Horoszkóp – 2014. június 2–8.

2014. június 01.
Egy centivel a talaj fölött jársz - minden könnyedén sikerül.

KOS
március 21.–április 20.
Fantasztikus energiatartalékaid vannak. Ez a hét igazi szellemi és fizikai kihívásokat tartogat számodra. Megbirkózol vele, és jöhet a nyári lazítás. Akik oktatással foglalkoznak, vagy éppen tanulnak, a jelenlegi csillagállásokat maximálisan a maguk hasznára fordíthatják. A Bika jegyében járó Vénusz pedig megkönnyíti a pénzügyeidet.

BIKA
április 21.–május 20.
Kreativitásod és szépérzéked szárnyakat kap. Jól irányítod a kapcsolataidat is. Párod valószínűleg egy kissé féltékeny, de ezekben a napokban sikerül elsimítanod a felmerülő ellentéteket. Kedvességgel, odafigyeléssel és a közös témák napirenden tartásával kellemessé teheted az együttlétek.

IKREK
május 21.–június 21.
Kissé felelőtlen, felszínes tulajdonságokkal ruház fel a Nap, de szerencsére az erőt adó Mars és az elszántságot segítő Plútó is bekapcsolódik. Mi lehet ebből? Siker. Elsősorban személyiséged alakításában mutatkoznak pozitívumok. Nem leszel túl könnyed és felelőtlen, ugyanakkor megőrzöd azt a bájt, amiért kedvelnek.

RÁK
június 22.–július 22.
Növekszik az önbizalmad. Jól tudod kezelni a problémákat is. Valószínűleg a párkapcsolatod most nem áll stabil lábakon, de ha nem ülsz fel a provokációnak, akkor semmi baj nem érhet. A kommunikációért felelős Merkúr megérkezett a születési jegyedbe. Ösztönösen, a helyes véleményt nyilvánítod ki.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A Hold a hét viszonylag nagy részét a születési jegyedben tölti. Eljött az intézkedés, szervezés ideje. Meg akarsz felelni minden elvárásnak. Benned senki nem csalódhat. Jó benyomást akarsz kelteni. Ha éppen állásinterjúra kerül sor ezen a héten, valószínűleg leveszed a lábáról a kérdezőt.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Anyagi ügyeidet sikerrel rendezheted. Olyan könnyebb, egyszerűbb feladatokat kaphatsz a munkahelyeden, melyeket a kisujjadból kirázhatsz. Ha van pénz, minden van, mondhatnád. Valóban, sokkal lazábban kezeled a baráti kapcsolatokat és lényegesen több időt töltesz társaságban, mint korábban.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Hivatásod még mindig a fókuszpontban áll. Energikus vagy és most még következetes is. Több kérdésben sikerül megtalálnod a legkedvezőbb megoldást. Sok, korábban csak vágyott dolog kerülhet a birtokodba és olyan ideák is feltűnnek, amik eddig nem voltak a látóteredben. Összességében, ez egy remek hét lesz.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A heti bolygóállásokból rád legnagyobb hatást a Vénusz gyakorol. Összesíti a találékonyságot és a fantáziát. Ezek a befolyások széppé, harmonikussá, romantikussá tehetik a párkapcsolatodat. Tele vagy tervekkel. A korábban problematikusnak tartott dolgok is megoldásra találnak.

NYILAS
november 23.–december 21.
Új tapasztalatokkal gazdagodhatsz. Bármiben hiszel, az most könnyedén valósággá válhat. Időnként azonban túlságosan könnyen kezeled a dolgokat. A nemtörődömség, a gondosság hiánya csapdába csalhat. Ennek ellenére jól alakulnak a baráti kapcsolataid és sok esetben ők azok, akik olajozottá teszik a dolgaidat.

BAK
december 22.–január 20.
A Merkúr állatövi jegyet vált, így felpezsdíti a különféle kapcsolataidat. Új ismerősök új lehetőségeket tárnak eléd. Fontos, hogy ugyanolyan alapos és körültekintő maradj, mint mindig. Pesszimizmusra nincs okod. Nyugodtan hagyatkozz a megérzéseidre, hiszen azok jelenleg nagyon jól működnek.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Ha kreatív területen dolgozol, szinte elég csak rágondolni valamire és az azonnal megvalósul. Egyéb foglalkozásúak esetében pedig kellemessé, könnyűvé válik a napi rutin. Unatkozni egy percet sem fogsz. Amit a munkahelyeden tapasztalsz, különleges formában épülhet be az otthoni életedbe.

HALAK
február 20.–március 20.
Fantasztikusan kedves, megértő és elnéző leszel. Lehet egy ilyen lányt nem szeretni? Képtelenség. Meglátod, hatalmas erővel vonzod magadhoz az embereket. Sokaknak segíthetsz is azzal, ha meghallgatod őket, esetleg még jó tanáccsal is szolgálhatsz. Otthon lazíts, és ne dolgozz sokat!