Horoszkóp – 2014. szeptember 1–7.

2014. szeptember 01.
A naptári ősz sokféle újdonsággal érkezik.

KOS
március 21.–április 20.
Egy hete még egy kemény bolygó kapcsolat adta fel neked a leckét. Egy Kos számára azonban sokkal inkább kihívás volt, semmint megpróbáltatás. Ma már tudod, milyen az, amikor valóban kiállsz az igazadért. Abban pedig biztos lehetsz, hogy a környezetedben nőtt az elismertséged. Biztos talajon állsz.

BIKA
április 21.–május 20.
A Hold-járás érzékenyen hat rád. A hét első napján heves érzelmekkel reagálsz a rokonaid, egészen közeli családtagjaid kéréseire, óhajaira. Tartós kapcsolatban élők esetében mindössze röpke időre felhősödik be az ég, de akik csak rövid ideje kötődnek egymáshoz, ezekben a napokban akár szakíthatnak is.

IKREK
május 21.–június 21.
Számodra a hét tanulsága, hogy a munkát ne keverd össze a magánélettel. Valaki nagyon teszi a szépet, de gondolj arra, hogy ha elmúlik a varázs, hogyan néztek majd egymás szemébe. Hogyan lehet tovább ápolni a jó munkakapcsolatot? Koncentrálj a helyes kommunikációra. Kivágod magad a nehéz helyzetekből is.

RÁK
június 22.–július 22.
Valami vagy valaki erősen felpörgeti körülötted az eseményeket. Szerelmi kapcsolatban kerüld a vitát. Tudod, ha valaki nagyon hadonászik, eltörhet a kávés készlet. Inkább legyél toleráns, mint harcias. A pénzügyeid remekül alakulnak. Érdekes, néha magad sem tudod honnan, de mindig van pénzed.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A születési jegyedben járó Vénusz fantasztikus vonzerővel ruház fel. Kapcsolata a Holddal és a Marssal egy napig szinte kiforgat magadból, de te még ezt is kitűnő érzékkel kezeled. Imádsz szervezkedni, így ha más nem akad, ezen a területen szerzel magadnak babérokat. Kérve vagy kéretlenül, de intézkedsz.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A Nap egyre beljebb halad a születési jegyedben. Egyre több benned a felelősségérzet is. Sokat követelsz magadtól. Elképzeled, hogy a területeden te vagy a legjobb, a legkiemelkedőbb, a leghatékonyabb. Arra azért ügyelj, hogy ezeket a gondolatokat ne hangoztasd. Mások kritikának érthetik.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A takarékosság még mindig nem tartozik az erényeid közzé. A hét elején valószínűleg egy közeli barátod keres meg, és pénzt kér kölcsön. Tudod, hogy szinte esélyed sincs, hogy visszakapd azt az összeget, de fontosnak tartod a barátságot. Kicsit őrlődsz az igen és a nem között.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Hold, Mars, Szaturnusz. Szép kis triót gyűjtöttél össze a születési jegyedben. A felsorolt égitestek jócskán hatnak az érzelemvilágodra. Erősnek, akaratosnak, időnként hatalmasnak érzed magad. Ügyel arra, nehogy hatalmaskodóvá válj! A hét második felében már bölcsen, nyugodtan gondolkodsz.

NYILAS
november 23.–december 21.
Kicsit lustán indul a hét. Úgy véled, egyesek kiszipolyoznak, visszaélnek a jóindulatoddal, ezért pihenésre vágysz. Az biztos, hogy mire eljön a vasárnap, egy illúzióval kevesebb lesz. Ha állásváltoztatással, esetleg lakáscserével foglalkoztál, azt most egy időre felejtsd el. Utazás, új barátok feldobhatják a hangulatodat.

BAK
december 22.–január 20.
Az önelemzés egyre fontosabbá válik. Néhány, már lejárt gondolatot, ideológiát kidobsz. Új évszak, új lehetőségek, sok esetben új kezdet. Néhány Bak szülött számára akár az életút iránya is megváltozhat. Nyitott vagy, készen állsz a változtatásra. Pesszimizmusnak nincs helye. Okosan és bátran döntesz.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A párkapcsolatban élők számára felmerül egy fontos kérdés. Lehet, hogy egy új munka vagy lehetőség vár, de az új helyzet a párodnak szokatlan, esetleg egyáltalán nem szimpatikus. Rajtad a sor, hogy meggyőzd és bemutasd a változás előnyeit. Ellenben az is elképzelhető, hogy mindez csak terv és még nagyon képlékeny.

HALAK
február 20.–március 20.
A Neptunusz, Nap kapcsolata egyre lazább. Egyre reálisabban látod saját képességeidet, de a párodról is sokkal valóságosabbak az elképzeléseid. Hidd el, jó szándékkal közeledik hozzád, és mindenképpen a javadat akarja. Különösen akkor van igaza, amikor egy káros szenvedélyedtől szeretne megszabadítani.