Horoszkóp – 2014. március 31.–április 6.

2014. március 31.
Ezen a héten nincs előtted akadály.

KOS
március 21.–április 20.
Ilyenkor, újhold idején mindenkiben megnő a feszültség. A Nap és a Hold a te jegyedben kapcsolódik össze, így te sokszorosan számíthatsz arra, hogy az átlagnál feszültebb leszel. Azonban egy Kos számára a szoros helyzet inkább kihívás. Óriási szellemi és fizikai energia birtokába kerülsz. Szerelemben semmit ne hagyj ki!

BIKA
április 21.–május 20.
Harmónia vesz körül. Az égitestek kapcsolatai most a te malmodra hajtják a vizet. Mit szeretsz? Jó ételek, finom anyagok, trendi ruhák. Ez most mind elérhetővé válik. Egy korábbi munkahelyi konfliktus is megoldódik. Mostanában, ha jól dolgozol, a főnök látóterébe kerülhetsz. Elgondolkodik, hogy ráírjon-e a következő előléptetési listára.

IKREK
május 21.–június 21.
A hét nyertese a szerelem és vonzás területén te lehetsz. Ha egyedülálló vagy, semmi nem akadályozhat meg abban, hogy hódíts. Párkapcsolatban élők számára is óriási lesz a kísértés. A hét elején pénzügyi döntéseket ne hozz. Az ilyen túlságosan optimista hangulat rossz tanácsadó.

RÁK
június 22.–július 22.
Útkeresésed most fontos ponthoz érkezik. Óriási energiát fektetsz egy újdonságba. Ne engedd, hogy bárki vagy bármi elbizonytalanítson. Minden nap erősítsd magadban a hitet, hogy te vagy a legjobb. Ebben az évben már megízlelhetted a sikert. Most, ezen a ragyogó tavaszi héten fokozhatod az eredményeidet.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Nagy hangsúlyt fektetsz régi ismeretségeid fenntartására, ápolására. Ugyanakkor nyitott vagy az új kalandokra is. A kettő ötvözete kitűnő társasági életet eredményez. Programokban bővelkedik a heted. A pénz elköltése számodra soha nem okozott gondot. Most is előfordulhat, hogy túlléped a költségvetésed.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Túlzásokra hajlamosítanak a csillagok. Néhány barátodról túl sokat gondolsz, vagy túl sokat vársz tőlük. Mielőtt döntesz, nézz magadba. Te megtennéd, számodra elfogadható a megoldás? Jelenleg mindenben sikeres lehetsz, ha inkább rövidtávon gondolkodsz. Nagy elhatározásoknak nincs helye. Inkább élvezd a jelent.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Elhatározásaid és vágyaid teljes összhangban állnak. Már csak a megvalósítás van hátra. Vágj bele, mert neked most minden sikerülhet. A Mars, Vénusz kapcsolat energiával tölt fel és legfőbb fegyvered, a szépség és harmónia szintén megfelelő támogatást kap. Vállalkozz, cselekedj!

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Kissé visszahúzódsz. A világot távolról szemléled, és nem nagyon avatkozol bele mások dolgába. Ez a látszólagos csend nem azt jelenti, hogy magadban nem tervezel és nincsenek nagy gondolataid. A hét forrpontja a munkaterületedre esik. Ne hagyd magad provokálni, de ha új lehetőséget látsz, csapj le rá azonnal.

NYILAS
november 23.–december 21.
Minden azon múlik, milyen gyorsan reagálsz az újdonságokra. Munkában, vagy tanulásban te lehetsz az, aki példaként áll mások előtt. Nem vagy stréber, de amit nyújtasz, az utánozhatatlan. A magánélet területén is jók az esélyeid. Nem lehet akadály, ha új partnerre vágysz, de ha a régi az igazi, őt is boldoggá teheted.

BAK
december 22.–január 20.
Hivatásban beerősítesz. Ennek meg lesz az anyagi látszata is. Valóban, mostanában sokat foglalkoztat a pénz. Ne gondolj a hiányára, hanem élvezd és értékeld azt, amid van. Meglátod, éppen ezekben a napokban is, hogy nincs akadály. Minden megérkezik, amire szükséged van. Szerelemben járj nyitott szemmel.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Most az egyedülálló Vízöntőké a lehetőség. Hódítani vágysz? Nem érdemes habozni. Nem csak csáberőd nő, hanem óriási benned a szenvedély is. Lényed sokszor titokzatos, de éppen ez ad mágneses vonzerőt. A Vénusz, Mars kapcsolat minden megerősít és felszínre hoz belőled, amivel te lehetsz a legjobb.

HALAK
február 20.–március 20.
Néhány napig kizárólag a pénzügyeidre gondolsz. Képzeld, nem csak egy óriási halom bankjegy teheti az embert boldoggá. Koncentrálj inkább a munkádra. Valószínűleg új feladat vár, amiben a kreativitás mellett a pontos odafigyelésnek is döntő szerepe van. Egy kis otthoni vita pedig megfűszerezi a kapcsolatodat.