Horoszkóp – 2014. szeptember 22–28.

2014. szeptember 22.
Ezen a héten egy kicsit lassul a gondolkodásunk.

KOS
március 21.–április 20.
Óriási kreativitással indítod a hetet. Kivételesen nem csak a tetteidben, hanem a kommunikációban is jeleskedsz. A munkalehetőségeid csökkenhetnek. Ez akár anyagi zavarokat is okozhat, bár inkább csak elméletben és nem a gyakorlatban. Párkapcsolatodat egyre fontosabbnak érzed, de meg vannak a határaid.

BIKA
április 21.–május 20.
Óvakodj a könnyelmű megjegyzésektől és még jobban a meggondolatlan ígéretektől. Szerelemben illúziókat dédelgetsz. Valószínűleg olyan személy után futsz, aki megtéveszt. Rózsaszín köd fedi a tisztán látásodat. Erős benned a szexuális vágy és erős a kisugárzásod is. Ugyanakkor sérülékeny vagy és hibázol.

IKREK
május 21.–június 21.
Fantasztikusak a társasági sikereid. Vonzerőd és kitűnő kommunikációd a középpontba helyez. Vigyázz azonban, hogy a hozzád közel állók, családtagok idegeit elhamarkodott fecsegéssel, döntésekkel ne borzold fel. A Hold, Mars kapcsolata, néhány napig türelmetlenné, ingerlékennyé tehet.

RÁK
június 22.–július 22.
Használd ki ezt a periódust, eredeti személyiséged megnyitja az utat olyan hivatás felé is, amiről eddig csak álmodtál. Rövidebb, hosszabb utazások tervezése során számos nehezítő körülmény bukkanhat fel. Alapos előkészítéssel azonban csökken a bizonytalanság. A hét közepétől az otthonod kerül a középpontba.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Továbbra is jó a hangulatod és remek lehetőségek sorából választhatsz. Pénzügyi problémák felmerülhetnek, de te a megoldás elől inkább a háttérbe vonulsz. Kivárás a taktikád. Amíg rendeződnek az anyagiak, egyre több ismeretséget kötsz. Ezek többnyire felszínes kapcsolatok, de téged nagyon szórakoztatnak.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Még két napig a születési jegyedben jár a Nap. Ennek ellenér már inkább a könnyed, Mérleg jelleg irányítja az eseményeket. Ha van gyermeked, az iskolakezdés még mindig fontos kötelességekre, például az anyagiakra irányítja a figyelmedet. Időközben párod, partnered valósággal elvarázsol.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Eljött ez a hét is, amikor a Nap megkezdi útját a születési jegyedben. Kiegyensúlyozottnak, harmonikusnak, egészségesnek érzed magad. Uralkodó bolygód, a Vénusz egy darabig megnehezíti az anyagi ügyeidet, de képes vagy ezeken az akadályokon is lazán átlibbenni.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Egyelőre visszafogottság jellemez. Alkalmad nyílik barátokkal találkozni, de nem igazán osztod meg velük a gondolataidat. A társaságnak, ebben az időszakban csak szemlélődő tagja maradsz. Gyűjtöd a gondolatokat és a tapasztalatokat. Hivatásodban hatalmas kreativitás és pozitív gondolkodás jellemez.

NYILAS
november 23.–december 21.
Ezekben a napokban a Mars irányítja az életedet. Pozitívan, energikusan élsz, de azért helye lenne az óvatosságnak is. Sem a hivatásban, sem pedig a családi életben nincs helye a túlzott optimizmusnak. Meggondolatlansággal csak hibákat, baklövéseket könyvelhetsz el. Pénzügyekre is figyelj oda!

BAK
december 22.–január 20.
Egy kicsit lassabban telnek a napok, mint szeretnéd. Ha egy fontos esemény előtt állsz, indokolt a feszült várakozás. Néhány, felmerülő adminisztratív ügy is indulatokat gerjeszthet. Mindezek ellenére a hét második felétől a Nap a hivatásod területére érkezik és megkezdi áldásos tevékenységét.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Néhány nap türelem és meglátod, beindulnak a dolgok. Olyan területen, ahol csoportmunkára, együttműködésre van szükség, bátran vedd át az irányítást. Most te vagy az, aki legjobban képes összefogni a többieket és a legkevesebb súrlódással a legnagyobb teljesítményt kihozni.

HALAK
február 20.–március 20.
Minden helyzetben megtalálod a megoldást. Talán még túlságosan is szervilissé válsz. Lehet önálló véleményed még akkor is, ha az ellentétes másokéval. Most, különösen a párkapcsolatod területén leszel gyengéd és megértő. Elképzelhető, hogy a személyiséged és a hivatásod ellentétbe kerül, de ezt is elsimítod.