Horoszkóp – 2014. április 7–13.

2014. április 07.
Magabiztosság és segítő szándék jellemez a héten.

KOS
március 21.–április 20.
Ha ezekben a napokban van a születésnapod, tudod magadról, mennyire nyitott és kreatív a személyiséged. Lényegesen több benned az elvárás is, mint más Kos jegyűekben. Szerencsére a csillagok melletted állnak. Terveidet pontosan úgy valósíthatod meg, ahogy számodra a legelőnyösebb.

BIKA
április 21.–május 20.
Uralkodó bolygód, a Vénusz éppen ezen a héten lépett a Halak jegyébe. Felélénkülnek a baráti kapcsolataid. Sokat foglalkoztat a jótékonykodás gondolata is. Akkor leszel a legboldogabb, ha másokon segíthetsz. Adás-vétellel kapcsolatban nyugtalan lehetsz, és akkor jársz el bölcsen, ha halogatod a dolgot.

IKREK
május 21.–június 21.
A hét első napjaiban pénzügyi, esetleg ingatlannal kapcsolatos gondok foglalkoztatnak. Pedig nincs okod aggódni, ezek a problémák nem valósak. Szórakozásképpen nézz át néhány utazási katalógust, idegenforgalmi honlapot. Tervezd inkább a nyaralásodat.

RÁK
június 22.–július 22.
Aggódó Rák leszel a héten. Csalóka azonban ez az érzés, hiszen amint a saját közegedbe kerülsz, legyen az bármi, te leszel a legversenyképesebb. Hivatásodban lehet, hogy kicsit beborul az ég, de mindig van más megoldás. Jelenleg nincs senki és semmi, ami a céljaid elérésében meggátolhatna.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Ezen a héten alig férsz a bőrödbe. Keresed a kihívásokat és vágyod az elismerést. Mindegyikben bőven lesz részed. Azokat az embereket, aki túl komolyan vesznek mindent, hamar lerázod magadról. Mindenki jöhet, aki vidám, vállalkozó szellemű és bírja azt az eszeveszett tempót, amit diktálsz.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A hét eseményei, lehetőségei is bizonyítják, érdemes kicsit másképpen szemlélni az életet. Vállalkozó kedved egyre nagyobb. Több olyan dologba is belemész, amit eddig csak távolról szemléltél. Lehet, hogy egy régebbi szerelmed is felbukkan. Felerősödhetnek a korábbi érzések, de hamar lelohadnak.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Kitűnően hasznosítod a születési jegyedben járó Mars energiáját. A párkapcsolatodra nagyon jó, éltető hatást gyakorol a benned felhalmozott energia. Az egyedülállók számára a tavaszi napsugarak adnak bátorítást. Mindent összevetve, kizárólag pozitív érzések és események várnak a Mérlegekre.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A boldogságot hozó Vénusz a horoszkópodban a szerelem, vágyak, kreativitás területére lépett, tehát jó helyen jár. Rád amúgy is jellemző a felfokozott intuíció. Hallgass a megérzéseidre most is. Semmi különöset nem kell tenned, csak úszni az árral. A hét második felétől előtérbe kerül a józan megfontolás és a bölcs döntés.

NYILAS
november 23.–december 21.
Téged nem lehet korlátozni. Be is bizonyítod, hogy valóban önálló vagy. Fontos lépéseket készítesz elő, ha éppen családalapításra vágysz, de akkor is jó úton haladsz, ha most ismerkedsz meg valakivel. Ez utóbbi esetben te leszel a domináns fél. Nem erőszakosan, de határozottan tudatod, mik az elvárásaid.

BAK
december 22.–január 20.
Önfejűséged most hasznodra lesz. Kiemelkedően teljesítesz, ha mások érdekeit kell képviselned. Lehetőséged adódik arra is, hogy egy újdonsággal kilépj a nyilvánosság elé. Kellő bátorsággal és határozottsággal nagyot léphetsz előre a hivatásod, de a magánéleted, személyes dolgaid területén is.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Néhány napja még eszedbe sem jutott, most azonban szinte két kézzel szórod a pénzt. Ne gondold, hogy hiába való dolgokra költesz. Különösen olyan helyzetekben nyitod meg a pénztárcádat, amikor valakin segíthetsz. Ami az anyagiakkal kapcsolatod döntéseidet illeti, ott kizárólag az érzelmeid vezérelnek.

HALAK
február 20.–március 20.
Egy érzelmi kérdés nagyon érzékenyen érint. Valakiről túl sokat gondolsz, vagy túl sokat vársz tőle. Jó lenne józanabbul mérlegelni ezt a kapcsolatot. Anyagi területen kedvező változás várható. Könnyen lehet, hogy hisztizel is egy kis többlet pénz érdekében, de a célodat eléred. A Vénusz pedig széppé, kedvessé varázsol.