Horoszkóp – 2014. június 9–15.

2014. június 10.
Dinamizmus, eredetiség és újdonságok tarkítják a hetet.

KOS
március 21.–április 20.
Fontos lépést tehetsz anyagi ügyek terén. Egy remek ötlet, vagy inkább lehetőség az, ami felkelti az érdeklődésedet. Nem lesz egyszerű, de hát te amúgy sem kedveled a szokványos megoldásokat. Ami túl könnyű, az számodra már gyanús. Párkapcsolatban kerüld a félreérthető helyzeteket.

BIKA
április 21.–május 20.
Uralkodó bolygód, a Vénusz a születési jegyedben jár. Tiéd a szépség. Az esztétikai dolgok mellett a vonzerőd és csábítási hajlamod is megnő. Egész héten kacérkodsz. Mindenkivel. Igazán nem számít, hogy tervezel vagy éppen nincs semmi szándékod az illetővel. Látni akarod a szemében az elismerést és a vágyat.

IKREK
május 21.–június 21.
Szellemi kihívásokkal teli hét köszönt rád. Az Ikrek jegy szülötte bár felszínes és gyakran apróságokon csúszik el, mégis az egyik legintellektuálisabb. Vág az eszed, és jól kommunikálsz. Így még a legszorultabb helyzetből is kivágod magad. Most azért légy figyelmes, mert valaki alig várja, hogy hibázz.

RÁK
június 22.–július 22.
Pünkösdhétfőn talán unatkozol, így olyan dolgok után kutatsz, amiről jobb lenne, ha nem tudnál. Bírd ki ezt a napot. Menj inkább a szabadba, mozogj és töltődj fel fizikai energiával. Néhány esemény, különösen személyes jellegűek, félre vezethetnek. Könnyen megsértődsz és utána már nagyon nehéz a dolgokat helyre hozni.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Feltehetően a családod és otthonod kerül a fókuszpontba. Nagy energiát fektetsz a kényelmük biztosításába. Ezzel szemben, ha néhány napra elutazol, barátokkal, kollégákkal, szinte pezseg körülötted a levegő. Keresed a szokatlant, a kihívásokat és azokat a helyzeteket, ahol te viheted a prímet.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Minden olyan lehetőséget használj ki, ahol pénzügyekkel foglalkozhatsz. Nem látványosan és nem is tolakodón, de nagy szerencsével tudsz olyan összegekhez jutni, amire korábban nem láttál esélyt. A hét végére talán még egy új vállalkozás vagy felkérés is körvonalazódik. Vesd be a személyes vonzerődet is.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Még szerencse, hogy a hét első napja szabad nap. Így megúszhatsz egy félreérthető helyzetet. Azért persze a hét többi napján is inkább igyekezz elkerülni a főnöködet és tartsd be szigorúan a munkaidőt. A hét közepén ne ülj fel semmilyen provokációnak. Valószínű, hogy a párod, szerelmed akar így próbára tenni.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A zöld szemű szörny, azaz a féltékenység egy rövid időre felbukkanhat. Jó lenne, ha józanul mérlegelnél, mielőtt jeleneteket rendezel. Egy nagy terv is foglalkoztat. Sokat gondolsz rá, és sokat teszel a megvalósításért. Rendkívüli erővel törnek fel az érzelmeid. Bármi a tét, te teljes szívvel és energiával fordulsz felé.

NYILAS
november 23.–december 21.
Ez a hét meglepetést és egy alig ismert érzést, a féltékenységet hozza. Mindig pozitívan szemléled az életet, vállalod a megmérettetést, most a saját kardodba dőlhetsz. Érdekességet, izgalmat keresel a párkapcsolatodban, ezzel szemben olyasmibe botlasz, amiről jobb lenne nem tudni. Egyáltalán igaz, amit találsz?

BAK
december 22.–január 20.
Bizonyos kapcsolataidat, különösen azokat, melyek munkával is együtt járnak, érdemes lenne fenntartással kezelni. Remélhetően csak a hét második felében lesz szükség a szaktudásodra, így elkerülhetsz egy vonzónak látszó, ámde csapdát, és csalódást rejtő helyzetet. Foglalkozz mindennel előrelátóan és dinamikusan.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Még mindig erősen foglalkoztat egy vágy, ami, ha megvalósulna, a jelenleginél sokkal magasabb szintre repíthetne. Valóban, csak feltételes módban beszélhetünk erről az elképzelésről, hiszen kevés a valóság alapja és nagyon sok az illúzió. Munkahelyváltással kapcsolatban néhány napig kicsit szoronghatsz.

HALAK
február 20.–március 20.
Illúziókergetésben verhetetlen vagy. Most, azonban hasznodra lehet, hogy a fantáziád sokkal élénkebb, mint másoké. Kreatív területen előre léphetsz, ugyanakkor továbbra is őrizd féltve a pénztárcádat, és csak szükség esetén nyúlj a megtakarított pénzedhez. Egy kivételesen egyedi ötlet otthoni elfoglaltságot ad.