.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Anyagilag bíztatónak látszik a hét. Hasznodra válik egy korábbi kapcsolat. Készülj, arra is, hogy az előtted álló időszakban egyre fontosabbak lesznek a saját kezdeményezések. Vállalkozz olyan feladatokra, ahol szükség van esztétikai érzékre és fantáziára. A hét közepétől szinte elborítanak a plátói érzelmek.

NYILAS
november 23.–december 21.
Érdekes konstelláció ragyog az égen. A Hold két fontos égitest, a Vénusz és a Szaturnusz között áll. Számodra az érzelmek egyre fontosabbak, és minden megnyilvánulásodat átszövi a jóindulat. Számolnod kell rengeteg kihívással, de ezek soha nem okoztak gondot.

BAK
december 22.–január 20.
A Vénusz még a Bak, azaz a születési jegyedben jár. Jótékony hatásával széppé, vonzóvá varázsol. Már kellő tapasztalattal rendelkezel, és tudod, hogyan lehetne minél többet kihozni a vonzerődből. Nálad ráadásul a vonzó külső okos, és megfontolt belsőt takar. Érdekes, új ismeretségek szövődnek a héten.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Ezen a héten a Vízöntő minden tulajdonságát bemutatod. Barátságos vagy és humánus. Keresed azok társaságát, akiken segíthetsz. Ezzel növelheted a népszerűségedet, de te inkább szerényen visszavonulsz. A munkahelyeden megint úgy érzed, te vagy a nyerő és nagyon szeretnéd ezt a főnökkel is tudatni.

HALAK
február 20.–március 20.
Most már a Halak hónapjában járunk. Ezen a héten minden az álmoké, a fantáziáé és a sokszor lehetetlennek tűnő vágyaké. Élvezd, hogy lubickolhatsz az érzelmekben, de legyél óvatos, mivel mások kihasználhatnak. Vásárlásokat, bármilyen komolyabb pénz befektetést inkább halassz el.