Horoszkóp – 2014. szeptember 15–21.

2014. szeptember 15.
Barátságos, oldott hangulatban telik ez a hét.

KOS
március 21.–április 20.
Az Ikrek jegyében járó a Hold a hét első napjaiban felpörgeti a kommunikációd, felgyorsítja a reakcióid. A legkisebb kihívásra is azonnal és néha pimaszul reagálsz. Ennek ellenére, legyen szó munkáról vagy magánéletről, mindenki a szívébe zár. Boldogságot jelenleg a hivatásban keresel és, meg is találod.

BIKA
április 21.–május 20.
Valószínűleg egy adózással kapcsolatos befizetést kell teljesítened. A költségek azonban nem veszik el a kedved. A családoddal tökéletes az összhang. Ihletett, barátságos, humoros hangulatban telnek a közös esték. Ha véletlenül egy titkos kapcsolatot is ápolsz, vagy reménykedsz, jobb, ha elfelejted.

IKREK
május 21.–június 21.
Magánélet területén veszteséget hozhat a hét. Rendkívül könnyedén kezeled az esetet. Megvonod a vállad és kész: lehet tovább lépni. Erősen koncentrálsz a családi ügyekre. Örömödet leled, ha te lehetsz a házi vezérszónok. Ha egyedülálló vagy, készülj, mert egy érdekes, intellektuálisan is vonzó kaland előtt állsz.

RÁK
június 22.–július 22.
Úgy érzed, rólad megfeledkeztek. Várj egy-két napot és meglátod, sokkal vidámabb lesz minden. Ha éppen utazol, szükség lesz az intelligens, határozott viselkedésedre. Vannak dolgok, különösen az emberek egymás közti kommunikációjában, amelyeket humorral és találékonysággal lehet a legjobban megoldani.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A barátság pénzbe is kerülhet. Szívesen és nagyvonalúan támogatsz valakit, de sajnos hamar kiderül, hogy az illetőnek esze ágában sincs hálásnak lenni. Márpedig számodra a levegővel egyenértékű éltető elem a hála. Ez az esemény felboríthatja a nyugalmadat. A hét végére azonban ismét eredeti és barátságos leszel.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Józanság, energia és némi lazaság. Ez utóbbit már ízlelgeted az elmúlt időszakban. Lassan megszokod, hogyan teremts egyensúlyt a pontosság és a laza, néha teljesen felhőtlen gondolkodás között. Ha egy munkahelyi kapcsolat volt kialakulóban, annak árnyoldalaival is szembesülhetsz. Ez egy kis visszavonulásra késztet.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A számodra legfontosabb égitest, a Vénusz most inkább ellened, mintsem melletted dolgozik. Egész héten a boldogságot kergeted. Mi is az? Valójában magad sem tudod, de biztos, hogy minden helyzetben felmerül benned a kérdés: Miért nem jobb? Miért nem szebb? Miért nem jut nekem több? Okos partner után is kutatsz.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A Mars új állatövi jegybe lép. Most már kevésbé a személyiséged, sokkal inkább az anyagi dolgok kerülnek a fókuszpontba. Egyelőre optimista vagy. Keresel eleget és költesz is ennek megfelelően. Szerencsés helyzetben vagy, ha szellemi munkával keresed a kenyered. Ebben az esetben még jobban kamatozik ez a konstelláció.

NYILAS
november 23.–december 21.
Erre a hétre a pénzköltés a jellemző. Valószínű, hogy a munkád beérik és ez anyagiakban is megnyilvánul. Sajnos, azonban egyre többször az is megfordul a fejedben, hogy a boldogságot, emberi kapcsolatokat kizárólag pénzzel, anyagi javakkal mérd. Egy szerelmi viszony pedig csalódáshoz vezethet.

BAK
december 22.–január 20.
Ha utazással indul a hét, előtérbe kerül gyakorlatias természeted. Nem csak magadnak, hanem valószínűleg másoknak is elintézed az út során adódó ügyes, bajos dolgait. Ezekért a jótéteményekért népszerűség a jutalmad. Megoldásra várnak a hivatásodat és otthonodat is érintő kérdések. Kisebb feszültséggel, de rendezed.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A rád váró sokféle ügyintézést időrablónak, pénzkidobásnak és fölöslegesnek tartod. Ennek gyakran hangot is adsz. Ugyanakkor annyira jóindulatúan fordulsz másokhoz, hogy a belső, kis berzenkedő hangból semmi nem kerül a felszínre. Partnered most kedvességre és megértésre számíthat tőled.

HALAK
február 20.–március 20.
A párkapcsolat most mindennél fontosabb számodra. A Nap és a Vénusz is ezt a területet erősíti. Közös ügyeket higgadtan, ésszel oldasz meg. Olyan jó javaslataid vannak, hogy még a távlati célok elérésében is segíthetnek. A hét végi közös program során a társaság figyelmének középpontjába kerülsz.