Horoszkóp – 2014. június 23–29.

2014. június 23.
A Nap az egyik legérzékenyebb, gondoskodásáról ismert Zodiákus jegyben jár.

KOS
március 21.–április 20.
Egy komoly, feszültséget gerjesztő bolygókapcsolattal kell szembe nézned. A nehézségek számbavétele helyett koncentrálj arra, hogy ugyanez a konstelláció növeli az életkedvedet és lendületet ad a kreativitásodnak is. Társasági életed kedvezően alakul, ráadásul még a pénzügyek is elfogadhatóak.

BIKA
április 21.–május 20.
Több olyan helyzet, esemény várható, ahol elsősorban érzelmi döntést hozol. Uralkodó bolygód, a Vénusz a héten átlép az Ikrek jegyébe. Eddig személyes varázsoddal nyűgözted le az embereket, most a Vénusz segít, hogy pénzügyekben is rád mosolyogjon a szerencse.

IKREK
május 21.–június 21.
Kissé aggodalmaskodsz a pénz miatt. Sokszor előfordul, hogy utánaszámolsz a kiadásaidnak. Valóban fennáll a túlköltekezés veszélye. Tartsd nyitva a szemed is, hiszen a barátaid, ismerőseid sokkal többet gondolnak és várnak tőled, mint amire képes vagy. Miért van így? Mesélő kedved határtalan. Ezt többen félre is értik.

RÁK
június 22.–július 22.
A Nap a születési jegyedbe lépett. Az asztrológia tapasztalata szerint, aki ilyenkor születik, aggódó, érzékeny és szinte mindenre képes a családja védelmében. Valóban, ezen a héten ezek az állítások felfokozottan igazak. Elsősorban a közlekedés lehet az, ahol óvatosnak és körültekintőnek kell lenned.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Nagyon fontosak a baráti kapcsolatok, de ha többre, például szerelemre vágysz, azt semmiképpen ne ebben a körben keresd. Ezen a héten érzékenyen érint néhány, a hivatásoddal kapcsolatos esemény, téma. Különösen akkor kell alaposan magadba nézned, ha egy munkatársad többet jelent számodra.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Az anyagiak most ugyan fejtörést okoznak, de ha kellő bizalommal gondolsz a hivatásodra és a tehetségedre, semmi probléma nem lehet. A munkahelyeden mozgás várható. Valószínűleg semmi komoly. Kezdődnek a nyári szabadságok, ilyenkor a helyettesítés megszervezése az elsődleges.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A párod néha túlzásokba esik. Követel, rendelkezik. Más már régen kiabálna, te azonban előveszed a legdiplomatikusabb stílusodat és rendezed a feszültséget. A hét közepén óvakodj a meggondolatlan közlekedési helyzetektől. Lassan érdemes lenne megtervezni a nyaralást. Egyre jobbak az elképzeléseid.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Fantasztikus a kitartásod. Kizárólag hosszú távra tervezel. A leghatékonyabb égitestek most a hivatásod és az egyéniséged alakításán fáradoznak. Mit érzel ebből? Céltudatot, remek ötleteket, megnőtt fizikai állóképességet. Szerelem és párkapcsolat azonban egyelőre csak az álmodozás szintjén létezik.

NYILAS
november 23.–december 21.
Semmiképpen ne érezz csalódást, ha eleinte sokat kell dolgoznod és a várt fizetség csak később érkezik. Az is elképzelhető, hogy egyelőre pénzről, fizetésről senki nem beszél. Bárhogyan alakul, kérlek, ügyelj arra, hogy a becsületes útról soha ne térj le. Bármilyen ajánlatot kapsz, alaposan nézz utána és csak ezután fogadd el.

BAK
december 22.–január 20.
Nagyon komoly érzelmekkel fordulsz valaki felé. Régi kapcsolatokban talán még az összeköltözés vagy a kapcsolat törvényesítésének kérdése is felmerülhet. Ha friss szerelemnek örülsz, minden, ami szép, vonzó és kedves, az a héten a tiéd lehet. Általában lényegesen érzelmesebb leszel, mint a megszokott.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Rendkívül kedvező számodra a most induló időszak. Ismertség, elismertség várhat. Ne gondold, hogy most azonnal, de abban biztos lehetsz, még a legapróbb cselekedeted is a legjobb irányba visz. A Nap éppen a munkaterületedet érinti. Feltehetően pihenten kezded a hetet és könnyedén vállalod a kihívásokat.

HALAK
február 20.–március 20.
A Hold, Neptunusz kapcsolat érzelmessé tesz. Képes vagy bárkinek megbocsátani. Feltehetően apróbb nézeteltérés adódhat olyan valakivel, aki pénzügyekkel keres. Jó hírem, hogy szerelemben, vállalkozásban és kreativitásban nem csak ezen a héten, hanem az egész, előtted álló hónapban szerencsés leszel.