Horoszkóp – 2014. március 17–23.

2014. március 17.
A hét második felétől már a lendületes Kos hónapja következik.

KOS
március 21.–április 20.
Jól érzed: az erőt adó és a gondolkodásért felelős Nap már ott kopogtat az ajtódon. Egyre fontosabbnak és fittebbnek érzed magad. Eleinte azonban még a Hold és Mars kapcsolat próbára teszi a párodat. Nehezen követi a hangulati hullámzásaidat. Ingatlannal kapcsolatos ügyekben józan és taktikus leszel. Kivárni tudni kell.

BIKA
április 21.–május 20.
Az, hogy szilárd jegyben születtél, most még jobban a hasznodra válik. Lassan és biztosan építed a kapcsolataidat. Kerülöd a feltűnést, miközben egyre stabilabban állsz a lábadon. Néha az sem árt, ha a legjobb barátodnak, barátnődnek is megmondod, ha valamit helytelenítesz. Hivatásod területén sokat fejlődsz.

IKREK
május 21.–június 21.
A változatosság gyönyörködtet. Egyre jobban élvezed, hogy a középpontban lehetsz. Az események sodrában egyre több, új ismeretségre tehetsz szert. Szakmailag biztos, hogy megalapozod magad. Bármilyen vállalkozás gondolata foglalkoztat, lassan érdemes lenne kilépned a háttérből.

RÁK
június 22.–július 22.
Még mindig nagyon céltudatos vagy. Feltehetően egy új projekt kialakítása foglalkozat, ami talán már túl is lépett a gondolat határain. Egyre több benned a vágy a cselekvésre. A hét közepétől igazán pezsdítő, erőteljes periódusra van kilátásod. Családban, szerelemben, vállalkozásban és kreativitásban hatalmasat léphetsz előre.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Az igazság nagyon fontos. Egyelőre azonban azt hiszed, kizárólag neked lehet igazad. Ahogy a Nap a tüzes Kos jegyébe lép, felszabadultnak és energikusnak érzed magad. Félredobod az összes eddigi, látszólag fontos ügyedet és újabb vadászterületet keresel. Elsősorban magas szintű gondolatok foglalkoztatnak.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Józanságra inted magad. Úgy véled, az elmúlt hetekben sokkal lazábban éltél, mint az számodra elfogadható lehet. Figyelj, hogy kikkel barátkozol. Még néhány napig fontos és később is nagyon hasznos ismeretségeket köthetsz. Lehet, ma még nem érzed ennek jelentőségét, de ami késik, nem múlik.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Olyan lehetsz, mit egy sajtkukac. Azt mondják, a tavaszt érzed, de legbelül te ennél sokkal többet gondolsz. Szeretnél elsőként célba érni egy önálló feladattal. Minden vágyad, hogy bebizonyítsd, közel és távol te vagy a legkreatívabb. A munkádban elismerésre is számíthatsz.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Minden elismerésért és minden sikeres percért megdolgozol. Szerencsére nem esik nehezedre a kemény és komoly munka. Előfordulhat, hogy otthonodat is bekapcsolod a nagy terv előkészítésébe. Ez már nem csak egy egyszerű munkasarok lehet a lakásban, hanem valami sokkal komolyabb.

NYILAS
november 23.–december 21.
Optimizmus és pesszimizmus váltakozik a héten. Természetesen a pozitív, néha szinte nemtörődöm gondolatok vannak többségben. Néhány pénzügyed lefoglal ugyan, de pontosan tudod, ha keseregsz, semmire nem jutsz. Így inkább egyre több időt töltesz a barátaiddal, és remekül érzed magad.

BAK
december 22.–január 20.
Nagyon jó hír számodra, hogy a pénzügyeid meglódulnak. Egy szerencsés kapcsolat sok munkát és megfelelő fizetséget is hozhat. Főnököddel szemben legfontosabb a diplomácia. Igaza van, vagy sem azzal most ne törődj. Ha egy kicsit lágyabb vagy, sokkal nagyobb sikereket könyvelhetsz el.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Könnyelműségre hajlamosítanak a csillagok. Egyáltalán nem esel kétségbe még akkor sem, ha hirtelen ránézel a bankszámládra. Az új évszak megköveteli a ruhatárad megújítását. Vonzó vagy, elemedben érzed magad. A magánélet laza pillanatai ellenére a munkádat nagyon komolyan veszed.

HALAK
február 20.–március 20.
Fantasztikus benned az elszántság és az életerő. Tervezd meg már hétfőn, hogy a vasárnapot a szabadban töltöd. Szükséged van friss levegőre. A hét második felében egy pénzügyi tranzakció érzékenyen érinthet. Nem azért, mert nincs miből fizetned, hanem mert az összeggel olyan embert segítesz, aki erre komolyan rászorul.