Horoszkóp – 2014. április 14–20.

2014. április 14.
Kreativitás és dinamizmus jellemzi a hetet, de zárkózottságot is hozhat.

KOS
március 21.–április 20.
A Kos jegy utolsó harmadában járó Nap könnyedséggel, és hatalmas adag vállalkozó kedvvel ruház fel. Munkahelyedről jó lenne néhány napig távol maradnod, vagy csak a legszükségesebbeket elvégezned. Annyira erős benned az önérvényesítési igény, hogy képtelen vagy bárki utasítását is elfogadni.

BIKA
április 21.–május 20.
Tartózkodj a könnyelmű ígéretektől és az elhamarkodott ítélkezéstől is. Vannak dolgok, amelyek jobb, ha titokban maradnak. Élvezd a társasági életet. A Vénusz és Neptunusz közelsége minden baráti kapcsolatodat megszépíti. Munkahelyeden inkább a feladatokra koncentrálj, és ne keress pletyka témákat.

IKREK
május 21.–június 21.
Most igazán jó lehetőség adódik, ha valakit meg kell győznöd. Szerencse, ha ezt a hivatásodban is kamatoztathatod, de a magánéletben is jók a kilátásaid. Itt az ideje, hogy azzal a kollégával, esetleg baráttal, ismerőssel is felvedd a kapcsolatot, aki hosszabb ideje pénzzel tartozik neked. Most nem tud kibújni a kötelessége alól.

RÁK
június 22.–július 22.
Fantasztikusan jók az adottságaid. Ez a hét is remek lehet, ha minden lehetőségre nyitott vagy. Egy kis önbizalom erősítéssel még a lehetetlen is elérhetővé válik. Mit kell tenned a siker érdekében? Kellő diplomáciával kezeld az embereket, időnként mélyedj el magadban, de közben próbálj egyedi lenni.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Fontos, hogy barátságos legyél. Ez nem esik nehezedre, kivéve, ha úgy tartod, a másik fél nem tisztel eléggé. Ilyenkor képes vagy megsértődni. Most, a húsvétot megelőző héten valószínűleg sokkal több lesz a munkád, mit általában. Próbálj tervet készíteni, és sorrendet felállítani a hivatalos dolgok és a magánügyek között.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Érzelmileg sokkal nyitottabb és megértőbb vagy, mint általában. Jó hangulatod van, így sokkal könnyebben birkózol meg a napi rutinnal is. Anyagi ügyekben legyél kicsit körültekintőbb. Ha valaki más pénzéről van szó, előbb számolj tízig, és csak azután adj tanácsot, vagy fűzz megjegyzést az esethez.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A Mérleg jegyében létrejött Hold és Mars kapcsolat pezsdítő, lendületes napokat ígér, legalább is a hét elején. A párkapcsolatod most egyre fontosabbá válik. Arra azonban legyél tekintettel, hogy a szeretett másik fél esetleg nem tartja viccesnek ugyanazt, mint te. Komoly esély van arra, hogy meggondolatlan beszólásokkal megsértsd.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Előfordulhat, hogy egy kollégád egészen más nyújt, mint amire számítottál. Át akarja venni a kezdeményezést, holott eddig te voltál az, aki kimondta a döntő szót. Nehezedre esik tudomásul venni, ha nem te vagy az irányító. Mindezek ellenére nagyon pozitívan és derűlátóan várod a hét végét, amikor talán el is utazhatsz.

NYILAS
november 23.–december 21.
Hihetetlen energiával és kreativitással veted bele magad minden magánügybe. Ha egyedülálló vagy, elsősorban társat keresel, de most annyira nyitottan és pozitívan, görcs nélkül keresgélsz, hogy fantasztikusan vonzóvá teszed magad. Anyagi kérdésekben is elszánt vagy. Nem engeded, hogy bárki elorozza azt, ami neked jár.

BAK
december 22.–január 20.
Az égitestek az amúgy is céltudatos személyiségedet újabb erővel, energiával töltik meg. Már csak te kellesz hozzá, hogy valóra is váltsd azokat a lehetőségeket, melyek eléd kerülnek. Rengeteg érzelmi energia is felgyűlt benned. Ezeket most, viszonylag könnyedé tudod a felszínre hozni és kezelni.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Meglepő tapasztalatokra tehetsz szert, ha kreatív munkakörben dolgozol. Hiány eddig sem volt azokon a területeken, ahol fantáziára, kreativitásra volt szükséged, most azonban szinte magad sem tudod, honnan pottyan az öledbe ez a sok újabbnál újabb, kidolgozásra váró lehetőség. Rajta, láss hozzá!

HALAK
február 20.–március 20.
Annyira kedves, gyengéd és megértő vagy, hogy öröm a társaságodban lenni. Óriási mennyiségű romantikus érzelem és idealizmus is szorult beléd. Ezen a héten pedig nincs is más dolgod, mint ezeket a pozitív értékeidet másokkal megosztani. Néhány napig átlagon felül sokat beszélsz. Érdekes, újszerű gondolataidat osztod meg másokkal.