Horoszkóp – 2014. augusztus 4–10.

2014. augusztus 04.
Érzelmi energiaforrásaid kiapadhatatlanok.

KOS
március 21.–április 20.
Túlságosan bejön neked a tüzes születési jegyed. Extrém dolgokon töröd a fejed. Tervezel, szervezel, és ha szingli vagy, többnyire a szerelem és új kapcsolatok alakítása foglalkoztat. Feltehetően a párkapcsolatban élőket is megkísérti egy lehetőség. Már csak az kérdés, ki, hogyan él vele.

BIKA
április 21.–május 20.
Ha sor kerül egy vitára a pároddal, márpedig ez elkerülhetetlen, mindent megteszel annak érdekében, hogy te legyél a győztes fél. Kidumálod magad a legszorultabb helyzetből is. A legendás birtoklási vágyad most háttérbe szorul. Sokkal inkább a diplomatikus megoldást választod. Rájössz, hogy jobb engedni.

IKREK
május 21.–június 21.
Pénzügyi téren érzékeny leszel. Egyre fontosabbnak tartod a minőséget, de ne feledd, ennek ára van. Kollégákkal, beosztottakkal feszültté válhat a kapcsolatod. Egyáltalán nem hallgatod meg őket. Mondod a magadét, és nem figyelsz mások igényeire. Többlet feladatot is vállalsz, amivel túlterheled magad.

RÁK
június 22.–július 22.
A születési jegyedben járó Vénusz érzékennyé tesz. Figyelj oda a gyomrodra, de azért ne ijedj meg. Mindent, ami aktuálisan foglalkoztat, érzelmi szinten élsz meg. Új lehetőség adódhat, hogy növeld a bevételeidet. Nem kell görcsösen ragaszkodni egy korábbi elképzelésedhez. Legyél nyitott az újdonságokra.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Képtelen vagy azt mondani magadnak, hogy állj. Számodra a nap nem huszonnégy, sokkal inkább negyvennyolc órából áll. El sem tudod képzelni, hogy egy buli, vagy bármilyen esemény nélküled valósuljon meg. Természetes az energia túláradása a születésnapod hónapjában, de azért gondolj arra, hogy te sem vagy gép.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A megfontoltság igénye és a nyár különféle csábításai kerülnek ellentétbe nálad. Az eszed azt mondja, legyél okos és előrelátó. A szíved pedig csak úgy kalapál, ha izgalmas kihívás közeledik. Amikor egyedül vagy, sokat gondolkodsz egy távlati terven. Szeretnél új irányt szabni az életednek.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Az égitestek a társasági élettel kapcsolatos területedet emelik ki. Te lehetsz a bulik királynője, már ha erre vágysz. Ami biztos, hogy remek a szervezőkészséged. Nem csak ezen a héten, hanem a hónap hátralevő részében is jobbnál jobb ötletek és kitűnő megvalósítás jellemez. Párkapcsolatban rendhagyó elképzeléseid vannak.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Óriási érzelmi energiával bírsz. Szinte felkorbácsolódnak a vágyaid és időnként az indulataid is. Kreatív fantáziád beindul. Nem akarsz egy másodpercet sem kihagyni. Ugyanakkor nem veszíted el a józanságodat sem. Számos terved van, és ezeket érlelgeted, finomítod.

NYILAS
november 23.–december 21.
A heted kisebb, nagyobb fenntartásokkal indítod. Félted az önállóságodat. Szeretnél minél több időt távol tölteni a munkahelyedtől, de észre kell venned, szinte nélkülözhetetlen vagy. A hét közepén taktikát változtatsz. Derűsen szemléled a világot és elhatározod, hogy a legjobbat hozod ki a lehetőségekből.

BAK
december 22.–január 20.
Szeretnéd irányítani azokat, akik közel állnak hozzád. Vonatkozik ez a barátokra és a lazább kapcsolataidra is. Hatalmas energiát fektetsz különféle közösségi programokba, nagyobb csoportokat érintő projektekbe. Karriered olyan irányba fordulhat, amiről eddig nem is álmodtál. Tartsd nyitva a szemed.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Minden erőddel a hivatás és ezzel kapcsolatos új lehetőségek felé fordulsz. Megint felkerül a munkahelyváltás gondolata. Alaposan fontold meg nem csak a lépéseidet, de azt is, kinek, mennyit árulsz el a terveidből. Nagyon sok az érzelmi motívum. Néha képzeld magad a főnököd helyébe. Így reálisabban tudsz mérlegelni.

HALAK
február 20.–március 20.
Egészen különleges napok várnak. Kreativitásod nem ismer határokat. Szívvel, lélekkel haladsz egy kitűzött cél felé. Ritka, nagyon összeszedett és komoly alapokon nyugvó vágyaid vannak, melyek végre esélyt kapnak a megvalósulásra. Egy csendes, érzékeny ember erősen vonzódik hozzád.