Horoszkóp – 2014. augusztus 11–17.

2014. augusztus 11.
Az Oroszlán havában járó Nap, növeli a vonzerőt és a kreativitást.

KOS
március 21.–április 20.
Ha jelmondatot vagy hívó szót, irányt adó kifejezést keresel erre a hétre, akkor az így hangzik: Mindent bele! Energikusan és hatékonyan éled a napjaidat. Mindegy, hogy nyaralsz, vagy épp dolgozol. Kirobbanó energia, vállalkozó kedv, ötletek és furfangosság jellemez. Mindenre ismered a megoldást.

BIKA
április 21.–május 20.
Nyugalom? Hol van az? Lendületre kapsz, ha az otthonodról van szó. Talán egy kicsit basáskodnál is a szeretteid felett, de sokkal nagyobb hangsúlyt kap a körülményeid javítása. Kitűnően szervezel, ha nyári, esti programokról van szó, de ha esetleg felújítási munka vár, ott is te vagy az, aki a folytonosságot biztosítja.

IKREK
május 21.–június 21.
Mesterien alakítod a kapcsolataidat. Ráérzel mások igényeire, de közben egy percre sem hagyod figyelmen kívül a sajátjaidat. A héten a hivatásod területén olyan esettel találkozol, ami régi emlékeket hoz felszínre. Szerencsére ezek kellemes érzéssel járnak. Valószínűleg ez ad ötletet egy nosztalgia kirándulásra, vagy mozi látogatásra.

RÁK
június 22.–július 22.
Nagyon magas a fizikai és érzelmi energia szinted. Néhány dolgot sértésként vagy mellőzésként élsz meg, ugyanakkor tisztán látod, hogy a most zajló változások a javadat szolgálják. Anyagi területen szinte egészen biztos, hogy jobb feltételek adódnak, mint korábban. Sokat álmodozol, és futurisztikus elképzeléseid lehetnek.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A túlzások hete következik. Annyira remek a hangulatod, hogy nem ismersz határt. Mindenben elmész a végletekig vagy még azon is túl. Esetenként nem ártana előbb gondolkodni és csak utána cselekedni vagy ígérgetni. A könnyelműség később vissza üthet. Családi életedben érlelődik a változás.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Különleges vonzerővel ruháznak fel az égitestek. Egyszer csak azt veszed észre, hogy egyre többen közelednek hozzád. Előfordulhat az is, hogy a mennyiség a minőség rovására megy. Néhány emberrel semmiképpen nem kívánod még a távoli kapcsolatot sem. Kezeld jól a kommunikációt és megoldódnak a problémák.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Egy barátság vagy akár több is, komoly fordulatot vehet. Lesz valaki, aki iránt kifejezett rajongást érzel. Képes vagy megmagyarázni is, hogy mi vonz benne. A határozottság és a tömegből való kiemelkedés képessége az, ami számodra szimpatikus. Ha van már párod, biztos, hogy teljesen elvarázsolod.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Dinamizmusod különösen a pénzügyek területén lesz hatásos. Új lehetőségeket keresel és találsz is. Lehet, hogy csak időszakos megbízás, de egy késői nyaralásra biztosan összejön belőle a pénz. Páratlan a teljesítő képességed. Fáradhatatlan vagy. Ennek ellenére ne hagyd, hogy a főnököd mindent rád terheljen.

NYILAS
november 23.–december 21.
Gazdag képzelőerőd a szerelem területén érvényesül. Időről, időre minden valóság alapot nélkülöznek az elképzeléseid. Amíg csak szórakoztatod magad, semmi baj, de ha megpróbálod ezeket az álmokat komolyan venni, akkor csalódás érhet. Ha a terveid között vezető pozíció is szerepel, azt érdemes lenne előkészíteni.

BAK
december 22.–január 20.
Használd okosan ezt az időszakot, amikor könnyen, ugyanakkor ésszerűen tudsz dönteni. Az élet, folyamatosan igényli a változtatásokat. Te, ezeknek nem adod be könnyen a derekad, de azért nem tagadhatod, igényled az újdonságokat. Kreativitásodat a barátságok és mindenféle kapcsolat építésében kamatoztathatod.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Most egyáltalán nem érdemes fizetésemelésről beszélni. Ha felhánytorgatod a főnöknek, hogy nem teljesíti az ígéretét, könnyen lehet, hogy te húzod a rövidebbet. A hét második felében jön el a te időd. Amihez csak nyúlsz, arannyá válik a kezedben. Nyitott leszel, eredeti és vonzó.

HALAK
február 20.–március 20.
A Neptunusz, Hold szoros kapcsolata talán még könnyeket is csal a szemedbe. Ne aggódj, ez csak néhány napos érzékenység. Munkádban rendkívül figyelmes leszel. Néha olyan vagy, mint akit kicseréltek. Hol van már a régi éned, amikor inkább a háttérből szemlélődtél? Ez a szakasz kifejezetten előnyös, ha bizonyítani akarsz.