Horoszkóp – 2015. április

2015. április 02.
Vidáman és energikusan köszöntöd a tavaszt.

KOS
március 21.–április 20.
A Nap, a Hold, a Mars és az Uránusz randevúzik a születési jegyedben. Aktív leszel, energikus, és néhány meglepő fordulat is várható az életedben. A Hold egy rövid ideig felkorbácsolja az érzéseidet. Tekintsd úgy ezt a helyzetet, mint egy remek kihívást. Általában előbb cselekszel, és csak aztán gondolkodsz – de ez a lobbanékonyság most a javadra válik.

BIKA
április 21.–május 20.
Ebben a tavaszi hónapban sutba dobod az összes elővigyázatosságod. Teljes szívvel megéled a születési jegyedben járó Vénusz áldásos hatásait. Vonzó leszel, szép és kedves, ráadásul a pénzügyeid is fellendülni látszanak. Sajnos a derű és a jókedv nem minden. Barátságokban, esetleg érlelődő szerelemben jobb, ha előrelátóan gondolkodsz. Az álmodozás tévútra vihet

IKREK
május 21.–június 21.
Kitűnően kommunikálsz. A tavasz sok új ismerőst, vidám társasági összejöveteleket jelent. Amennyiben otthoni munkád van, nem árt előbb gondolkodni, tervet készíteni, és csak utána cselekedni. A feldobott hangulat megtéveszthet, és jól elúszol a határidőkkel. Párkapcsolatban nagyobb szabadságot igényelsz. Kivívod magadnak, de közben nem látod a valódi eseményeket.

RÁK
június 22.–július 22.
Az anyagiak állnak a hónap középpontjában. Sikerül alaposan feltölteni a bankszámládat. Több esetben éppen ez a pénz lehet, ami mások javát is szolgálhatja. Kölcsön ne adj, de ha egy barátod segítségre szorul, tedd meg, amit csak lehet. A munkádban szükséged lesz a gyakorlatias szemléletedre. Április első napjaiban rendkívül optimistán szemléled a világot.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
Egyre jobban élvezed, hogy nálad időz a szerencsebolygó. Optimistán, kitűnő hangulatban telnek a napjaid. A legjobb tulajdonságaid kerülnek előtérbe. Együttérző vagy a rászorulókkal, de azoknak is bőven juttatsz szeretet, elismerést, akiknek semmi bajuk. Érzelmileg gazdag hónap vár. Egy-két elképzelésedet azonban nem ártana felülvizsgálni.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Visszafogott eleganciával kezeled a kényes ügyeket. Otthoni, családi kapcsolatokban lehet kisebb feszültség, de ez hamar elmúlik. A külvilág most nem ad túl sok segítséget, bár nem is akarsz senkitől bátorítást és tanácsot elfogadni. Ebben az időszakban jó, ha a belső hangra, a megérzéseidre koncentrálsz. Egy szép, külföldi út most nagyon jót tenne.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Elmondhatod, hogy megérte. Bármibe kezdtél az elmúlt évben, az most hozza meg a gyümölcsét. Elismerésben részesülhetsz, esetenként szélesebb nyilvánosság is megismeri az értékeidet. A Nap, Hold, Mars, Uránusz kvartett az emberi kapcsolataidat segíti, fényezi a karrieredet. Ne legyél türelmetlen, ha időnként túl sok feladat hárul rád. Mások bíznak benned.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Remekül gazdálkodsz. Jól alakul a hivatás és a megkereshető jövedelem kapcsolata. Fontos, hogy vállald el a felkéréseket, és a legjobb tudásod szerint teljesíts. Egyik feladat vonzza a másikat, egyik siker a következőt. A szerelemben vége a tisztánlátásnak: most nagyon nehéz letenned a rózsaszín szemüveget. Lehet, hogy nem is kell? Egy kis szertelenség kinek árthat?

NYILAS
november 23.–december 21.
A Szaturnusz jól megdolgozza a személyiségedet. Erősít, ha vállalkozni akarsz, de erőszakossá tesz, ha szerelemről van szó. Ha van gyereked, vele is lényegesen szigorúbban bánsz, mint általában. Tanulmányokban, tervekben magasra teszed a lécet. A kijelentéseid előtt mindig lebegjen a szemed előtt a kérdés: valóban meg tudom oldani?

BAK
december 22.–január 20.
Ne hidd el, bármilyen ékesszólóan, csábítóan beszél is hozzád valaki. A próbatételekért felelős Szaturnusz és a ködösítő Neptunusz kapcsolatra lépett. Sok fejtörést okoznak neked mostanában. Szerencsére az otthonodban, családi körben biztonságra lelsz. Lehetőséged lesz felelős döntéseket hozni és olyan elképzeléseket megvalósítani, amelyekhez kitartás és leleményesség szükséges.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Tovább tart a remek periódus. A jelenlegi kapcsolatrendszered kerül a középpontba. Bár érdekből soha nem barátkoznál, érdemes lenne leporolni a régebbi kapcsolataidat. Megdöbbensz, milyen érdekes, hasznos ismerőseid vannak. Ha szorosabbra fűznéd a párkapcsolatodat, itt az ideje, hogy hangot adj a vágyaidnak. Optimista vagy ezen a téren.

HALAK
február 20.–március 20.
Ha elhatároztad, hogy egy komoly utazásra gyűjtesz, jól döntöttél. Ez a tavaszi hónap hoz annyi jövedelmet, hogy félretehetsz belőle egy elkülönített számlára. Felvillanyoz, és bizakodással tölt el, ha látod, hogy a pénzügyeid kedvezően alakulnak. A párkapcsolatodban engedd, hogy a másik fél mondja ki az utolsó szót, hogy büszke lehessen magára.