Horoszkóp – 2014. október

2014. szeptember 29.
A jó kommunikáció különösen fontos szerepet kap.

KOS
március 21.–április 20.
A legszerencsésebb, ha teljesen átadod magad a szerelem varázsának, de ne izgulj, az új vállalkozásaid is sikert ígérnek. Ha párkapcsolatban élsz, ügyelsz a zökkenőmentes, a kölcsönös tiszteleten alapuló viszony fenntartására. Próbáld kerülni a stresszt, különben újra rabja lehetsz egy káros szenvedélyednek.

BIKA
április 21.–május 20.
Ebben az időszakban óvakodj minden meggondolatlan megjegyzéstől. Időnként szinte kényszert érzel, hogy másokat kritizálj. Azok, akik közel állnak hozzád, elnézik neked, de egyszer mindenkinek elfogyhat a türelme. Párkapcsolatban érzékenység, ugyanakkor józanság jellemez.

IKREK
május 21.–június 21.
Minden, társasági élethez köthető esemény fantasztikusan sikerül. Ha őszi utazást, vakációt tervezel, a szabadságodat alaposan beszéld meg a főnököddel, nehogy egy félreértés áldozata légy. A kommunikációra most különösen figyelj. Jók a megérzéseid, ezt a képességedet hasznosan alkalmazod.

RÁK
június 22.–július 22.
Most az otthoni béke és nyugalom a legfontosabb. Már a hónap elején érzed, hogy megváltozott körülötted a légkör. Ennek te is tevékeny résztvevője vagy, hiszen sokkal toleránsabban veszed azokat az akadályokat, amelyeket a mindennapok állítanak eléd. A munka azonban sok izgalommal jár.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Mivel a nagy szerencsebolygó, a Jupiter a születési jegyedben jár, mi mást várhatnál és kaphatnál, mint remek lehetőségeket, jó hangulatot és sok örömet. Ebben a hónapban különösen az utazásaid sikerülhetnek jól. Hivatalos vagy magánút, szinte mindegy, te lehetsz a társaság sztárja.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Uralkodó bolygód, a Merkúr hamarosan állatövi jegyet vált. Céltudatosság és elszántság jár a nyomában. A felszínességnek még a látszatát is kerülöd. Az emberi kapcsolataidat is a felelősségtudat jellemzi. A családoddal, a házastársaddal és a barátaiddal szinte megújul a viszonyod. Pozitív élmények várnak rád.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Kiegyensúlyozottság és harmónia jellemzi a születésnapod hónapját. Ugyanakkor felszínre kerül az a tulajdonságod, amelyről igyekszel megfeledkezni. Szereted provokálni a környezetedet, szeretnél visszajelzést kapni arról, hogy szeretnek. A Vénusz jelenlegi pozíciója fogékonnyá tehet a romantika iránt.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A legfontosabb égi esemény, hogy a kommunikációért felelős Merkúr a születési jegyedbe lép. A Vénusszal, majd a Szaturnusszal szövetkezve új távlatokat nyithat. Elsősorban a hivatásodban számíthatsz újdonságokra. Olyan ötletekkel állsz elő, amelyekkel senki más. Párkapcsolati téren is elégedett lehetsz.

NYILAS
november 23.–december 21.
A Mars a születési jegyedben jár. Energikus, izgalmas helyzet. Tele vagy pozitív elképzelésekkel, de azért légy óvatos, mert elszaladhat veled a ló. Képtelen vagy megkülönböztetni a valóságot az álmaidtól. Próbálj meg odafigyelni arra, hogy megfontolt döntéseket hozz minden helyzetben.

BAK
december 22.–január 20.
Amit elterveztél, lassan valóra válhat. Végre eljöhet az a pillanat a hivatásodban, amelyre vártál. Tudod, aki a te jegyedben született, nem halad gyorsan a pályán. Ezzel szemben mindennap értékes tapasztalatokkal gazdagodik. Azt viszont ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, és helyetted döntsenek.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A legszebb élményeidet a párkapcsolatod nyújthatja. Ideális időszak ez utazásra, pihenésre. Közben fontos, hogy átgondold és felmérd, kik azok a barátaid közül, akikre valóban számíthatsz. Ha a feladataid másokhoz kötnek, most nincs okod izgulni, remekül tudsz együttműködni minden téren.

HALAK
február 20.–március 20.
A Mars–Neptunusz-kapcsolat feszültséggel terheli a hónap kezdetét. Próbáld kihívásként megélni a helyzeteket. Az izgalmat váltsd át alkotó lendületté. Akinek olyan fantáziája van, mint neked, annak könnyű a képzelete segítségével bármit a maga javára fordítani. Pénzügyekben pozitív változás állhat be.