Horoszkóp 2014. május 05. – 11.

2014. május 05.
Az önbizalmunk látványosan növekszik.

KOS
március 21. – április 20.
A Vénusz, a szerelembolygó a születési jegyedbe lépett. Tüzes szenvedélyt, néha engedetlenséget hoz. Az asztrológia azt tanítja, hogy ebben a helyzetben a Vénusz nincs igazán jó pozícióban, de a temperamentumod minden nehézségen képes győzedelmeskedni. Legyen tehát ez a hét a szerelemé.

BIKA
április 21. – május 20.
Éppen a Bika jegy középső harmadában járunk. Egyre fontosabb számodra a biztonság, még ha korábban volt is egy-két megingásod, egyre erősebben vágysz a becsületes, tisztességes megoldásokra. Az otthoni, családi ügyidet derűlátóan kezeled. Lehet is rá okod, hogy jókedvű legyél, de azért ne bízd el magad.

IKREK
május 21. – június 21.
Valami számodra fontos dolgot eltitkolsz. Egy-két napig még lelkifurdalás is gyötör, de hamar túlteszed magad az aggodalmakon. Eljön a pillanat, amikor úgy véled, rajtad kívül senki sem képes semmire. Akkora lesz az önbizalmad, hogy szinte nem fér el a kabátod alatt. A munkahelyeden próbálj meg szerényebb lenni.

RÁK
június 22. – július 22.
Fontos, hogy egyre tisztábban lásd önmagad. Ez az időszak kedvez az önismeret alakításához. Ismered magad? Felismered az erősségeidet? Egyenes út vezet a stabil önbizalom kialakításához. Ne hidd el senkinek, hogy a Rák jegy szülötte kizárólag csak a házimunkában és más háttér tevékenységekben jeleskedhet.

OROSZLÁN
július 23. – augusztus 23.
Nagyon erős benned a bizonyítási vágy. Egyre több nehéz feladattal birkózol meg. Ettől szinte szárnyakat kapsz. Tartalmas emberi kapcsolataid is bővülhetnek. Ezen a héten rivaldafénybe kerül a hivatásod. Erős vagy és magabiztos. Ki, ha nem én? Így hangzik a jelmondatod.

SZŰZ
augusztus 24. – szeptember 23.
Még mindig jólesik, ha megcsodálnak. Szokatlan, szinte meseszerű ez az érzés. Kitűnően érzed magad társaságban, és egyre kevésbé zavar, ha véletlenül néhány félbehagyott munkát hagysz az asztalodon. Érdemes lenne a pénzügyeiddel egy kicsit behatóbban foglalkozni. Előkerülhetnek olyan számlák, amikről megfeledkeztél.

MÉRLEG
szeptember 24. – október 23.
A Hold heti mozgása ráirányítja a figyelmed a társasági éltedre. Most elsősorban nem a kedves, mindig kompromisszumra hajló éned kerekedik felül, hanem a provokatív. Nehéz ugye elhinni, hogy egy Mérleg ilyen is tud lenni. Azért a lelked mélyén akkor is elégedett vagy magaddal, ha kiugraszthatod a nyulat a bokorból.

SKORPIÓ
október 24. – november 22.
A hét elején a Hold, Szaturnusz kapcsolat erősíti az öntudatodat és a határozottságodat. Párkapcsolatban elsősorban a megbízhatóságot díjazod, és te magad is egyre mélyebben érzel az iránt, aki talán már hosszú ideje áll melletted. Újdonságok a munkahelyeden adódhatnak. Látványosan veted magad a munkába, és ha vezető pozíciót töltesz be, egyre határozottabban irányítasz.

NYILAS
november 23. – december 21.
Átmenetileg elhagyatottnak és elhanyagoltnak érezheted magad. Igen, így van ez, ha valaki elbízza magát. Minden héten, minden nap nem lehetsz mindenben maradéktalanul sikeres. Feltehetően valakinek túlzottan kiadtad magad, és az illető ezt nem hálálja meg kellőképpen. Ne aggódj, erre a hétre is jut azért öröm.

BAK
december 22. – január 20.
Nagyon erős az érzelmi kisugárzásod. Jól kamatoztathatod a baráti kapcsolataidat. Nem kell mást tenned, csak napi szinten életben tartani a barátságokat, ismeretségeket. Minél több emberrel kerülsz kontaktusba, annál több lehetőség csillan meg előtted. Most mások is keresik a társaságodat.

VÍZÖNTŐ
január 21. – február 19.
Lakással, otthonnal, családdal kapcsolatban derűlátóan gondolkodsz. Semmi kétséged nincs afelől, hogy létre tudod hozni azt, amire a legjobban vágysz. Ritka pillanat, valóban, amikor a te, erősen intellektuális születési jegyed tárgyi célokat is kitűz maga elé. Nálad általában sokkal több a terv és az ötlet. Most majd másképpen lesz.

HALAK
február 20. – március 20.
A Kos jegyébe lépett Vénusz kisebb kavarodást idézhet elő a pénzügyeidben. Tanácsolom, mindent háromszor gondolj meg és számolj át, mielőtt kifizeted az aktuális összeget. Ilyenkor a sietség sok gondot okozhat. Munka és magánélet területén egyre szebb napok várnak. Bíznak benned és szeretnek.