Horoszkóp – 2014. augusztus 25–31.

2014. augusztus 25.
Szeszélyesen gazdálkodsz az energiáddal.

KOS
március 21.–április 20.
Ha lehet egy csapásra, rövid idő alatt megújulni, hát az neked sikerül. Ez a hét az újdonságok, rendkívüli megoldások tárháza. Egy Kos számára mindig a cél az elsődleges és soha nem érdekli az oda vezető út. Most szinte időd sincs észrevenni az utat. Lelkesen veted magad mindenbe, ami szokatlan és egyben szórakoztató is.

BIKA
április 21.–május 20.
Egy rendkívüli bolygókapcsolat, a Mars és Szaturnusz között megbolygatja a párkapcsolatodat. Régi együttlétek esetén érdemes átgondolni, vajon egy pillanatnyi fellángolás megéri felborítani a meglévő kapcsolatot? Az új partnerrel túl sok és túl vad lehet a szenvedély. Időnként talán még testi, lelki sebeket is okozhat.

IKREK
május 21.–június 21.
Munkahelyeddel, jövőddel kapcsolatban önáltatásba bonyolódhatsz. Nem akarod megélni a valóságot. Jobban érzed magad, ha meséket mondhatsz. A kommunikáció és az emberi kapcsolatok amúgy is fókuszpontba kerülnek. Te pedig mindent megteszel annak érdekében, hogy még színesebbé és valószerűtlenebbé tedd.

RÁK
június 22.–július 22.
Anyagi szempontból remek ez a hét, és a kreativitásod is szárnyal. Végre olyan dolgokat is elintézel, amelyeket hosszú ideje görgetsz magad előtt. Szerelmi életed hol a magasba repít, máskor a mélybe taszít. Egy Rák szülött számára nem újdonság a hangulatingadozás, most azonban kimondottan szeszélyes leszel.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A hétre kialakuló bolygó csoportosulás a születési jegyedben számos újdonságot hoz. Kreativitás, energia és szervezőkészség – ezt a három jellemzi a hetedet, és te magas szinten űzöd most mindegyiket. A hivatást és a magánéletet is össze kell majd egyeztetned. Jelenleg inkább a hivatásodra fókuszálsz.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Megkezdődik a születésnapod hónapja. Aki már ezekben a napokban ünnepel, számíthat rá, hogy a Nap és Neptunusz kapcsolata szinte elvarázsolja. A partneredet kedvesnek, gálánsnak és megértőnek látod. Ő is hálás neked, hogy a kínálkozó lehetőségek sorából senki más nem fontos számodra, csak ő. A többi Szűz se keseredjen el, a szerelem és a harmónia rájuk is hatással lesz.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Most kezded búcsúztatni csak a nyarat. Te vagy a legremekebb tagja a társaságnak. Bolondozol, mindenre van egy szellemes válaszod, ráadásul egyre jobban érzed magad a bőrödben. Pénzügyekben nem árt azért az óvatosság. Meggondolatlanul, számolatlanul költekezel.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A Mars, amely nagyon erős, energikus égitest, hagyományos jelleggel komoly hatást képes kifejteni a te születési jegyedben. Márpedig most éppen ott jár. Erős kapcsolatba kerül a gátlásokat, ugyanakkor megfontoltságot is hozó Szaturnusszal. Mi a teendő? Hagyni, hogy a dolog történjenek és nem kezdeményezni.

NYILAS
november 23.–december 21.
Fantasztikus ötletekkel, találékonysággal, a hétköznapiság teljes mellőzésével alakítod napjaidat. Szívesen segítesz másoknak is, de bármit teszel az óriási erő bedobással, és lendülettel intézed. Utazás gondolata foglalkoztat. Jelenleg minden szabad idődet ennek a gondolatkörnek szenteled.

BAK
december 22.–január 20.
Megújítod a kapcsolataidat és az eddig megszokott kerékvágástól is valószínűleg eltérsz. Nem változnak a dolgok egyik napról a másikra, de apró lépésekkel minden nap közelebb kerülhetsz a kitűzött célhoz. Nálad elsősorban a tervszerűség játszik szerepet, de mostanában megengeded magadnak a spontaneitást is.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Újult erővel indulsz a munkába. Feltehetően vége a nyári szabadságnak. Ismét felmerül a gondolat, hogy munkahelyet válts. Képes vagy hinni a leglehetetlenebb ajánlatoknak is. Szinte se nem látsz, se hallasz, csak tervezed a következő lépésedet. Sajnos a dolgok nem annyira egyszerűek, mint ahogy képzeled. Légy óvatos!

HALAK
február 20.–március 20.
A Halak jegyűek esetében nem lehet figyelmen kívül hagyni a Neptunusz hatást. Jelenleg a Nappal kapcsolódik, így nagy hatást gyakorol a gondolkodásodra. Időnként túl érzékeny lehetsz, félreérthetsz szavakat, gesztusokat. A párkapcsolatodban elsősorban a hit és a bizalom játssza a főszerepet.