Horoszkóp – 2014. március 24–30.

2014. március 24.
Az eltökéltség a nehézségeken is átsegít.

KOS
március 21.–április 20.
A te hónapodban járunk. A kihívásokra adott válaszaid figyelemreméltóak. Most már nincs helye a lustaságnak, vagy az időnkénti bizonytalanságnak. A meglepő dolgokat produkáló Uránusz még mindig két, jelentős égitest felezőpontján áll: számodra felfokozott hangulatot és érzelemvilágot hoz.

BIKA
április 21.–május 20.
Nehezen éled meg, hogy alapvetően ragaszkodó természeted mostanában inkább a függetlenséget követeli. Szeszélyessé válsz, különösen a munkahelyeden. A főnök tiszteletét most semmibe veszed. Fontosak a kapcsolataid. Egyre inkább a barátságokban, vagy éppen alkalmi ismerkedésben leled az örömödet.

IKREK
május 21.–június 21.
Olyan álmokat dédelgetsz, amelyek valóban csak arra jók, hogy a fantáziádat fejleszd. Nézz szét a barátaid körében. Most kiderülhet, ki igaz jóakaród és ki az, akit csak valamilyen érdek fűz hozzád. Ha valakiről lehull a lepel, legyél következetes, és ne hagyd magad újra félre vezetni.

RÁK
június 22.–július 22.
A heti bolygóállások egyik nyertese vagy. Kitartással, elszántsággal minden sikerülhet. Hivatásodban egyre több a kihívás és egyre több az eredmény is. Meglévő párkapcsolatban kicsit felforrósodhat a hangulat. A párod okkal, vagy ok nélkül, de féltékeny lesz. A friss szerelem pedig tartóssá válhat.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Belé bújik a kisördög. A tavasz téged most csábításra sarkall. Jelenlegi párodat nem akarod lecserélni, de nagyon vonz valaki más is. Nincs más hátra, mint titokban találkozni. A kreativitásod kifogyhatatlan, így jó kis játéknak tekinted az egészet.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Ezen a héten minden álmod teljesülhet. Még mindig meglepődsz, mennyire más a világ, ha rózsaszín szemüvegen keresztül nézed. Szinte minden gondolatodat az érzelmek irányítják. Te, aki racionális vagy, most minden titokzatos, megmagyarázhatatlan és rejtélyes dologra vevő lettél.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A hét elején elégedetlen vagy a családoddal, vagy a pároddal. Ennek oka, valószínűleg az, hogy valaki felbukkant a múltból. Jó ötletnek gondolod egy régi kapcsolat felmelegítését, pedig hidd el, nem az. Nincs értelme a jól működő jelent egy, inkább csak a fantáziára épülő, bizonytalan kapcsolatra cserélni.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Sokkal bölcsebb vagy, mint korábban, így jobban hiszel és bízol a megérzéseidben. Kevésbé hagyatkozol régi, megkövesedett emlékekre. Készülj, mert ezzel a héttel elkezdődik az a szakasz, amikor megújul a szerelmi életed. Különösen akkor érint érzékenyen és mélyen egy találkozás, ha szingli vagy.

NYILAS
november 23.–december 21.
Szerelemben és vállalkozásban most a kivárás a legjobb taktika. Persze nehéz féken tartani magad, hiszen nap, mint nap újabb és újabb kihívások kerülnek eléd. Szeretnél mindenbe belekezdeni. Igen, belekezdeni, de valójában hol a befejezés? Ezt te magad sem tudod.

BAK
december 22.–január 20.
Ingerlékeny, türelmetlen lehetsz. Ennek oka, hogy nem tudod, vagy nem akarod nyíltan kifejezni magad. Rengeteg érzelem dúl benned, de képtelen a felszínre törni. Tedd kicsit félre az érzéseidet és láss hozzá az egyéni elképzeléseid megvalósításához. Meglepődsz, milyen különleges módon és helyről érkezik segítség.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A születési jegyedben járó Vénusz különleges vonzerővel ruház fel. Azt tartja az asztrológia, hogy neked izgalmasan, vonzóan, ugyanakkor távolságtartóan csillog a szemed. Élj a felkínált lehetőséggel és hódíts. Vonzerőd mellé ezekben a napokban ragyogó kommunikáció is társul.

HALAK
február 20.–március 20.
Ezen a héten uralkodó bolygód a Neptunusz nagyon szoros kapcsolatba kerül a kommunikációért felelős égitesttel, a Merkúrral. Érzékeny leszel. Erősödik az intuitív képességed. Előfordulhat, hogy feledékeny leszel, de ez annak a boldog, álmodozással teli légkörnek tudható be, amely most körülvesz.