Horoszkóp – 2014. március 3–9.

2014. március 03.
A Vénusz, Mars kapcsolat felerősíti az érzelmeket, de konfliktust is hoz.

KOS
március 21.–április 20.
Az biztos, hogy sikert sikerre halmozol. Uralkodó bolygód, a Mars így számodra változatosságot, újdonságokat és pozitív élményeket hoz. Néha nehéz elfogadni a nyers stílusod, most azonban te is meglepődsz, mennyire bejössz másoknak. Ha egyedülálló vagy, legyél sokkal nyitottabb.

BIKA
április 21.–május 20.
Rád nem jellemző kapkodással indítod a hetet. Két-három nap elteltével pedig te lehetsz a legvonzóbb személyiség. Kitűnően kommunikálsz, és néhány új, egyedi, nagyon trendi ötlettel feldobod a külsődet is. Sugárzó vonzerőd hasznodra lehet, különösen, ha munkahelyi szituációkban teszed próbára.

IKREK
május 21.–június 21.
A heti bevételből takarékoskodni is tudsz. Tedd félre azt az összeget, amelyre aktuálisan nincs szükséged. Meglátod, később hasznodra lesz. Egyébként az egész heted a pénz körül forog. Végre nem csak kiadás, hanem bevétel is jön. Feltehetően egy különleges dolgot is vásárolsz.

RÁK
június 22.–július 22.
Ki akarsz tűnni a tömegből. Ha a foglalkozásod megengedi, újat alkotsz. Más esetekben átveszed az irányító szerepet. Párkapcsolatban, vállalkozásban, buli szervezésben te mondod ki a döntő szót. Rendkívüli módon élvezed a reflektorfényt. Végre olyan lehetőség adódik, amiről álmodtál. Már csak meg kell ragadnod.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Élvezed, ha csilloghatsz, de örömet okoz az is, ha csendben lehetsz. Jelenleg a belső világod sokkal érdekesebb és fontosabb, mint valaha is volt. Meglehetősen érzékeny leszel. A válaszokat leginkább a megérzéseidben keresd. Előfordulhat néhányszor, hogy a kritikára túl élesen reagálsz.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Csupa öröm lehet a hét. Új emberekkel ismerkedsz, feltehetően pénz is áll a házhoz. Sokat dolgozol, de mivel korlátozás nélkül teheted, különleges örömet okoz. Kirobbanó energiával rendelkezel. Pároddal megértő és kedves vagy. Ugyanezt kapod viszonzásul is.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Néhány váratlan, kellemes élményben lehet részed. Munkádban kedvező lehetőségek adódnak. Minden feladathoz szívből ragaszkodsz, és szívvel végzed. Ez a belső jó érzés és harmónia megjelenik kívül is. Elbűvölő leszel. Néha gondot okoz, hogyan teremts egyensúlyt személyes vágyaid és mások érdeke között, de sikerül.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Valami újdonsággal szeretnél előrukkolni. Határozottan követed a célodat, és semmit nem engedsz az elképzeléseidből. Mindenre úgy tekintesz, mint kész tényre. Sikerre viheted a vágyadat, hiszen a heti bolygó konstellációk melletted teszik le a voksukat. Kommunikációd megfontolt és tartalmas.

NYILAS
november 23.–december 21.
A hét elején egy napig, szinte úgy pörögsz, mint egy búgócsiga. A Hold, Uránusz kapcsolat erősen megdobja a hangulatodat. Később azonban lenyugszol, és már csak az foglalkoztat, hogyan lehetne a legtöbb kellemes élményt kihozni a hétköznapokból. A pénz is szerepet kap. Valószínűleg egy baráti vacsora finanszírozása kerül szóba.

BAK
december 22.–január 20.
Most igazán arra koncentrálsz, amivel előre tudsz jutni. Nem csak mondod, hanem teszed is azt, ami számodra kedves, és ami már régóta foglalkoztat. Soha nem szeretted azokat, akik durván törtetnek, de ebben az időszakodban bárkit kihívhatsz egy vetélkedésre. Jól érzed, most te vagy a nyerő.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Most kevesebb benned a tartózkodás és több a mosoly. Ennek ellenére racionálisan gondolkodsz, és csak néha engeded, hogy mások irányítsanak. Otthonodban elvárod, hogy a te szavad döntsön. A hét második felében egy vonzó perspektíva kockázatvállalásra késztet, de azért legyél nagyon óvatos.

HALAK
február 20.–március 20.
Nagyon komoly, szinte soha nem tapasztalt energia, életerő kerül a birtokodba. Nyiss minden irányba. Ne kötelezd el magad, de legyél fogékony. Mások szórakoztatónak, kedvesnek, elbűvölőnek tartanak majd. A hét vége változatos programokat, kikapcsolódást hoz. Különösen azok élvezik, akiket vonz az intellektuális kaland.