Horoszkóp 2014. május 12–18.

2014. május 12.
A megfontoltságot közlésvágy színesíti.

KOS
március 21. – április 20.
Érzelmi területen valószínűleg nehézségekkel kell számolnod. Azok a kapcsolatok, ahol a hivatás, munka is szerepet kap, nehézzé, körülményessé válhatnak. Feltehetően sokfelé kell megfelelned, és ez kikezdi a türelmedet. Mindezek ellenére a hivatásodban számos látványos eredményt érsz el.

BIKA
április 21. – május 20.
A Nap a születési jegyed utolsó harmadában jár. Ha most következik a születésnapod, tudhatod magadról, mennyire megfontolt és alapos vagy. Sokszor lényegesen megbízhatóbb, mint a többi Bika szülött. Jelenleg egy érdekes bolygó kapcsolat kommunikatívvá, szórakoztatóvá és elbűvölővé tesz.

IKREK
május 21. – június 21.
A születési jegyedben járó Merkúr igazi fecsegővé tesz. Kitűnő kommunikációdat, szellemi többletedet érdemes a hivatásod területén kamatoztatni. Most keress, és találj is alkalmat a főnökkel való beszélgetéshez. Biztos lehetsz benne, hogy szinte valamennyi kérésed, felvetésed meghallgatásra talál.

RÁK
június 22. – július 22.
Bármilyen nehézség kerül utadba a hét első napján, ne dramatizáld túl a helyzetet. Gondolj arra, hogy a nagy egészet tekintve, ez csak egy pillanatnyi bosszúság. Ha bizonytalan lennél valamiben, vonulj vissza és végezz ház körüli vagy házimunkát. Fantasztikusan kikapcsol, ráadásul utána ragyog körülötted minden.

OROSZLÁN
július 23. – augusztus 23.
Kedvességed nagyon jó eredményeket hozhat, ha éppen tanulsz vagy számot kell adnod valamiből. Nyugodtan és izgalom nélkül veszed az akadályokat. Fantasztikus az intellektusod. Középpontba kerülhetsz a társaságban, de egyéb helyzetekben is te vagy az, aki a legtöbbet, legokosabbat és a legviccesebbet mondja.

SZŰZ
augusztus 24. – szeptember 23.
A pénzügyeid kitűnően alakulnak. Amennyiben ingatlanok területén dolgozol, vagy éppen a sajátodat szeretnéd értékesíteni, ezen a héten jók az esélyeid. A munkád változatosan alakul. Szükség lesz az ékesszólásodra, de egy kis taktika és diplomácia sem árt. Mindent egybevetve, sikeres hétnek nézel elébe.

MÉRLEG
szeptember 24. – október 23.
A születési jegyedben úgynevezett hátráló mozgásban halad a Mars. Igyekezz összeszedni magad, és próbálj emlékezni, milyen az, amikor igazi Mérleg, a társaság kedvence vagy. Az említett bolygó ugyanis megtréfálhat. Túlzott önbizalmat ad, és azt hiheted, teljesítmény és udvariasság nélkül is lehet haladni.

SKORPIÓ
október 24. – november 22.
Az események most tőled függetlenül történnek. Nem is baj, ha van néhány napod pihenni, relaxálni, esetleg néhány régi dolgot kiselejtezni. Jól teszed, ha képzed magad. Egyelőre, talán úgy látod, hogy te már nem kívánkozol iskolapadba, de ha jól átgondolod, megérted, hogy a fejlődésben soha nem szabad megállni.

NYILAS
november 23. – december 21.
Nagyon felerősödik a szexuális vágyad. Ezzel együtt türelmetlen és követelődző leszel. Sajnos a héten próbára teszed a hozzád közel állók türelmét. Szerencsés lenne, ha több időt fordítanál a munkádra, hiszen ezen a területen olyan alapokat rakhatnál le, amire később is építhetsz.

BAK
december 22. – január 20.
Azt hiszem, neked minden héten leírhatnám, hogy kérlek, ne dolgozd agyon magad.
Folyamatosan bizonyítod megbízhatóságodat. A hét közepén olyan különleges vonzerő árad belőled, hogy több csodálód is akad. Most a szépség és a belső tartás összhangba kerül. Teljes lesz körülötted és benned a harmónia.

VÍZÖNTŐ
január 21. – február 19.
Egy fontos területen, mégpedig a baráti kapcsolataid terén valószínűleg csalódás ér. Nehezen hiszed el, hogy te, aki önzetlen vagy másokkal, miért nem kapsz hasonló viszonzást. Szerencsére otthonodban, családi körben szilárd támaszra találsz, így sikerül túljutnod az érzelmi megpróbáltatáson.

HALAK
február 20. – március 20.
A két szerelmi bolygó, a Vénusz és Mars között jelenleg feszülő kapcsolat akaratossá tehet. Nehezen fogadod el, ha nem a te akaratod érvényesül. Néhány esetben az sem lehetetlen, hogy valaki kikacsint a meglévő párkapcsolatából. Ezzel a könnyelműséggel jó lesz vigyázni, mert kiderülhet.