Horoszkóp 2014. április 28. – május 04.

2014. április 28.
Alaposan, körültekintően hozod meg a döntéseket.

KOS
március 21. – április 20
A Bika havában te sem kerülheted el a pénzügyi döntéseket. A józanság és körültekintés, amely most jellemez, nem engedi, hogy pusztán lendületből határozz. Sok időt fordítasz tervezésre, és alaposan átszámolod a költségvetésed. Az otthonod néha csatatérré változhat, mivel elégedetlen vagy a helyzeteddel.

BIKA
április 21. – május 20.
Egyre erősödik benned a biztonság utáni vágy. Ezzel együtt egyre önzőbbé válsz. Tartós párkapcsolatban nehéz lehet a mindennapok harmóniáját fenntartani. Értsd meg, ha csak követelsz, és nem adsz semmit, a másik fél megunja a rabszolgaságot. A hét második felében megélénkülhet a társasági élet körülötted.

IKREK
május 21. – június 21.
Ha véletlenül munkahelyi románcba bonyolódtál, ez a hét fordulópontot hozhat. Valószínűleg a másik fél elszólja magát valahol, és ezzel kellemetlen helyzetbe hoz téged. Lehet, hogy csak a kollégák figyelő szeme fedez fel valamit. Ha mindketten párkapcsolatban éltek, a titkos románcnak ezekben a napokban vége is szakadhat.

RÁK
június 22. – július 22.
Még mindig nálad a nyerő lap. Az égitestek még mindig a tenyerükön hordoznak. Fölösleges tehát aggodalmaskodnod. A hét első napja, valószínűleg hatalmas kibontakozást hoz a hivatásod területén. Fontos, hogy ne ugorj be minden lehetőségnek. Megfontoltan, tervszerűen haladva tartós siker vár.

OROSZLÁN
július 23. – augusztus 23.
Intellektuális területen minden rendben. Sikeres vagy a munkádban, és ha nem kapkodod el a dolgokat, látványos eredményed is lehet. A magánélet azonban egyelőre inkább parkoló pályán álldogál. Néha döcög egy kicsit, de annyira magasak és a valóságtól elrugaszkodottak az elvárásaid, hogy nem is lehet másképpen.

SZŰZ
augusztus 24. – szeptember 23.
Ezen a héten bárki fordul hozzád, a legjobbat kapja. A Nap a Bika jegyében jár, szoros kapcsolatban a Merkúrral. Az ilyen helyzetre mondja azt az asztrológia, hogy áldottan jó lelkű. Sok örömed származik abból, hogy sokan hálásak lesznek az ötleteidért, vagy éppen a jó és világos gondolataidért.

MÉRLEG
szeptember 24. – október 23.
Sokkal többet szeretnél tejesíteni, mint amire időd és energiád képessé tesz. Ez kisebb feszültséggel jár együtt, de ha túlteszed maga a megfelelési vágyaidon, igazán kellemes időszak vár rád. A hét második felében lesz annyi szabad időd, hogy kizárólag a hobbidnak élj. Bármi is a kedvtelésed, feltöltődsz, ellazulsz általa.

SKORPIÓ
október 24. – november 22.
Valóban nem egyszerű egy párkapcsolati döntést meghozni. Általában az érzelmeid irányítanak, még akkor is, amikor látszólag racionálisan gondolkodsz. Ha egyedülálló vagy, mindent elkövetsz, hogy párra találj, de semmiképpen ne köss súlyos kompromisszumot. Úgysem bírnád sokáig, ha más arcodat kellene mutatnod.

NYILAS
november 23. – december 21.
Igazi nyereség vagy annak a cégnek, ahol dolgozol. Számos újdonsággal kápráztatod el őket, de magadnak is jó pillanatokat szerzel ezzel a feltűnő buzgalommal. Állandóan úgy érzed, tenned kell valamit. Szerelemben is izgalmas újdonságok várnak. Hétköznapinak nem nevezhető kaland jöhet.

BAK
december 22. – január 20.
Szerelemben nagyon nyugodt, harmonikus időszak vár. A Bikában járó Nap és Merkúr kapcsolata nyugodttá, megfontolttá, ugyanakkor kedvessé tesz. Tölts sok időt a kedveseddel. Több alkalom adódik, hogy mélyen megismerjétek egymást. Egy ideig szerencsés lenne a barátaidat a második vonalba küldeni.

VÍZÖNTŐ
január 21. – február 19.
Kicsit kapkodósra sikerülhet a hét eleje, de a sok tennivaló valójában felvillanyoz. Hivatásod és az anyagiak területén érlelődik a változás. Sokat elmélkedsz azon is, milyen lenne, ha új lakóhelyet keresnél. Ez utóbbi elképzelés akkor ölthet testet, ha valóban minden lehetőséget számba veszel. Kizárólag tervezéssel haladhatsz.

HALAK
február 20. – március 20.
Okos ember mások hibáiból tanul. Ezt ne tekintsd közhelynek, sokkal inkább megfontolandó tanácsnak. Láthatsz néhány esetet, amikor hozzád közel állók helytelenül döntenek. Téged ez a veszély nem fenyeget, ha okosan, előrelátóan gondolkodsz. Nem szégyen az sem, ha írásos terveket készítesz magadnak.