Horoszkóp – 2014. július 7–13.

2014. július 07.
A héten nagyon erős lesz az érzelmi motiváció.

KOS
március 21.–április 20.
Kitűnően alakulnak a kapcsolataid. Legyél nyitott, add önmagad. Ha egyedül élsz, eljött az ideje, hogy társat keress. Vonzerőd ezen a héten egészen különlegessé válik. Némi titokzatosság is körüllengi a személyedet. A hét közepétől könnyedén veszed az akadályokat, bár érdemes figyelni, nehogy könnyelmű légy.

BIKA
április 21.–május 20.
A józan, gyakorlatias életszemlélet jól ismert számodra. Párkapcsolatban, barátságokban és új ismeretségekben egyaránt kamatoztathatod. Ne okozzon gondot, ha a stabil párkapcsolatodban nehézség vagy akadály bukkan fel. Kellő intelligenciával és előrelátással tudod majd kezelni.

IKREK
május 21.–június 21.
Rendkívül izgatott vagy. Új szerelem, több barát, esetleg nyárköszöntő bulik jönnek. Minden megtörténhet. Nagyon fontos számodra most a társaság. Ezekben a napokban szinte képtelen vagy egyedül bármit is elvégezni. Ha másért nem, hát legalább a szórakozás és beszélgetés kedvéért keress segítőtársat, valamennyi faladatod mellé.

RÁK
június 22.–július 22.
Remek időszak következik, ha vállalkozásban, kreatív szakmában dolgozol. Ötleteid szívből jönnek, a szakmádat, munkaterületedet pedig imádod. Ez mindennapi teljesítményedben is mérhető és sok esetben mások számára kifejezetten élvezhető. Neked pedig több sem kell a boldogsághoz, mint másoknak örömet szerezni.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Egészen mást szeretnél, mint ami a lehetőséged vagy a kötelességed. Néhány dolog, különösen az otthonodban mégis arra int, hogy nem lehetsz önfejű. Szívesen segíted a családtagokat, de az önállóságodat is szeretnéd megőrizni. Te vagy a társasság lelke, központja, de mégsem érzel elégedettséget.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Elszántan ragaszkodsz valakihez. Érdemes? Gondold át, mennyi örömet és mennyi bánatot okozott már. Legnagyobb sikereket a hivatásodban érheted el. Mozgalmas, pezsgő időszakot élsz a munkában. Többféle, új, érdekes feladat kerül eléd. Gyűjtsd a tapasztalatokat. Később minden a hasznodra válik.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Egész héten más sem foglalkoztat csak a pénz. Szeretnél olyan helyen dolgozni, ahol nagyobb a jövedelmed. A nyári, uborkaszezon éppen elég időt hagy gondolkodni és esetleg határozni is. Egy külföldi kapcsolat, néhány esetben szerelem felkorbácsolhatja az érzéseidet.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A születési jegyedben járó Szaturnusz és Hold ráirányítja a figyelmet az érzelmeidre. Egyre tudatosabb vagy, bár nem lehetetlen, hogy néha aggódóvá válsz. Ha párkapcsolatban élsz, a nyári napok feladják a leckét. Érdemes elfogadni valaki flörtölését? Valószínűleg meginogsz.

NYILAS
november 23.–december 21.
Kicsit döcögve indul a hét. Lusta vagy. Legjobban a semmittevés vonz. Nem kell sokáig várnod, hiszen két, három nap után már ismét a régi leszel. Könnyedén veszed a dolgokat, keresed a kihívásokat. Fantasztikus szintre emelkedik a vonzerőd. Párkapcsolatban szinte izzik a levegő.

BAK
december 22.–január 20.
Alaposságodat most nagyon jól hasznosíthatod. A Nap és a Plútó között feszülő kapcsolat még jobban oldódik, és most már élvezheted az előnyeit is. Elsősorban szakmai területen várható változás. Kapcsolatba hozható megbízhatóságoddal és elkötelezettségeddel. Ugyanakkor a magánéleted is a kedved szerint alakul.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Még egy erős, megterhelő hét következik, amikor mindent be kell dobnod munka fronton. Utána, remélhetőleg már a nyári szabadság következik. Rád nem jellemző módon erős érzelmekkel fordulsz a hivatásodban előforduló kihívások, újdonságok, esetleg akadályok felé. Szerelemben csupa kaland és izgalom vár.

HALAK
február 20.–március 20.
Minden bűvös erőddel a család és az otthon felé fordulsz. Eljött a nagy, családi kerti partik ideje? Ha igen, akkor te leszel a legjobb vendéglátó. Ha régebbi párkapcsolatod van, és még nem törvényesítettétek, talán mostanában szóba kerülhet ez a téma is. Legyél bátran kreatív.