Horoszkóp – 2014. március 10–16.

2014. március 10.
A nagy elhatározások hete következik.

KOS
március 21.–április 20.
A diplomácia nem erősséged, mégis jelenleg ez az egyetlen célravezető megoldás. Hidd el, ha a párodat nem erőszakkal, hanem szép szóval és nagy adag taktikai érzékkel közelíted meg, minden a kedved szerint történik. A héten a családod, majd pedig az eredeti elképzeléseid kerülnek reflektorfénybe.

BIKA
április 21.–május 20.
Érzelmileg a csúcson vagy. Tele tervekkel, álmokkal és megérzésekkel. Valóban, neked, aki anyagias jegyben született, újdonság, ha a szívedre kell hallgatnod. Fogd fel előnynek, mivel az élet új oldalát ismerheted meg. Hivatásod tele van újdonságokkal. Tekintsd ezeket a változásokat lehetőségnek. Minden megoldódik, ha hagyod.

IKREK
május 21.–június 21.
A pénzed befektetése tűnik most a legfontosabbnak. Elsősorban a családod érdekeit tartod szem előtt. Előkerülhet egy támogató is, aki segít szakmai, vagy egyéb előmeneteledben. A hét második felében a társasági élet vonz. Igyekszel a figyelmet magadra irányítani. Az egyedülállók hangulata időnként ingadozhat.

RÁK
június 22.–július 22.
Még ha kicsit hisztisen indul is a hét, tudd, hogy jó irányba haladsz. Ha alkotó ember vagy, egészen különleges munkán dolgozol. Páratlan a fantáziád. Remek gondolataid támadnak. Elhatározásaid pedig biztos, hogy nem csak a szűkebb, hanem a tágabb környezet számára is jelentős dolgokat hoznak.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Azt hiszed, egy langyos, lusta hét vár rád? Tévedsz. Mire felocsúdsz, pörögnek körülötted az események, amiket ráadásul te magad idézel elő. Érzelmi vonalon a tettek helyett inkább a fantázia világába menekülsz. Jelenleg sokkal több örömet találsz a mesés gondolatokban, mint a hétköznapok egyszerűségében.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Érzed, hogy a jelenlegi bolygóállások szinte megfordítják a személyiségedet? Te, aki mindent a legapróbb részletekig kidolgozol, most a spontaneitást választod. Élvezed, ha extrém dolgokkal találkozol, ráadásul ki is próbálod őket. Imádod a váratlan helyzeteket és boldog vagy, amikor siker koronázza a vállalkozásodat.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Egészen fantasztikusak a megérzéseid. Amíg mások mérlegelnek, és a dolgok után járnak, te csak becsukod a szemed, és máris tudod, mi a teendő. Jól működő intuíciódat különösen a hivatásod területén hasznosíthatod. A szerelemről, ha pesszimistán gondolkodsz, nem alakítasz ki vonzó képet magadról.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A héten olyan bolygókapcsolatok állnak fenn, melyeknek nyertese lehetsz. Nagyon fontos a szerelem és az elképzelések megvalósulása. Kivételesen mélyek az érzelmeid. Tele vagy vágyakkal. Van talán valaki, akit a távolból szemlélsz, de egyre jobban érzed, hogy ő az igazi. Több területen is rendkívül aktívnak mutatkozol.

NYILAS
november 23.–december 21.
Egy kicsit pesszimistán indítasz. Alaposan kifárasztottad magad a hétvégén. Semmi pánik! A hét közepére már túlságosan is aktívvá, még inkább nyugtalanná válsz. Mindenbe bele akarsz fogni, hogy semmi ne menjen veszendőbe. Fontos területté válik számodra most a család, ahol a legapróbb öröm is nagy boldogságként hat.

BAK
december 22.–január 20.
Mindenből ki tudod hozni a maximumot. Egyre jobban kiaknázod azt, hogy ismernek, és egyre többen becsülnek. Az ismerőseid sorából többen is munka vagy más lehetőséget ajánlanak, és ha ezeket mérlegelés, átgondolás után elfogadod, sok hasznod és örömöd lehet belőlük.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Vízöntőnek lenni nagyszerű, ha a környezeted nem akadályoz semmiben. Emberségből jelesre vizsgázol, de azért van egy kis hiba. Elvárod, hogy dicsérjenek. Lehet, hogy ez minden ember normális vágya, azonban ahogy te ezt mostanában óhajtod, az már túlzás. Egy kis szerénységgel többre mennél.

HALAK
február 20.–március 20.
A Nap a születési jegyed utolsó harmadába lép. Jelentős állomás azok számára, akik a túlcsorduló érzelmeket, időnként a könnyes meghatódást részesítik előnyben. Néhányan, azonban éppen az ilyen, látszólag gyenge és félrevezethető embereket veszik célba. Legyen a heti elhatározásod, hogy nem hagyod magad félrevezetni.