Horoszkóp – 2015. július

2015. július 06.
A nyár közepén érzelmi magasságok és mélységek között lebeghetünk.

KOS
március 21.–április 20.
Rendkívül szívós leszel. A nyári hónapok jellemző lustasága rád nincs hatással. Végre van időd, hogy az otthonodban szükséges selejtezést elvégezd. Egyre jobban foglalkoztatnak a spirituális kérdések. Lehetőség esetén beiratkozol egy ilyen jellegű tanfolyamra. A kapcsolataid egyre jobban felpezsdülnek. Érdekes embereket ismersz meg.

BIKA
április 21.–május 20.
Társasági eseményeken most válogathatsz a rajongók között. Egyre jobban élvezed, hogy értékelik a megjelenésedet és a humorodat. A kapcsolataidat az érzelmek mozgatják. Néha túlfeszíted a húrt, máskor kedves és engedékeny vagy. Szeszélyességeddel megleped a hozzád közel állókat. A párkapcsolatodban viszont legyél résen, egy korábbi hibád megbosszulhatja magát.

IKREK
május 21.–június 21.
A hivatásodban, a családi életedben is egyre nagyobb szerepet kapnak az anyagiak. Rapszodikusan keresel: amikor várod, késik, amikor lemondasz róla, szinte az öledbe hullik a pénz. Rendkívül jó a kommunikációd. Mindenkit meggyőzöl. Ezzel még azokat az embereket is magad mellé állíthatod, akik korábban elkerültek. Használd ki ezt az időszakot!

RÁK
június 22.–július 22.
A Nap a születési jegyedben jár. Előtérbe kerül a jól ismert védekezőösztön. Július elején a Mars is követi a Napot. Légy óvatos, elhamarkodott döntésekre, érzelmi kitörésekre sarkallhat. Koncentrálj az élet szép és emelkedett dolgaira. Szeretettel fordulj a családod, a barátaid felé, akik ráadásul most köszönteni is szeretnének. Külső befolyásra ne vedd fel a kesztyűt!

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A kreativitásodat most egy kerti partin, egyéb rendezvényeken kamatoztathatod. Bárkit képes vagy elbűvölni. Fantasztikusan érzed magad, amikor megdicsérnek. Elismerik a rátermettséged. Ugyanakkor légy figyelmes és időnként kritikus. Néhányan mosolyognak a szemedbe, de a hátad mögött pletykálnak. Próbálj összhangot keresni a szép szavak és a valóság között.

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
Izgatottan kezded ezt a hónapot. Valószínűleg feltorlódott a munkád. Szeretnél szabadságra menni, de egy darabig ennek esélyét sem látod. Hamarosan azonban változik a helyzet. Óriási cselekvési vágyat érzel, és a fáradtság érzése is elmúlik. Minden a saját elhatározásodból és az elképzeléseid szerint történik. Kell ennél felszabadítóbb érzés? A párkapcsolatodban is remek időszak vár.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
A magánéletedben és a munkahelyeden is meg kell dolgoznod a harmóniáért. Mindez nem ellentétes a természeteddel. Vitás helyzeteket könnyű elkerülni, ha meggondoltan reagálsz a kihívásokra. Ebben a hónapban nehéz kibillenteni az optimizmusból, de ez elsősorban csak a baráti összejövetelekre korlátozódik. Amikor bezárul a lakásajtó, hamar kitörhet a vihar.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
Nehezen tudsz feloldódni a munkatársaiddal. Amennyiben te vagy a vezető, sokkal előbb szúrsz be egy bántó mondatot, mintsem meggondolnád a következményeit. Itt az idő a nyaralásra. Anyagilag jól állsz: így egy drágább, jelentősebb külföldi utat is megengedhetsz magadnak. Különösen akkor jársz jól, ha nemcsak utazol, de az ott töltött időt sportolásra is használod.

NYILAS
november 23.–december 21.
A Szaturnusz egy kicsit kihátrált a születési jegyedből, így most lazíthatsz. Kevesebb a kötelesség, jóval több az öröm. Néhány kérdésben titkolózol a családod előtt. Egyeseknél még egy titkos hódoló, a nyilvánosság elkerülését kívánó viszony is felbukkanhat. Bármi szabálytalanba, rendkívülibe kezdesz, számolj vele, hogy kiderülhet. Nehéz lesz kimagyarázni magad.

BAK
december 22.–január 20.
Szeszélyes és önfejű vagy ebben a hónapban az élet minden területén. Jobban tennéd, ha inkább józanul mérlegelnél – a munkában is. Párkapcsolati fronton vannak dolgok, amelyek nem tetszenek, de ez még nem ok arra, hogy egy alapvetően jól működő kapcsolatot felrúgj. Légy engedékenyebb, és meglátod, minden az elképzelésed szerint alakul.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
A Vénusz és a Jupiter pozíciója most olyan helyzetet teremt, amely egy ennyire független egyéniség számára szinte elképzelhetetlen szituációval jár. Egyre többet foglalkoztat a házasság gondolata. Néhány hónapja már érzed, hogy lassan döntened kell. A kíváncsiságod egyre nagyobb. Érzelmileg kötődsz a partneredhez, és talán már elfogadod a kötöttséget is.

HALAK
február 20.–március 20.
Nagyon izgalmas nyári hónapnak nézel elébe. Spirituális gondolatok foglalkoztatnak, és egyre több jelzés mutatja, hogy akár pályamódosításra is szükség lehet. Mindenesetre ezekben a hetekben sok új lehetőséggel kell számolnod. Mivel általában érzelmi alapon döntesz, érdemes egy fontos döntés előtt aludnod még egyet. A munkában pozitív előmenetel várható.