Horoszkóp – 2014. november

2014. november 10.
Hatalmas energiák jellemzik a novembert.

KOS
március 21.–április 20.
Tüzes jegyben születtél, de alapvetően a félénkség jellemez, ha ellentétes neműekkel találkozol. Félsz a visszautasítástól. A Skorpió hava most megnöveli a vonzerődet. Egyéb kapcsolataidban szerepet kap az intelligencia. A legtöbben pozitívan gondolkodó, érző embernek látnak, most igazán így is érzed magad.

BIKA
április 21.–május 20.
Ha titkos kapcsolatot ápolsz, az csak látszólag stabil: légy óvatos, mert felcserélődhetnek a szerepek. A tartós párkapcsolatban élők számára egymás újrameghódítása válik ebben az időszakban elsődlegessé. Egyéb téren nagy lendülettel készülsz egy utazásra, pedig óriási kockázatot vállalsz vele.

IKREK
május 21.–június 21.
Fontos számodra a munka. Ebben ahónapban az égitestek energiával, kitartással ruháznak fel. Találékony vagy és pozi­tív. Lehet, hogy eddig mást gondoltál erről a borongós hónapról, most mégis kisüt számodra a nap. Ha új kapcsolatra vágysz, az Oroszlán jegyében járó Jupiter komoly vonzerővel ruház fel.

RÁK
június 22.–július 22.
Az élet szélesebb perspektívát kínál. Egy Rák jegyű számára az intuíció és az ösztönök elengedhetetlenül fontosak. Még az álmaid is beszédesek. Ebben ahónapban olyan, mintha minden régi vágyad megvalósulna. Szinte magad sem hiszed, de így van. A munkában is határozottak az elképzeléseid.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Követeled a függetlenséget. Ugyanakkor sok a teendőd a családod körül. Hogy lehet ezt összeegyeztetni? Számodra nincs lehetetlen. Néhány dolgot sutba dobsz, egyszerűen lényegtelennek nyilvánítasz. Azok a lehetőségek pedig, amelyek előrelépést, újdonságokat ígérnek, első helyet kapnak a listádon.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Továbbra is a kedvesség és a rokonszenv jellemez. A Nap, a Hold és a Vénusz szoros kapcsolata kiemeli a kapcsolatok, a kommunikáció, a rövidebb utazások területét. Kinek-kinek az aktuális élethelyzete szerint jelentkeznek ezek azesemények. Bármibe fogsz, azt alaposan megtervezed, így szerencsével jársz.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Ebben a hónapban már a karácsonyi meglepetéseken jár az eszed? Lehetséges. Ami biztos, hogy nagyon sokat költesz. Elsősorban a barátok és a társasági események viszik a pénzt. Egy percig sem búslakodsz emiatt. Várhatóan valaki egy jól fizető munkát is ígér. Ezzel azonban légy óvatos.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A jegy, amelyben születtél, összetett tulajdonságokat hordoz. Mélyen, titok­zatosan gondolkodsz és érzel. Szinte megközelíthetetlen vagy. Most egy bolygó­csoportosulás még inkább ráirányítja a figyelmedet arra a hatalmas érzelmi energiára, amelyet hordozol. Fellelkesíted még a környezeted is.

NYILAS
november 23.–december 21.
Valaminek eljött a vége. Saját akaratodból döntesz a lezárás mellett. Lehet ez egy emberi kapcsolat, egy illúzió vége, talán egy vágy megszűnése. Mindenesetre valamennyi idegszáladdal, energiáddal azon vagy, hogy tiszta körülményeket teremts magadnak, egy korábbi, hibás döntésedet pedig felülírd.

BAK
december 22.–január 20.
Mindenért meg kell dolgoznod, de egyre világosabb a helyzeted. Jelenleg sokkal optimistább vagy, mint általában. Kiemelkedően fontos szerepet kapnak abarátaid. Elképzelhető egy jelentős támogató is. Annak ellenére, hogy az illető valóban sokat tehet érted, érdemes az ígéreteit fenntartással kezelni.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Minden kihívásra ugrassz. A hivatásodban éppen ezzel a lendülettel tudod most a legtöbbet elérni. Megnő a kockázatvállalási kedved. A lelki és fizikai energiaszinted egyensúlyba kerül. Sokat adsz ki magadból, de így tudsz belőle a legtöbbet profitálni. A pároddal egy utazásra is sor kerülhet.

HALAK
február 20.–március 20.
A születési jegyedben hosszú ideig otthonra talált a Neptunusz. Szinte minden területen ő hozza működésbe a dolgokat, vezérli az eseményeket. Ötleteid támadnak a továbbtanulásra, valamilyen kreatív tanfolyam elvégzésére. Olyan területen érzed majd magad a legjobban, ahol az esztétikai érzék elsődleges.