Horoszkóp – 2015. március

2015. március 09.
Eleven humorérzékkel, őszinte gondolatokkal várod a tavaszt.

KOS
március 21.–április 20.
A kisebb munkahelyi feszültségeket leszámítva remek időszakra számíthatsz. Humor és vidámság jellemez. Arra figyelj, hogy a jóindulatod időnként hiszékenységbe csap át. Különösen pénzügyi és vállalkozási területen járj nyitott szemmel. Az optimizmus ebben a hónapban egy percre sem hagy el. Párkapcsolati téren kicsit fékezned kell magad, ha nem akarsz meghökkentő lenni.

BIKA
április 21.–május 20.
A baráti kapcsolataidat kizárólag az érzelmeid vezérlik. Könnyen sebezhetővé válsz, ha nem leszel körültekintőbb. Bizakodsz mindenben, és megbízol mindenkiben. Határozott véleményt kell mondanod valamiről a munkádban, de ne ess túlzásokba. Az otthonodban időről időre fellángolhat a vita, mert időnként túlzásba viszed a jótékonykodást. Mások többet profitálnak a jövedelmedből, mint a családod.

IKREK
május 21.–június 21.
Megnő a szexuális vonzerőd, ezzel együtt az igényeid is. Házasságban előfordulhat, hogy dirigálni kezdesz, a normálisnál nagyobb mértékben kívánod az akaratodat érvényesíteni. Egyedülállók esetében a makacsság, az elképzelésekhez való merev ragaszkodás lesz jellemző. Használd ki a Jupiter jótékony, társaságot toborzó, vidám hangulatot hozó hatását. Ilyenkor a lazaság erénnyé válik.

RÁK
június 22.–július 22.
A hivatásodban minden változás és újdonság a te malmodra hajtja a vizet. A szokásos aggodalmaskodás helyett egy vidám, a jég hátán is megélő nő arcát mutatod. Igazán remek a hangulatod. Egy külföldi utazás nosztalgikus élményeket hozhat. Különösen akkor kerülsz melankolikus hangulatba, ha tengerparton töltheted az időt. Ez természetes is, hiszen eredendő közeged a víz, ahol a legjobb tulajdonságaid kerülnek a felszínre.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Nagyon szerencsés hónap vár rád. Valamennyi Oroszlán számára hangsúlyossá válik a párkapcsolat. Még azoknak is, akik jelenleg elképzelni sem tudják, hogy feladnák a függetlenségüket. Általánosságban elmondható, hogy egész hónapban dinamizmus, derűlátás jellemez. Pénzügyekben legyél körültekintő. Felbukkanhat egy csaló, aki félre akar vezetni.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A vita újabb nézeteltérést szül. Elsősorban ez a gondolat lebegjen a szemed előtt, amikor kritizálni készülsz valamit vagy valakit. Olthatatlan vágyat érzel, hogy rákényszerítsd az akaratodat másokra. Kizárólag a saját elképzeléseidet tartod érvényesnek. Párkapcsolatokban előtérbe kerülhet a pénz. A Szűz jegyben született bár szeret spórolni, most költekezne. Ez viszont ellenkezik a partnere elképzeléseivel.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A Vénusz és Mars szoros kapcsolata felpezsdíti a kapcsolataidat. Fantasztikus vonzerővel rendelkezel. Élsz is minden olyan lehetőséggel, ahol hódítani lehet. A képzelőerőd páratlanul színes. Hasznodra lehet nemcsak a magánéletben, de a hivatásodban is. Jelenleg semmi akadálya, hogy új barátságokat, hivatali kapcsolatokat vagy éppen üzletfeleket szerezz. Pénzügyi megbeszéléseket azonban inkább halassz el.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Megszabadultál a Szaturnusz hosszú ideje nyomasztó jelenlététől. Biztos, hogy sokkal bölcsebb és konstruktívabb vagy, mint korábban. Az elmúlt időben befektetett energiáid most kezdenek megtérülni. Érzelmileg aktív hónapnak nézel elébe. Amúgy is mély érzések jellemeznek, de ebben az időszakban még a könnyed is kicsordulhat egy gyengéd érintésre vagy egy szép szóra.

NYILAS
november 23.–december 21.
Korábban rendíthetetlen optimista voltál, ma már megérzed, milyen, ha átgondoltan kell dönteni. A Szaturnusz, a sorsbolygó egy kis utat már megtett a születési jegyedben. Önként vállalsz embert próbáló kihívásokat. A munka frontján előrébb jutsz, azonban a magánéletben elengedhetnéd azt, akihez egyoldalúan vonzódsz. Vitatkozni nem kell, és nem is érdemes. Az őszinteség, különösen magaddal, jól jöhet.

BAK
december 22.–január 20.
Nagy szükséged van barátokra. Nem kell kiadnod a legbensőbb gondolataidat, de fontos, hogy bízz azokban, akik a segítőtársaid. A pénzügyeid felpezsdülnek. Valószínűleg egy új szakmai lehetőség az, ami jó irányba billenti a pénzügyi egyensúlyodat. Örülj annak is, hogy az otthonodban megbecsülnek, és adnak a szavadra. A mostani döntéseid elsősorban a családod érdekeit szolgálják.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A születési jegyeden áthaladó Merkúr dinamizmust és a megszokottnál is erősebb, eredeti véleményalkotást hoz. A kapcsolataidat kitűnően és könnyedén alakítod. Nemcsak azért keresed a társaságot, hogy jól érezd magad, hanem azért is, hogy komoly szakmai sikereket is elérj, ha megfelelő időben a megfelelő helyen vagy. A pénzügyeiddel azonban ne bánj felelőtlenül.

HALAK
február 20.–március 20.
A Nap és a Neptunusz is a születési jegyedben jár. Jó hír, hogy itt a születésnapod, ám ez egyben figyelmeztetés is, hogy ne légy meggondolatlan. Belefuthatsz néhány olyan szituációba, amikor még alapos mérlegeléssel is csak nehezen tudod szétválasztani az igazat a csalóka délibábtól. A párkapcsolatodat, az emberi és az üzleti kapcsolataidat is komolyan veszed. Apróságoknak is nagy jelentőséget tulajdonítasz.