Horoszkóp – 2015. június

2015. június 10.
Az égitestek vidám gondolatokat és perzselő szerelmet ígérnek.

KOS
március 21.–április 20.
Lobbanékony természetednek fékezőerő lehet a Nap és Szaturnusz kapcsolata. Sok könnyelmű kijelentéstől menthet meg, ugyanis ebben a hónapban a kommunikációval kapcsolatos kérdések különösen foglalkoztatnak. Párkapcsolati ügyekben nehéz dűlőre jutnod. Sajnos a féltékenység most erősebb benned mindennél.

BIKA
április 21.–május 20.
Alaposan fontold meg, mire adod ki a pénzed. A Nap, a Mars és a Merkúr is a pénzügyi vonalat erősítheti – vagy éppen gyengítheti. Elképzelhető, hogy szakmai továbbképzésen veszel részt. Egy darabig úgy érzed, bedobtak a mély vízbe. Olyan témák és újdonságok kerülnek elő, amelyekről eddig fogalmad sem volt. A barátaiddal egész hónapban remek a kapcsolatod.

IKREK
május 21.–június 21.
Szerencsés vagy, ha megbízható társ áll melletted, olyan, akire minden helyzetben számíthatsz. Születésnapod hónapjában szeretnéd élvezni az életet. A hétköznapok azonban másképp alakulnak. Érzékenyen reagálsz a téged érő kihívásokra. Kritikáról hallani sem akarsz, de uralkodó bolygód a Merkúr most sem hagy cserben: tréfálkozásra buzdít.

RÁK
június 22.–július 22.
A Hold, Vénusz és a Plútó kapcsolatának köszönhetően túl érzékeny, lelkizős lehetsz. Néhány régi esemény sem hagy most nyugodni. A hónap második felében egyre kedvesebb és őszintébb leszel. Sok hódolód, rajongód akad, akik szívesen töltik veled az időt. Egy kolléganőd rosszindulatú pletykát indít, de te ne vedd fel a kesztyűt!

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A nyár szülötte vagy! Ahogy megérzed az első napsugarakat, máris jobb színben látod a világot. Társaságot keresel, előnyben részesítesz minden olyan lehetőséget, rendezvényt, ahol a középpontba kerülhetsz. Optimista vagy, elsősorban anyagi téren érzed úgy, számodra nincs akadály. Boldogan költekezel. Ha külföldi utazásra készül, szükség lesz a humorérzékedre is.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A főnököddel való kapcsolatod akkor alakul a legjobban, ha igazat mondasz, de nem avatod be a legapróbb részletekbe. Ügyesen, diplomatikusan lavírozva még a legkaotikusabb helyzetekből is ki tudsz jönni. Kerüld a stresszel járó szituációkat. Érzékeny lelked, precíz természeted megsínyli, ha valami nem halad zökkenőmentesen. Kiemelkedő, ragyogó gondolatok jellemeznek.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Komoly gátlásokkal küzdesz, ha az otthonod és a hivatásod közötti kapcsolat kerül terítékre. Választott hivatásodat érzékenyen véded, ugyanakkor otthon megpróbálsz keményen, határozottan fellépni. Vedd elő a valódi éned, a könnyed, diplomatikus stílus átsegít a problémákon. Komoly döntéshelyzetben mindig mérlegelj.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A próbatételeket hozó Szaturnusz újra a születési jegyedhez közelít. Magad helyett most inkább másokkal foglalkozol. Segítő szándékodat akár még önzetlennek is nevezhetnénk, ha nem tudnánk, hogy a háttérben mindig egy kis intrika, a túlzott beavatkozás igénye bujkál. Érzelmi területen tiéd a pálya. Komoly, hosszú távú kapcsolat kiépítésére is lehetőséged nyílhat.

NYILAS
november 23.–december 21.
Igazán jól érzed magad a bőrödben. Intellektuális kihívás akad szép számmal most az életedben. Szellemi fölényed hatására időnként csípős kritikával illetsz másokat. Eleven humorérzéked rendkívül vonzóvá tesz az ellentétes neműek körében. Nyaralást is tervezz! Nemcsak vidám és pihentető lesz, de nagyon kedvező áron tudsz majd utazni.

BAK
december 22.–január 20.
Jól hasznosítod a tapasztalataidat munkafronton. Különösen azok számára kedvező a hónap, akik kereskedelemmel foglalkoznak. Vállalj sokat, hiszen éppen ez hozhatja meg a továbblépés lehetőségét. Időnként pesszimista vagy, de hamar túljutsz ezeken a periódusokon. Párkapcsolatban, szerelmi kapcsolatban is nagyon szenvedélyes időszak előtt állsz.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Uralkodó bolygód, az Uránusz jó kapcsolatot ápol a Nappal. Szerencsés, alkotó periódus köszönt rád. Az élet fontos területein, azaz a munka, a szerelem és a párkapcsolatok terén te aratod le a babérokat. A felsoroltakat most nagyon nehéz lenne különválasztani. Egyik támogatja a másikat. A lényeg, hogy a személyiségedből vidámság és határozottság sugárzik.

HALAK
február 20.–március 20.
Igazán jól alakul a pénzügyi helyzeted. Ne várd a főnyereményt, de az biztos, hogy a korábbi hónapoknál sokkal több pénz folyik be a kasszádba. Erről persze a családtagok is tudomást szereznek. Lehet, hogy valaki egy kis nyaralási zsebpénzért áll sorba. Egy jó ötlet fellendítheti a munkádat: egy régóta dédelgetett álmod valóra válhat. Nem kell más hozzá, csak vállalkozó kedv.