Horoszkóp – 2015. május

2015. május 08.
A stílusod kiforrott, a társasági életed változatos lesz.

KOS
március 21.–április 20.
Rengeteg most az energiád. Koncentrálj a pénzügyi dolgaidra. Jól alakulnak a befektetéseid, bár néha a megengedettnél lényegesen többet költesz. Időnként, szinte dacosan viszonyulsz a pénzhez. A kapcsolataidban hullámzó kedélyállapot jellemez. Amikor valami a kedved szerint történik, rózsaszínben látod a világot, más esetben eluralkodik rajtad a pesszimizmus.

BIKA
április 21.–május 20.
A Nap megérkezett a születési jegyedbe. Nemcsak ez a fényes égitest, hanem más bolygók és kapcsolataik is segítenek, hogy a korábbinál is megbízhatóbb legyél. Egyik családtagod anyagi segítségre szorul. Együttérzően közelítesz a problémához. A jóindulatod mások számára is nyilvánvaló, így elképzelhető, hogy többen is hozzád fordulnak segítségért. A párkapcsolatodban, különösen, ha régi, feszültséggel kell számolnod.

IKREK
május 21.–június 21.
A szavahihetőséged megkérdőjelezhető. Néhány dologban – így a párkapcsolatodban is, esetleg üzleti partnerekkel szemben – a halogató megoldást választod. Arra számítasz, hogy a másik fél majd elfelejti a felmerülő problémát, vagy önmaga találja meg a megoldást. Megjelenés szempontjából te lehetsz a Zodiákus legstílusosabb egyénisége. Változatosan, egyedien öltözködsz.

RÁK
június 22.–július 22.
Az év szinte minden hónapjára jellemző, hogy betakarítod a korábbi munkád gyümölcsét. Jelenleg a barátságok, régi ismerősök, támogatók kerülnek a fókuszba. Elhiheted, még akkor is, ha bizalmatlan vagy, hogy aki most nyújt kezet, abban megbízhatsz, és hosszú távon számíthatsz rá. A társaság középpontja leszel. Gyors, határozott gondolkodásod sok hívet, rajongót vonz.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A születési jegyedben járó Jupiter két égitesttel is kapcsolatba kerül. A Merkúr növeli az intellektuális szinted, a Mars pedig a fizikai energiádra van kitűnő hatással. Most már csak azt kell eldöntened, hogy a tudásodat vagy inkább az erődet akarod kihasználni. Ebben a hónapban komoly hódításokat könyvelhetsz el szerelem terén is: roppant vonzó és megnyerő leszel.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Semmi másra nem vágysz, csak egyedi megoldásokra. Te, aki mindent kétszer is megrág, mielőtt döntene, most sutba vágod az óvatosságodat és az előítéleteidet. A lényeg, hogy jól érezd magad. Még azt is vállalod, hogy a szórakozás néha a munka rovására megy. Különösen a hónap elején gyülekezhetnek viharfelhők a fejed felett a hivatásod terén. Ha van gyereked, ő időnként vitát gerjeszt a családban.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Meglehetősen könnyelmű leszel. Sokat vásárolsz, és a legfontosabbnak mások elismerő pillantását tartod. Végül is te az vagy, aki jó ízléssel és igényesen választ. Házasságban, tartós párkapcsolatban sok lesz a vita. Te a kompromisszumokat keresed, bár mostanában nem sok sikerrel, a párod pedig inkább az ellentéteket veszi észre. Néhány barátod a segítségedre siet.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Érzelmi feszültséggel indul a hónap. Túlteng benned a spiritualitás. Ezt nem mindenki nézi jó szemmel. Szeretnék, ha visszaállnál a normális napi kerékvágásba. Ezzel szemben te a jeleket és az álmaidat figyeled. Rendkívül vonzó vagy. Éppen ez a vonzerő vihet tévutakra. Elhiszed boldog-boldogtalannak, hogy te vagy számára az igazi, holott ő csak kalandot keres.

NYILAS
november 23.–december 21.
Lehet, hogy megváltoznak a munkakörülményeid. Enyhébb esetben csak új kollégák érkeznek, vagy egy másik telephelyre kell költöznöd. Az azonban biztos, hogy most nyoma sincs a születési jegyedre jellemző optimizmusnak. Minden egyes megszerzett joghoz, előnyhöz foggal-körömmel ragaszkodsz. Most még egy párkapcsolati problémát is drasztikusan kezelsz.

BAK
december 22.–január 20.
Szerelemben az év legszebb hónapja köszönt rád. Csodálnivaló a külsőd, de a belső értékeid sem maradnak el mögötte. Számodra ez a hónap a tavasz és a nyár összes szépségét magával hozza. Népszerűséged sok előnyt jelent. Amennyiben az üzleti életben dolgozol vagy más olyan területen, ahol fontosak az emberi kapcsolatok, most itt is előnyökre tehetsz szert.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Központi kérdés, mennyire tudsz megfelelni a családod elvárásainak. A családtagok megbízhatóságot, hiteles döntéseket várnak tőled, a párod pedig szeretné, ha elsősorban az ő igényeinek megfelelően viselkednél. Szerencsére sok energiád van. Megérted mások vágyait, és úgy alakítod a sorsod, hogy senki ne sérüljön, eredményes legyél, és neked is meglegyen az örömöd és a szabadságod.

HALAK
február 20.–március 20.
Jól alakítod és a magad javára fordítod a baráti kapcsolataidban rejlő lehetőségeket. Végre felfedezed a kölcsönösség jó hatását. A munkahelyeden megnövekednek vagy lényegesen bonyolultabbá válnak a feladatok. Ez ne okozzon gondot, hiszen hamar és magabiztosan feltalálod magad. A családdal való törődés sok szép percet, sok örömöt hoz.