Horoszkóp – 2014. június 30.–július 6.

2014. június 30.
Ha logikusan gondolkodsz, kevesebbet aggódsz.

KOS
március 21.–április 20.
Lassan megszűnik az a kemény bolygó kapcsolat, amely az elmúlt időszakban próbára tette a türelmedet. Párkapcsolatodban is lassan elülnek a hullámok. Valószínűleg néhány napig még él benned némi gyanú, de azt már humorral rendezed. Vess be mindent a kapcsolataid építésében. Jók az esélyeid.

BIKA
április 21.–május 20.
Érzelmi téren a Vénusz és Neptunusz, valamint a Hold játssza a főszerepet ezen a héten. Érzékeny leszel és kissé izgatott. Normál esetben rád a higgadt magaviselet jellemző, de most, feltehetően egy lelki kérdés miatt többször is búnak eresztheted a fejed. Óriási a vonzerőd, koncentrálj inkább erre. Döntés előtt pedig gondolkozz.

IKREK
május 21.–június 21.
Nagy adag könnyelműséggel kell számolnod. Meggondolatlan kijelentéseidet félre is érthetik. A hét utolsó harmadában szükséged lesz józanságra. Feltehetően egy nagyobb összeget kell kifizetned, ami bár szórakozásra költöd, mégis megvisel. Szerelemben a hét vége feszültséget hozhat.

RÁK
június 22.–július 22.
Ha alkotó ember vagy, fogadd el a hét ajándékát. A megélénkült fantáziát és a sok, kitűnő megérzést. Ezeket a javadra fordíthatod. Otthonoddal, szeretteiddel, barátaiddal kapcsolatban egyre kevesebb benned az aggodalom. Sok olyan pozitív esemény történik, melyek jótékonyan elvonják a figyelmedet.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A Hold éppen a te születési jegyedben halad a hét első napjaiban. Hatalmasra dagad az önbizalmad. Úgy véled, előtted nincs akadály. Különösen érvényes ez azokra, akik szerelmet keresnek. A nagy örömmámor azonban csak rövid ideig tart. A hét második felére megismerheted a kiszemelted hétköznapi tulajdonságait is.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Minden szempár rád mered, ha hivatalos ügyekben kell eljárnod. Könnyed vagy, ugyanakkor ésszerű és hatékony. Mindez jól működik addig, míg nem téveszted össze a magánszférát a közösségivel. Semmi értelme belső ügyeket, gondolatokat a nagy nyilvánosság elé tárni. Még akkor sem, ha pillanatnyilag jó ötletnek tartod.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Kitűnő lehetőségek bukkannak fel a hivatásodban, de arra mindig figyelj, hogy mielőtt elfogadod, alaposan járd körül a témát. Óriási benned a megfelelési vágy, valami nagyot szeretnél alkotni. Jól működnek a megérzéseid. Eleinte aggódsz, hogy túl gyorsan jön az újdonság. Fontolj meg mindent alaposan.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Ez a hét a lazításé lehet. Igazán semmi nem hoz lázba. Felméred az eddigi eredményeidet, örülsz azoknak a dolgoknak, melyeket sikerrel már a hátad mögött tudsz. Elképzelhető, hogy egy új megoldáson töprengsz a munkaterületeden, vagy éppen egy barátodnak szeretnél komoly segítséget nyújtani.

NYILAS
november 23.–december 21.
Azt gondolod, amiben hiszel, az mások számára érdektelen. Ez csak pillanatnyi negatív érzés. A valóság, hogy szellemi értékeidre nagyon nagy szükség van. Nézz szét nyitott szemmel a világban. A Merkúr és Vénusz pozíciója biztosítja az ésszerűséget, ugyanakkor felszínre engedi az érzelmeket is.

BAK
december 22.–január 20.
Számíts rá, hogy egy ideig a megszokottnál is zárkózottabb leszel. Párkapcsolatodtól többet vársz, de nem mondod meg neki, mert véleményed szerint süket fülekre találnál. Becsüld meg azokat az értékes kapcsolataidat, melyek a szakmai előmeneteled szempontjából fontosak. Egy-két helyes útmutatást kaphatsz.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Nagyon érzékeny leszel egész héten. Minden szó mögött egészen más tartalmat sejtesz. Egy anyagi ügy is nyugtalanságot okoz. Feltámad benned a kalandvágy is. Jelen helyzetben furcsa, hogy megsértődsz, ugyanakkor másokat nem kímélsz. A hét közepe nyugvópontot hoz, de szombatra nagy szükséged lesz a diplomáciára.

HALAK
február 20.–március 20.
Egészen fantasztikus, álomszerű elképzeléseid vannak családról, otthonról. Ha erre az időszakra tetted a felújítást, minden rendben. Megvalósíthatod az elképzeléseidet. Más esetben azonban jobb lenne a vágyaidat felülvizsgálni. Sok az illúzió és nagyon kevés a valóságos alap. Szerelemben csodás napok jöhetnek.