Horoszkóp – 2014. július 14–20.

2014. július 14.
A Merkúr állatövi jegyet vált – egyre jobb a memóriád.

KOS
március 21.–április 20.
Rendkívül fontos vagy a barátaid számára. Ha szervezel valamit a szórakoztatásukra, izgulni fogsz, de ez a feszültség építő jellegű. A hét közepétől otthoni dolgokra koncentrálsz. Elképzelhető, hogy régi, családi fotókat rendezgetsz vagy éppen a gardrób egyik, rejtett zugában bukkansz kincsekre.

BIKA
április 21.–május 20.
Vonzerőd egyre nagyobb. A sikerek talán elvakítanak, így nem veszed észre, hogy időnként nagyzolsz, és zsarnoki szokásokat veszel fel. Emberi, különösen munkatársi kapcsolatokban változás állhat be. Fogadd nyitottan az újdonságokat, még akkor is, ha te kizárólag a biztosat kedveled. Egy próbát megér a bizonytalan is.

IKREK
május 21.–június 21.
Uralkodó bolygód, a Merkúr az Oroszlán jegyébe lépett. A fecsegést és társasági életet mostantól felváltja a múlt tisztelete és a remek intuíció. Ha elhatároztad, hogy egy nyári, intenzív nyelvtanfolyamon veszel részt, jobb időpontot nem is találhatnál. Remek a memóriád és erős benned a vállalkozó kedv.

RÁK
június 22.–július 22.
Ezen a héten egyszerre élvezheted a születésnaposnak kijáró kedvezményeket, ugyanakkor a jóságos Jupiter jegyváltása következtében a pénzügyeidre is rámosolyog a szerencse. A munkádban érdekes, új kihívások kerülnek az utadba. Érdemes bevetni a kreativitásodat és bátran hangoztatni a véleményedet.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Egyre jobban vágysz romantikus kalandokra, ajándékokra, meglepetésekre. A hét közepétől a Jupiter megkezdi egy éves útját a születési jegyedben. Megnövekszik benned az optimizmus, de félő, hogy színészi tehetségnek sem leszel híján. Amikor valami nem a kedved szerint alakul, jöhet a nagy jelenet.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A hangsúly a barátságokon és azokon a segítőkön van, akiknek sokat köszönhetsz. Néha úgy érzed, nagyon sok hálával tartozol másoknak. Éld meg bátran ezt a hálát, de ne ess túlzásokba. A hét közepén valaki flörtölni kezd veled. Eleinte el sem akarod hinni a jelzéseket, de hamarosan belejössz.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A hét nagyon sok munkával és ezzel együtt feszültséggel, leterheltséggel indul. Néhány nap alatt azonban feloldódik ez a gubanc és elkezded élvezni az élet apróbb, nagyobb örömeit. Ha egyedülálló vagy, nem riadsz vissza semmilyen kalandtól. Szórakoztató vagy és bárkit elvarázsolsz.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Tele vagy vágyakkal, tervekkel. Most inkább a rövidebb, közeli dolgok foglalkoztatnak. A nyári meleg lustává tesz. Legszívesebben egy pohár hideg limonádé társaságában, álmodozással töltöd a szabad idődet. Azonban senkit ne tévesszen meg az a látszat. Egy Skorpió fejében és érzéseiben soha nincs üresjárat.

NYILAS
november 23.–december 21.
Hatalmas vonzerővel ruháznak fel a csillagok. Túlzottan optimista a természeted. Érzékeled a sok, körülötted legyeskedő férfit, és túlzásokra ragadtatod magad. A hét közepén sajnos meg kell ismerned azt az érzést is, amikor a dolgok nem a kedved szerint alakulnak. Jobb lenne, ha igazat mondanál. Kerüld a kínos helyzeteket.

BAK
december 22.–január 20.
Régi, párkapcsolati emlékek elevenednek fel. Remélhetőleg kizárólag kellemes dolgok kerülnek a felszínre. Általában becsülöd azokat, akik intellektuálisan magas fokon állnak. Jelenleg egy-egy ilyen kapcsolatban te lehetsz az irányító, ugyanakkor nagyon intelligensen figyelsz arra, hogy a másik fél is jól érezze magát.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A te jegyedben született mindennél előrébb helyezi a szabadság vágyat. Most, azonban legalább egy napig a kötöttségek kerülnek előtérbe. Nem magadat, hanem a társadat szeretnéd minél jobban megbéklyózni. Figyeled a lépéseit és próbálod irányítani. A Jupiter, a héten a párkapcsolati területedre lép. Remélem, csupa jót hoz.

HALAK
február 20.–március 20.
Érzelmileg hol fent, hol lent vagy. Nehéz követni a változásaidat. Az biztos, hogy nagyon vágyódsz egy megbízható és romantikus társra. Érdemes lenne a közvetlen környezetedben szétnézni. Feltehetően az illető már nagyon régen ott van, csak te sokkal színesebb képzeletbeli alakot formáltál, mint ő.