Horoszkóp – 2014. április 21-27.

2014. április 23.
A Nap a megbízhatóságról híres, Bika jegyébe lép.

KOS
március 21. – április 20.
A lendület most sem marad el. Néha még az sem lenne baj, ha kissé lassítanál a tempón. Különösen ajánlott, hogy húsvét hétfőn kezeld rugalmasan a dolgokat. Pihenőnapod van, miért kellene sietned, és miért kellene meggondolatlanul döntened? Baráti találkozók színesíthetik a hét közepét.

BIKA
április 21. – május 20.
A hét elején visszafogottság jellemez, de ritka jó helyzetben vagy, ha éppen a napokban ünnepled a születésnapod. Számos barátod felköszönt, és ki sem látszol a társasági programokból. Jó gondolat, ha moziba is el tudsz menni: egy romantikus film egészen meglódítja a fantáziádat.

IKREK
május 21. – június 21.
Egy ilyen kommunikatív lány számára különösen jó lehetőségeket tartogatnak a csillagok. Szerencsésen ápolod és építed is a kapcsolataidat. Szeretek a hétköznapokat is úgy megélni, mint ünnep lenne. Egy-két extravagáns ötlettel felhívhatod magadra a figyelmet. A munkádhoz pedig szívből ragaszkodsz.

RÁK
június 22. – július 22.
A szerencsehozó Jupiter valamennyi kapcsolata jót hozhat számodra. Néha mégis aggódsz, de ennek oka kizárólag csak a kötelességtudatod és a megfelelési vágyad. Céltudatos leszel, és egyedi. Már csak el kell hinned, hogy valóban olyan jó vagy, ahogy néhányan már jelezték feléd.

OROSZLÁN
július 23. – augusztus 23.
Eszedbe ne jusson hétfőn dolgozni! Vendégeket vársz? Készíts olyan ételeket, amelyek miatt nem kell egész nap a konyhában robotolnod. Mostanában amúgy is hajlamos vagy vég nélkül leterhelni magad. A hét közepén a párkapcsolatod szép pillanatokat hoz. Fantasztikusan vonzó leszel.

SZŰZ
augusztus 24. – szeptember 23.
Uralkodó bolygód, a Merkúr éppen a Kos jegyében jár. Határozottságot kölcsönöz, ugyanakkor néha elhamarkodott döntésekre késztet. Őrizd meg a higgadtságod. Tereld el a figyelmed kellemes dolgokkal. Foglalkozz sokat a pároddal, adj neki szeretetet és gondoskodást. Meglátod, nagyon boldoggá teszed.

MÉRLEG
szeptember 24. – október 23.
Az ünnepnapot, ha családi körben töltöd, igazán kellemes élményekkel gazdagodsz. A munkás hétköznapok azonban sokkal jobban kamatoznak. Te lehetsz a sztár a munkahelyeden, tehát egy percet se tölts tétlenül. Nem csak a kitűnő teljesítményeddel, hanem harmonikus kisugárzásoddal is hódítasz.

SKORPIÓ
október 24. – november 22.
Hatalmas benned a kíváncsiság. Minden érdekel és fogékony, nyitott vagy az újdonságokra. Nem unatkozol, de azok sem unatkoznak, akik melletted élnek. Aktívan telik a heted. Sokat dolgozol, de ha egy kis csendre vágysz, azt legjobban a párod mellett találhatod meg. Rá mindig számíthatsz.

NYILAS
november 23. – december 21.
Imádod a lazaságot, a spontaneitást. Most azonban vigyázz a túlzott könnyelműséggel. Különösen barátaid társaságában legyél visszafogott, mivel hajlamos lehetsz meggondolatlan kijelentésekre. A lassuló tempód azonban a visszájára is fordulhat. Gondolj arra, mindig az arany középút a legjobb.

BAK
december 22. – január 20.
A Hold éppen a te születési jegyedben kezdi meg heti útját. Ilyenkor feszültség, ingerlékenység törhet rád. Vizsgáld meg a gondolataidat. Rátalálsz majd arra, ami a valódi nyugtalanságot okozza. Azt is észre fogod venni, hogy egy valójában apró problémát gerjesztesz – feleslegesen. Koncentrálj a pozitív tulajdonságaidra és érzéseidre.

VÍZÖNTŐ
január 21. – február 19.
Lustálkodással indul a hét. Az ünnepnap minden percét kiélvezed. Végre azt teszed, amihez a legnagyobb kedved van. A hét feltehetően utazást is hoz. Ha a családod az úti cél, biztos lehetsz benne, jó az irány. Kipihenheted magad fizikailag és szellemileg is. Jólesik feltöltődni a szeretett emberek között.

HALAK
február 20.-március 20.
Jó híredet megalapozhatod egy kiadós húsvéti vendégséggel. A legjobb házigazda kitüntetést is neked ítélhetik. Szeretetet adsz és kapsz is. Valójában az egész hét tele lesz jó érzésekkel és eredményekkel. Fogékony vagy a szépre és szívesen állsz mások rendelkezésére is. Segítőkészséged nem ismer lehetetlent.