Horoszkóp – 2014. június 16–22.

2014. június 15.
Ez a hét népszerűséget hozhat...

KOS
március 21.–április 20.
Látványos, érdekes dolgok vonzanak, és ezekkel akarod a figyelmet is felhívni magadra. Nagyon lazán veszed a nyári napokat. Figyelmedet elsősorban különféle régi és új ismerőseid kötik le. Népszerű lehetsz és olyan, akire a többieknek nagy szüksége van. Jó lehetőség adódik otthonod csinosítására is.

BIKA
április 21.–május 20.
Ezt a hetet és még néhány napot tekintsd úgy, mint a csillagok különleges ajándékát. Kedvességed, vonzerőd és jó stílusod mindenkit elvarázsol. Te is örömödet leled abban, ha másoknak egy jó szót, vagy szívélyes mosolyt adhatsz. Szerencsésen alakuló egyéni élteddel ellensúlyozhatod a munkádban adódó feszültségeket.

IKREK
május 21.–június 21.
A Nap már a születési jegyed vége felé jár. Szerencsés vagy, ha éppen erre a hétre esik a születésnapod, hiszen akkor igazán könnyed, ugyanakkor a szellemi kihívásokat váró, emberi kapcsolatokat rendkívül jól kezelő lány vagy. Most még a pénzügyeiddel sem kell óvatosan bánnod.

RÁK
június 22.–július 22.
Te vagy a héten a legelragadóbb, legbarátságosabb lány. Elhiheted, ezt mások is észre veszik. Könnyedén veszed a dolgokat, bár ha éppen külföldi útra készülsz, vagy már ott is vagy, legyél figyelmes. A túlzott jókedv magában hordozza a túlzott könnyelműséget is. Fizikai és lelki energiában bővelkedsz.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Eleinte mágnesként vonzod az embereket, de a hét közepétől inkább visszavonulsz. Most még a különféle ezoterikus témák iránt is érdeklődést mutathatsz. Rád nem jellemző a túlzott kitartás, így nem kell aggódnod, ez az érdeklődési kör is csak ideig, óráig tart. Hivatásodban sikerekre számíthatsz.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Megélénkülhet a társasági életed. Még mindig tart az időszak, amikor sokkal kevesebb aggodalommal, lényegesen több jókedvvel éled a napjaidat. Különösen akkor lehet remek a heted, ha külföldi barát érkezik, vagy éppen te leszel az, aki átlépheti az országhatárt.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Talán te vagy az egyetlen a héten, akin inkább a feszültség, semmint a laza jókedv lesz úrrá. Hatalmas energiát áldozol az otthonodra. Ezt a párod vagy túlzásnak gondolja, vagy egyszerűen idegesíti őt ez a sok buzgalom. A hét végére próbálj nagy türelemmel készülni, mivel akkor puskaporossá válhat a hangulat.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Te hiszel a jó barátokban és a korrekt elszámolásban. Nem is veled van a probléma. Könnyen lehet, hogy egy folyamatban levő ügyben éppen olyanokkal nehéz megegyezni, akiket a jóakaróidnak gondoltál. Ettől függetlenül bővelkedsz sikerekben, bármi is a foglalkozásod. Személyes varázsod pedig ellenállhatatlan.

NYILAS
november 23.–december 21.
Ezen a héten a memóriádra lehetsz a legbüszkébb. Ha éppen vizsgázol, olyan apróságokra is emlékezhetsz, amivel bámulatba ejted a bizottságot. Hangulatod hullámzó és néha még az aggodalom is szorongatja a szívedet, de azért az összes kihívást nyitottan vállalod. Tölts sok időt a családoddal. Biztonságot ad.

BAK
december 22.–január 20.
Kreativitásod óriási lökést kap. Valószínűleg a körülményeid alakulnak úgy, hogy sok újdonságban lesz részed. Az újdonságokra fogékony szellem pedig inspirációt gyűjt ezekből a helyzetekből. Vonzanak a szép tárgyak, anyagok, az esztétikus helyek és a finom, élvezetes körülmények.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Mágneses vonzerődet kamatoztatod a hét elején. Külföldi út során, azonban ez kevés. Figyelemre, óvatosságra és körültekintésre is szükség lehet. Érdekes lehet, ha olyan helyeken fordulsz meg, ami új ötletekkel segíti a munkádat. Lehet, ma még nem is gondolod, hogy egy különleges táj hogyan lehet hasznodra a jövőben.

HALAK
február 20.–március 20.
A Hold a hét közepén látogat a születési jegyedbe. Fokozott érzékenységet, ugyanakkor óriási fantáziát is ad. Bármit teszel, azt érzelem hatja át. Néhány gesztust esetleg félre is érthetsz, de szerencsére félénk természeted visszatart minden meggondolatlanságtól. Barátokkal kellemes lesz együtt lenni.