Horoszkóp – 2014. július 21–27.

2014. július 21.
A Nap, Jupiter szoros kapcsolata derűlátóvá, humorossá változtat.

KOS
március 21.–április 20.
Ha házasságban, vagy tartós párkapcsolatban élsz, a párod ezen a héten jó sok munkát ad neked. Igényli a törődést, és egy percre sem enged el maga mellől. Jól használod a lelki tartalékaidat és most egyáltalán nem vagy türelmetlen. A hét második felében felszabadultnak és kreatívnak érzed magad.

BIKA
április 21.–május 20.
Eleinte nagyon erős benned a biztonság utáni vágy. Keresed a szépet, a kellemeset. Valószínűleg az étkezésedre is óriási gondot fordítasz. Jól tennéd, ha csak könnyű nyári ételeket készítenél és ellenállnál a kísértésnek, ha sütemény, fagylalt bukkan fel a láthatáron. Uralkodó bolygód, a Vénusz a kedvességéről híres Rák jegyébe lép.

IKREK
május 21.–június 21.
Szerelmi, érzelmi kalamajka vesz körül. Lehet, hogy több vasat tartasz a tűzben és ez most napvilágra kerül? Az biztos, hogy optimizmusod és meggyőzőképességed most sem hagy el. Kidumálod magad a legszorultabb helyzetből is. A hét utolsó napjaira megint vidám és szertelen leszel.

RÁK
június 22.–július 22.
Számodra a heti prognózisból a legfontosabb, hogy anyagi területen komoly és kedvező változásra számíthatsz, ugyanakkor ezt sem adják ingyen. Sokat és megfeszítetten dolgozol, teszel azért, hogy elismerjenek. A hét közepétől a gondolkodásért, emberi tartásért felelős Nap a királyi, Oroszlán jegyébe érkezik.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Nálad a karmesteri pálca. A nyár legmelegebb, legkreatívabb, legnagyvonalúbb és legderűsebb szakasza következik. Lassan itt a születésnapot és ki tudná ezt nálad vidámabban megünnepelni? Félredobod az összes bánatodat, már ha van egyáltalán, és barátokkal partikat, ünnepségeket, kirándulásokat szervezel.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Ha éppen most töltöd a szabadságodat, remek külföldi út, kedves kalandok, emlékezetes élmények várnak. Különösen akkor van szerencséd, ha kedveled a gasztronómiai érdekességeket. Hasznos és frissítő lehet, ha erre a néhány napra kikapcsolod az okostelefont, és a tabletet is otthon pihenteted.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Valószínűleg olyan nyaralást választasz, ahonnan szakmai szempontból is feltöltekezve jöhetsz vissza. Néhány napja még feszíthetett a Nap, Mars kapcsolat, de mára már biztosan csak nevetsz a korábbi nehézségeiden. Ami előbb gát, az ma már energia és határozottság. Nem is szólva a derűs hangulatodról.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Szeretnéd kényelmessé tenni a párkapcsolatodat. Odaadó partnerre vágysz. Valószínűleg ott is van melletted az, aki rajong érted. Benned azonban munkál a kisördög is. Éppen ezekben a napokban kapsz külföldi e-mailt, vagy hírt olyan valakitől, akire már nem is számítottál. Egyre izgalmasabb a helyzet.

NYILAS
november 23.–december 21.
A Nap és a Jupiter is olyan életterületedet érinti, ami felszabadulttá tesz, ugyanakkor képes vagy a felelősséget is vállalni. Sokoldalúságodat jól hasznosíthatod üzleti kapcsolatokban, de ha csak egy-egy beszélgetés erejéig ülsz le valakivel, arra is rendkívül jó hatással leszel. Ismét nagy célokat tűzöl magad elé.

BAK
december 22.–január 20.
Személyes dolgaidról most egyáltalán nem nyilatkozol. Ismét hatalmas benned a megfelelési vágy. Szíved szerint megbeszélnéd valakivel az elképzeléseidet, de azt gondolod, mások visszaélhetnek a bizalmaddal. A munkahelyeden többen is a tanácsodat kérik. Okosan válaszolsz, de a szívedet nem nyitod meg.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Kollégákkal munkahelyi témákban nem tanácsos túl nyitottnak lenned. Nem is akarsz igazán mindenről beszélni, de valahogy, akaratod ellenére megered a nyelved. Különösen az anyagiakról nem érdemes nyilatkoznod. Párkapcsolatban kisebb nézeteltérés várható. Túlságosan egyedül akarsz irányítani és dönteni.

HALAK
február 20.–március 20.
Érzékenyen, kedvesen, alkalmazkodóan intézel mindent. Ráérzel mások igényeire, és nem sérted a többiek érdekeit sem. Öröm veled együttműködni. A hét második felében, ha fontos, hivatalos ügyeket intézel, sikerre számíthatsz. Most minden szellemi torna nagyon jól esik.