Horoszkóp – 2014. szeptember 8–14.

2014. szeptember 08.
Érzékenység, kreativitás és felfokozott idealizmus jellemzi a hetet.

KOS
március 21.–április 20.
Sokat foglalkozol magaddal. Nem vagy önző, de akad néhány elgondolkodtató, válaszra váró kérdés. Hivatásodban régóta érlelődik a változás. Ennek igénye időnként elhalványodik, most azonban felélénkül. Kellő önismerettel, kevesebb hirtelen döntéssel megtalálhatod a helyes utat.

BIKA
április 21.–május 20.
Szerelmi kérdések, esetleg problémák megoldását, ha teheted, halaszd későbbre. A Vénusz, Hold és a csalfa Neptunusz tévedések áldozatává tehet. Sokkal többet gondolsz valakiről, mint a valóság. Romantikus hangulatod miatt nem létező tulajdonságokkal ruházod fel. Légy óvatos, mert kihasználnak!

IKREK
május 21.–június 21.
Barátságos vagy és vonzó. Időnként túlzottan bőbeszédű. Amíg mindennapi, vagy éppen semmitmondó dolgokról diskurálsz, elszórakoztatod a hallgatóságot. Ellenben legyél körültekintő, ha a szakmádról, esetleg a felettesedről kell véleményt mondanod. Egészen másképp juthat vissza az érintetthez.

RÁK
június 22.–július 22.
Néhány érzésedről még a legközelebbi családtagjaidnak sem beszélsz. Egyébként a személyedet vagy karrieredet érintő kérdésekben megingathatatlanul határozott vagy. Egy külföldi út, még akkor is, ha csak terv, sok kellemes érzést ébreszt benned. Talán régebben már jártál ott, és nosztalgiával gondolsz a helyre.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A Jupiter, Merkúr kedvező kapcsolata ismét a legjobbat hozza neked. Egyre jobban fejlődik az intellektusod, de azért nem leszel túl komoly. Hatékonyság, kitűnő szervezőkészség, valamint derű és optimizmus jellemez. Többnyire tisztában vagy saját előnyös tulajdonságaiddal, de most úgy érzed, még annál is többre vagy képes.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Ilyennek még soha nem láttad magadat. Többnyire a kötelességtudat egyik mintaképe vagy, de nem most. Ismerkedsz, flörtölsz, és nagyon élvezed a sikereidet. Egyéb területeken, ha véleményt nyilvánítasz, megfontolt, okos és határozott leszel.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A születési jegyedben járó Merkúr nem csak a baráti kapcsolataidat élénkíti meg, hanem kisebb utazásokra is csábít. Tele vagy tervekkel. Ami a munkát illeti, óriási illúziókat dédelgetsz. Ki venné a bátorságot, hogy felvilágosítson? Amit valóságnak gondolsz, az csak délibáb. Légy óvatos!

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Érzelmileg kusza hét vár rád. Valójában nem zavar. Inkább élvezed, hogy álmodozhatsz, és olyan terveket szövögethetsz, amelyek normális esetben eszedbe sem jutnának. A céltudatot sutba dobod és engeded, hogy a dolgok történjenek a maguk törvényei szerint. Úszol az árral.

NYILAS
november 23.–december 21.
Fantasztikus a kisugárzásod. Képzeld, a jövő hétre még fokozódik! Addig azonban örülj, hogy a hivatásodban sokkal könnyebben oldod meg a feladatokat, jó a hangulatod és elismerik a teljesítményedet. Szerelemben néha villámokat szórsz. Otthonnal, esetleges családalapítással kapcsolatos elképzeléseid komolytalanok.

BAK
december 22.–január 20.
Külföldi kapcsolat hozhat lázba. Nem is igazi láz, sokkal inkább egy korábbi érzelem újraélése. Tele vagy gyengédséggel. Ezek az érzések általában nem jellemeznek, vagy legalább is nem nagyon akarod őket a nyilvánosság elé tárni. Most azonban annyira fontos egy kaland, hogy próbát teszel.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Az elismerések hete következik. Érzelmileg nagyon visszafogott vagy, ugyanakkor nyitsz a külvilág felé. Te vagy az, aki úgy tud csábítani, hogy valójában szinte semmit nem ad ki magából. Ragyog a szemed, szinte bekeríted a hozzád közeledőket. Hivatásodba, munkádban végre olyan elismerés jöhet, amelyet megérdemelsz.

HALAK
február 20.–március 20.
A hét első napjaiban légy óvatos. A túlzott idealizmus tévútra vezethet. A Hold, Neptunusz, Vénusz kapcsolat felbolygatja a lelked és, ha nem vigyázol, akaratod ellenére elveszted a bizalmat a párodban és sok, álmatlan éjszakát okozol magadnak. Barátaid melletted állnak és bölcs tanácsokat adnak.