Horoszkóp – 2014. augusztus 18–24.

2014. augusztus 18.
Kreatívan, ám szeszélyesen alakíthatod a napjaidat.

KOS
március 21.–április 20.
Fantasztikus ötleteid vannak. Ezeket, ha a munkád színesítésére használod, valóban előre vihetnek. Ezzel szemben érzelmileg meglehetősen instabil vagy. Mindenáron meg akarod mutatni, hogy a te szavad a döntő és a nézeteid megfellebbezhetetlenek. Nem egyszerű kiigazodni rajtad.

BIKA
április 21.–május 20.
Nem vagy hajlandó reálisan gondolkodni. Valaki annyira elcsavarta a fejed, hogy szinte szentként tekintesz rá. A szava számodra útmutatás, viselkedése pedig példaértékű. Mit tehetsz? Hidd el, ez a helyzet kizárólag a Merkúr és a Neptunusz között feszülő kapcsolat számlájára írható. Hamarosan tisztán látsz majd.

IKREK
május 21.–június 21.
A Hold egyre több cselekvésre sarkall. Gondolkodni egyáltalán nem akarsz. Nincs is rá idő, hiszen mindenre rendkívüli sebességgel reagálsz. A hét végére letisztul a képlet. Akkor már csak azt a társaságot keresed, ahol valóban szórakoztató a légkör és azt sem hagyod figyelmen kívül, hogy te kerülj a középpontba.

RÁK
június 22.–július 22.
Aggodalmaskodó éned kerül előtérbe. Még akkor is a legrosszabbra gondolsz, ha csak egy kisebb problémába ütközöl. Óriási energia feszül benned. Ezt lehet munkába fojtani, de hasznodra lehet úgy is, ha sportolsz. Tölts sok időt szabad levegőn. Az aggodalmak szinte elszállnak.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Továbbra is te vagy az élen. Bőkezűséged nem ismer határokat, de nem csak ezért szeretnek. Jó kedélyű vagy, egy percig sem engeded, hogy más szomorú legyen. Ne csodálkozz, hogy a népszerűséged napról, napra nő. Anyagi ügyekben azonban nem árt óvatosnak lenni. Akkor fizess csak, ha valóban megkaptad a szolgáltatást.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Nagyon sok dolgot félreértesz. Valamennyi kapcsolatodat, akár közeli, akár távolabbi, szeszélyesen kezeled. Olyan leszel, mint az áprilisi idő. Mi sem természetesebb számodra, mint hogy a hibát másokban keresd. A hét elején még bőven akad feladat a hivatásodban, tehát lefoglalod magad, de mi lesz a hét végén?

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A nyár vége közeledtével számba veszed a szabad napjaidat. Remek ez a hét arra, hogy még egy jó, baráti társasággal, bulival, esetleg fesztivállal összekötött kiruccanást szervezz. Továbbra is te vagy a hangadó, tehát egy percig sem szabad lankadnod, vagy ötlettelenné válnod.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Óriási energiát fektetsz a kapcsolatépítésbe. Hogy kivel, kikkel azt már mindenkinek a személyes élete és lehetőségei döntik el. Az biztos, hogy néhány meglepetés is érhet és összefuthatsz olyan emberekkel is, akikre majd hosszú távon számíthatsz. Elképzelhető, hogy fizetésemelésről vagy újabb jövedelemforrásról kapsz hírt.

NYILAS
november 23.–december 21.
A párkapcsolatban egészen fantasztikus vagy. Újra meghódíthatod a régi partneredet is. Az újaknak pedig sorszámot oszthatsz. Rendkívüli hatással leszel az ellenkező nem képviselőire. A hét második felében tartsd szem előtt az igazmondás kötelességét. Többnyire akkor érzed jól magad, ha lódíthatsz. Ennek ára lesz.

BAK
december 22.–január 20.
Használd ki azt az időszakot, amikor a kreativitásod nem ismer határokat. Olyan területeken, ahol az alkotói fantázia dönt, nem akad vetélytársad. Te nem vagy harsány, magamutogató alkat. Ennek ellenére beérik mindaz, amiért az elmúlt időszakban dolgoztál. Aki téged választ, jól választ.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Aki hozzád közel áll, jogosan várja, hogy vele töltsd a legtöbb időt. Ezen a héten konfliktusforrás lehet, ha te másokat, vagy valamilyen, látszólag fontos tevékenységet részesítesz előnyben. Újra ráerősítesz a munkahelyváltás gondolatára. Érdeklődsz, levelezel, telefonálsz, lobbizol az ügy érdekében.

HALAK
február 20.–március 20.
Ne gondold, hogy minden úgy van, ahogy te elképzeled. Túl élénk a fantáziád. Néhány, a külvilág felől érkező jelzést szinte támadásnak tekintesz, holott azok inkább a félrevezetés kategóriába sorolhatók. Bízz meg azokban, akik már hosszú ideje bizonyítanak és kezeld fenntartással az újonnan érkezőket.