Horoszkóp – 2014. május 19–25.

2014. május 19.
Az értelem és érzelem összhangjáról szól a hét.

KOS
március 21.–április 20.
Nagyon sok segítőd lesz a héten az égitestek sorából. Bármennyi feszültség halmozódott fel benned, az most egyre inkább oldódik. A hét második felében már érzed a Nap kommunikációra gyakorolt jótékony hatását. Az biztos, hogy a benned lángoló szenvedély megmarad, de most egészen más területeken érvényesíted.

BIKA
április 21.–május 20.
Ezekben a napokban olyan szakasz indul, amikor a pénzügyek kerülnek a középpontba. Nem esik nehezedre várni, és a legjobb, ha most ezt is teszed: türelemmel sokkal előrébb jutsz. Akad néhány helyzet, amikor erős a csábítás és gyakran húzod elő a pénztárcát vagy a bankkártyát. Mielőtt fizetnél, sétálj egyet, vagy igyál kávét.

IKREK
május 21.–június 21.
Még két napig a Bika jegyében jár a Nap. Biztosan érzed, ahogy közeledik a születési jegyedhez. Egyre vidámabb és kommunikatívabb vagy, megnő benned a vállalkozó kedv. Legfeljebb a Vénusz és Jupiter között feszülő nehezebb kapcsolat okozhat szerelemben vagy párkapcsolatban időről időre nyugtalanságot.

RÁK
június 22.–július 22.
A Nap hamarosan az Ikrek jegyébe lép. Számodra sok lehetőséget, ugyanakkor sok fáradtságot is hoz. Ugyanúgy felpezsdít, mint másokat, de a túlzott aktivitás nem a kenyered. Szerencsére jól működik az intuíciód és megtalálod az egyensúlyt a kötelesség, a társadalmi elvárások és a szórakozás, pihenés között.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Energikus leszel. Egy lehetőséget se mulassz el, ha sportolhatsz. Az előtted álló időszak kisepri a lustaságot. A te lényedhez legközelebb a napsütés, a meleg áll. Remélem, lesz részed benne bőven! Ezen a héten egy percet sem ülsz a babérjaidon. Minden, olyan eseményen résztveszel, ahol a barátaiddal találkozhatsz.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Az Ikrek jegye, ahová a hét közepén a Nap érkezik, ugyanúgy a kommunikációért felelős Merkúr uralma alatt áll, mint a te születési jegyed. Mit profitálhatsz ebből? Sokat. Minden, ami a hivatásoddal kapcsolatos, felpörög. A szerencse kifejezés inkább jóslásnál szokásos, most mégis megkockáztathatjuk: szerencsés leszel.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Ugye szeretsz utazni? Ez a hét az utazás, vagy éppen annak tervezése jegyében zajlik. Áttekinted a bevételeidet és látod, hogy sokkal többet is megengedhetsz magadnak, mint amennyit gondoltál. A hét második felében tegyél féket a fantáziádra. Szinte leányregénybe illőek a párkapcsolati elképzeléseid.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Kitartásod egészen egyedülálló. Ha éppen egy nagy projektben vagy, szinte hallani sem akarsz másról. Meglepődsz majd a hét második felében, amikor akarva, akaratlanul egy romantikus nap, vagy helyzet, de legalább egy figyelemreméltó, szívet megdobogtató pillanat részese lehetsz.

NYILAS
november 23.–december 21.
Egy egész napig csak arra gondolsz, hogyan is szerezhetnél minél nagyobb örömet a párodnak. Azt hiszed, ezt csak anyagiakkal, nagyobb összeg befektetésével teheted meg. Az egész, most induló korszakodra jellemző, hogy a pároddal, kívánságaival, vágyaiddal vagy elfoglalva. Könnyelműsködéssel azonban vigyázz!

BAK
december 22.–január 20.
Rád, a napokban leginkább a Hold mozgása lehet hatással. Eleinte visszafogottá tesz, majd megmozgatja a pénzügyeidet, végül pedig a barátságok, ismerős és ismeretlen emberekkel való kapcsolattartásra irányítja a figyelmedet. Nagy szerepet kapnak az érzelmek is. Most elsősorban a családod felé fordulsz figyelemmel.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Eljátszod a megközelíthetetlent, de magadban nagyon is elégedett vagy a helyzettel, amibe kerülsz. A Nap jegyváltása arra késztet, hogy élj a kreativitásoddal. Minden helyzetben előnnyel indulsz, ahol találékonyság és egyediség szükséges ahhoz, hogy kiválasszanak. Feletteseddel céltudatosan, hatékonyan kommunikálsz.

HALAK
február 20.–március 20.
Fontossá válik számodra a gondoskodás, és ha kell, az áldozatvállalástól sem riadsz vissza. Óriási lehetőség a héten, hogy a megszokottnál is barátságosabb vagy. Szeretetet adsz bárkinek, aki hozzád fordul, vagy csak éppen a közeledben jár. Mivel mások mosolyognak, a te hangulatod is egyre jobb.