Horoszkóp – 2014. május 26.–június 1.

2014. május 26.
A biztonság és a kényelem iránt vágyakozunk ezen a héten.

KOS
március 21.–április 20.
Barátságos, előzékeny és sok esetben engedékeny leszel. Kedvezőek a csillagállások, ha vizsgázol, vagy éppen te vagy az, aki kérdez. Stabilitást, kiegyensúlyozottságot sugárzol. Legyél megfontolt, ha valami, nem egészen szabályos ügybe keveredsz. Azt hiszed, könnyen túljutsz a problémán, de nem.

BIKA
április 21.–május 20.
Az érzelmekért felelős Hold, a születési jegyedben tölti a hét első három napját. Nagyon vágysz a kényelemre és a jólétre. A hét második felében ennek érdekében még anyagi áldozatot is hozol. Könnyen lehet azonban, hogy nem is lesz számodra annyira áldozat, sokkal inkább örömforrás. A párkapcsolatodat óriási optimizmussal kezeled.

IKREK
május 21.–június 21.
Az Ikrek jegy a levegő elem tulajdonságait viseli magán. Ezen a héten szinte teljesen úgy viselkedsz, ahogy az a jegyedre jellemző. Vidám leszel, társaságkedvelő, kommunikatív és kellően felszínes is ahhoz, hogy ne vedd észre, valami készül a hátad mögött. A munkahelyeden nem kérik ki a véleményedet.

RÁK
június 22.–július 22.
Most megteremtheted az alapot a későbbi sikerek, jólét felé. A legkisebb lépés is számít. Néhány napig hajszoltnak érzed magad, és azt sem tudod hol áll a fejed. Ülj le, vegyél kézbe egy pohár kellemesen hűvös limonádét és készíts fontossági sorrendet. Elsősorban a sikereidre és az elismerésekre koncentrálj.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Nagyon sokat teszel a barátaidért. Hálásak neked, így ne lepődj meg, ha érdekes programmal lepnek meg. Egy közös este most nagyon feldobja a hangulatodat. Munkahelyeden újdonsággal rukkolsz elő. Hogyan lehetne vidámabbá, emberibbé tenni a környezetet, ahol a napod legnagyobb részét töltöd.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A párkapcsolatod az életed legszebb része. Romantikus együttlétek, kényelmes, laza programok teszik elvarázsolttá az együtt töltött időt. Hol van már az aggódó Szűz jegy szülött? Magabiztos vagy. Átadod magad a fantáziádnak. Ez utóbbival azért nem árt az óvatosság. Időnként túl messzire is kalandozhatsz.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Ez a hét remek lesz. Imádod a társad, ő is a kedvedre tesz és ez a varázslatos helyzet, szinte mindig mosolyt csal az arcodra. Munkádban nagyok az elvárások. Könnyen azt hiheted, már ha irányító helyzetben vagy, hogy tévedhetetlen vagy. Gondolj azonban arra, hogy minden főnök fölött ül egy másik is.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Mire jó, ha valakinek a születési jegyében az egyik legnehezebb sorsbolygó halad? Céltudatot, még nagyobb titokzatosságot ad és most, mivel remek kapcsolatban áll a szerencsebolygóval, még széles látókörrel ruház fel. Szerelemben is alakulnak a dolgok. Álmodozol, tervezgetsz, fantáziálsz.

NYILAS
november 23.–december 21.
Megnő benned a kockázatvállalási hajlam. A barátságokat nem érdemes kockára tenni. Mások, különösen barátnők, kolléganők házasságába pedig felelőtlenség beleavatkozni. Mostanában sokszor ámítod magad. Nézz a tükörbe, számolj tízig és gondold meg, milyen előny és mekkora hátrány származik abból, amire készülsz.

BAK
december 22.–január 20.
A Vénusz és Merkúr kedvező kapcsolata a család és a munka között megteremti az egyensúlyt. Jól érzed magad. Az is eszedbe jut, mi lenne, ha bővülne a családod? Az esély adott. Ha karrieredet tartod fontosnak, vegyél jó nagy levegőt. Hamarosan sok feladatot kapsz, de csupa olyat, ami igazi örömet ad.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Rád nem jellemző módon a hivatásodat úgy kezeled, mint egy szerelmi kapcsolatot. Máskor sokkal racionálisabban gondolkodsz. A valódi magánélet területe sem eseménytelen. Az érzelmek ura, a Hold több napig is felkorbácsolhatja a kedélyedet. Lehet, hogy féltékeny leszel, ugyanakkor különféle trükkökkel hódítod a partnered.

HALAK
február 20.–március 20.
A társaságban betöltött szereped nagy örömet okoz. Élvezed, hogy rád figyelnek, ráadásul nem kell semmit megmagyaráznod. Egyértelmű vagy és szerethető. Élvezed az életet. A Merkúr, Vénusz kapcsolat segít megoldani a pénzügyeket, ugyanakkor, ha egyedülálló vagy, még egy hódolót is az utadba sodorhat.