Horoszkóp – 2014. július 28.–augusztus 3.

2014. július 28.
A rendkívüli kreativitás hete következik.

KOS
március 21.–április 20.
Személyes varázsoddal sokra viheted. Annyira energikusnak, ötletesnek érzed és mutatod magad, hogy senki nem meri megkérdőjelezni a döntéseidet. Célratörő viselkedéssel szinte magad alá gyűröd azokat, akik másképpen, netán sokkal lassabban gondolkodnak. Egy új cél irányába indulsz.

BIKA
április 21.–május 20.
Egyre mélyebbek az érzéseid. Bármi is az, ami foglalkoztat, biztos, hogy szívből teszed. Néhány ember, különösen a rokonok viselkedése aggodalomra ad okot. Úgy véled, akkor cselekednének helyesen, ha a tanácsaid szerint élnének. Közvetlen családtagjaid irányába is határozottak az elképzeléseid.

IKREK
május 21.–június 21.
Óriási lendülettel veted magad a társasági élet közepébe. Fáradhatatlan vagy. Akkor érzed magad elemedben, amikor mindenki rád figyel, és mint egy karmester, irányíthatod a többieket. Sokat javulhat az anyagi helyzeted is, de egyelőre erről ne beszélj senkinek. Most, kivételesen nem lesz nehéz megtartani a hallgatási fogadalmat.

RÁK
június 22.–július 22.
A Vénusz és Plútó között feszülő kapcsolat szenvedélyessé tesz. Látszólag szerény, visszahúzódó személyiséged most egy új oldaláról mutatkozhat be. Nem csak szerelemben, hanem új vállalkozásban, kreatív területen is kipróbálhatod, milyen az, amikor valaki az élre szeretne törni. Légy bátor!

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Egy Oroszlán szülött számára első a minőség. A héten a legfontosabb égitestek azon dolgoznak, hogy valóra válthasd az álmaidat. Születési jegyedbe érkezett a Nap mellett a Jupiter és a Hold is. Értelem, szerencse és érzelmek, most mind a siker és a jó érzések felé vezetnek.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Számodra inkább a hét második fele lehet kreatív. Addig visszafogottan, puritán módon élsz. Több téma is előkerül, amit szívesen felvetnek a barátaid, de elzárkózol. Amikor eleged lesz a magányból és az elmélyülésből, újra előveheted a régi, jól bevált fegyveredet, azaz a kötelességtudatot. Igyekszel másokra is hatással lenni.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Előtérbe helyezed a barátaid igényeit. Az ő jóllétük számodra mindennél fontosabb. Mondanom sem kell, ha ők elégedettek, te is szárnyalsz. Ismét a társaság lelke lehetsz. A hét közepén a Hold kicsit megtréfál, elbizonytalanít, de hamar túljársz az eszén. Időnként kissé fáradt, de nagyon vidám leszel.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Óriási a hited. Bízol a terveidben, magadban és azokban is, akikkel együtt dolgozol. Különösen szerencsés, ha vezető pozícióban vagy. Több területen, így például pénzügyi vonalon is, előremutató elképzelésekkel rendelkezel. A magánélet jelenleg háttérbe szorul.

NYILAS
november 23.–december 21.
Rendkívül fontos területté válik a hit, az emberség és nyár lévén az utazások. Ezek a gondolatok össze is kapcsolhatók. Egy szerelem izgalmat hozhat. Kinek-kinek éppen aktuális státusza szerint történnek a dolgok. A szinglik vitatkozhatnak, és túl sokat követelnek, a párkapcsolatban élők pedig szívesen kipróbálnának valami újat.

BAK
december 22.–január 20.
Még mindig főszerepet kap a Plútó, de ezúttal a Vénusszal kerül ellentétbe. Szenvedélyessé és mély érzésűvé válsz. Általában is sokkal komolyabbak az érzéseid, mint ahogy azt mutatod, de most mindenhez ebből az irányból közelítesz. Fantasztikus energiával rendelkezel. Most a barátaidat segíted vele.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A gondolatok, elhatározások és az érzelmek most a párkapcsolatod területén érvényesülnek a legerősebben. A Jupiter segít, hogy olyan döntéseket hozz, melyek sokak számára kedvezőek. Hivatásodban jó nagy teher hárul rád, de ha tehetséges vagy, könnyebben veszed az akadályokat.

HALAK
február 20.–március 20.
Fantasztikus kreativitással kezeled a pénzt. Költesz, de bevételed is van. Szinte egy bűvész megirigyelheti a trükkjeidet. Egyre kevésbé érzed magad túlhajszoltnak. Sokat dolgozol, élvezed a munkát. Jelenleg nem robot, hanem igazi, fontos, néha alkotóinak nevezhető feladataid vannak. Sokat gondolsz egy közelgő nyaralásra.