Horoszkóp – 2014. december

2014. december 01.
Nyugalom és izgalom egyformán jellemzi a decembert.

KOS
március 21.–április 20.
Az év utolsó hónapjában a tőled megszokott lendülettel veszed az akadályokat. Nem is akadályok ezek, sokkal inkább kihívások. A legmozgalmasabb napokra a hivatásod területén számíthatsz. Ez sem lesz számodra újdonság. Egy váratlanul fellobbanó szikra viszont felforgatja az érzelmi életed.

BIKA
április 21.–május 20.
A Bika jegy szülötteit jellemző jó intellektus most fokozott koncentrációban nyilvánul meg. A gondolkodás szabadsága is elsődleges. A párkapcsolatodban néhány dolgot titkolsz, és úgy hiszed, amásik félnek nincs köze az életednek ezen részéhez. Ezzel szemben te követelőző és birtokoló lehetsz.

IKREK
május 21.–június 21.
A Nyilas jegyében járó Nap és az éppen ott átfutó Hold a megszokottnál is könnyedebbé tesz. Az optimizmusod határtalan. Lelkesedsz még akkor is, amikor már inkább önmérsékletre lenne szükséged. Akár egyedülálló vagy, akár van párod, ebben a hónapban szinte kiált rólad, hogy keresed a kihívásokat.

RÁK
június 22.–július 22.
Te vagy az, aki igazán nyugodt és kiegyensúlyozott lesz ebben a hónapban. A szerelemben inkább langyos, eseménytelen napok várnak rád, míg a munkában az ötletes, vállalkozó szellemed érvényesül. Minden emberi kapcsolatodban jól tudod hasznosítani ambiciózus természetedet.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Talán nem örülsz, de ebben a hónapban semmi különös nem történik veled. Simán csak jól érzed magad. A születési jegyedben tartózkodó szerencsebolygó nyugalmat, érdekes beszélgetéseket és kellemes perceket hoz. A párkapcsolatban, a szerelemben viszont, ha nem is izgalom, de sok újdonság várható.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A december számodra egyértelműen a családdal való együttlétet jelenti. Mivel alapos vagy, már most, hetekkel az ünnepek előtt nemcsak listát készítesz az ajándékokról, de el is kezded a beszerzést. Határozott vagy a legtöbb kérdésben, a hivatásod területén is. Élénk észjárásodnak most sokat köszönhetsz.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Valószínűleg utazol ebben a hónapban. Lehet ez egy rövid hétvége, ahol nem a pihenést, sokkal inkább a nyüzsgést keresed. Bárhogy alakuljon, nem fogsz unatkozni. Az otthonodban egy elektro­nikai meghibásodás okozhat problémát. Ne bízd a véletlenre: javítás helyett érdemesebb lehet most kicseréltetni.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A Skorpióban járó Merkúr – kapcsolatban a Jupiterrel – a hivatásodra irányítja a figyelmet, és egyre mélyebb gondolatokat ébreszt benned. Képes leszel aproblémákat távolról szemlélni. Anyagi téren légy óvatos, hozhatsz néhány elhamarkodott döntést. Ne izgulj, azért nem óriási összegekről van szó.

NYILAS
november 23.–december 21.
Elérkezett a születésnapod hónapja. A gondolkodást irányító Nap mellett aHold is itt kezdi meg útját. Könnyedséget, túlzott optimizmust hoznak ezek az égitestek. Ha éppen költözésen töröd a fejed, jó, ha tudod, hogy ebben az időszakban könnyen illúziók csapdájába eshetsz. Nézz körül, de most ne lépj!

BAK
december 22.–január 20.
Rendkívül aktív leszel. Általában a megfontolt gondolkodás jellemez, most azonban a születési jegyedben járó Mars óriási energiával ruház fel, és folyamatos cselekvésre sarkall. Most még a nagyobb horderejű vágyaid is megvalósulhatnak. Érdemes egy kis csendes számvetést is készítened.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Sajnos most kell szembesülnöd azzal a ténnyel, miszerint valaki, akit a barátodnak gondoltál, félrevezetett. Érzékenyen érint nemcsak lelkileg, de anyagilag is. Sikert a munkádban, megértést a párkapcsolatodban találsz. A csillagjegyek sorából te vagy az, aki állandóan lázad, és mindig szemben áll a meglévővel.

HALAK
február 20.–március 20.
Határozd el, hogy szilárdan állsz a lábadon, és nem engeded, hogy az ünnepet megelőző forgatag elsodorjon. Számos, remeknek kikiáltott ajánlatot kapsz, de bizony ezek háttere sokszor bizonytalan. Vannak józanul gondolkodó barátaid, akik szívesen segítenek. Érdemes hozzájuk fordulnod a kérdéseiddel.