Horoszkóp – 2015. augusztus

2015. augusztus 11.
A megszokottnál lényegesen józanabbak és céltudatosabbak lehetünk.

KOS
március 21.–április 20.
Rengeteg jó pillanatok vár rád. Egy Kos számára az érzések kinyilvánítása többnyire nehezen megy. Bármennyire rámenősnek is tűnsz, amikor szerelemről, érzelmekről van szó, csigaházba vonulsz. A nyár utolsó hónapja most szenvedélyessé és érzővé, néha szinte érzelgőssé tesz. Ha egyedülálló vagy, akkor is kellemes meglepetésekben lehet részed.

BIKA
április 21.–május 20.
A Vénusz most az ízlésed, a művészetek iránti rajongásod befolyásolja. Az előtted álló hónapban olyan pozícióba kerül, amikor a meglévőnél magabiztosabbá, de egyben kritikussá is tesz. A magadról alkotott képed egyre jobb, de legyél tekintettel másokra is. Ne felejtsd el, hogy a kollégáidnak is vannak jó tulajdonságaik. Értékeld ezeket, és kritizálj kevesebbet.

IKREK
május 21.–június 21.
Anyagi dolgok foglalkoztatnak. Az otthonod felújítására is sor kerülhet, esetleg egy váratlan esemény miatt nagyobb összeget kell kiadnod. Szerencsére kiemelkedően jó a koncentrációd, így ha pluszmunkát kell vállalnod, bírod, és még az idődet is jól osztod be. Egy korábbi, üzleti tervedet is megvalósíthatod. Gondolj arra, hogy ha időben lépsz, szerencsével valósíthatod meg az elképzelésedet.

RÁK
június 22.–július 22.
Szükséged van a pihenésre. Mikor, ha nem éppen most, a nyár valószínűleg legmelegebb hónapjában? A pihenés számodra nem csak lustálkodásból áll. Az aktív, lehetőleg utazással, élményszerzéssel egybekötött szabadság számodra az ideális. A magánéleted harmonikus lesz, ha párkapcsolatban élsz, újraélitek a megismerkedés legszebb időszakát.

OROSZLÁN
július 23.–augusztus 23.
A Nap és a Merkúr szoros kapcsolatban kezdi meg útját a születési jegyedben. Ez a pozíció még inkább erősíti az akaraterőd és a céltudatosságod. Ennél jobban csak a büszkeséged és a vonzerőd növekszik. Gondolkodásod higgadtabb, mint általában, így lehetőséged nyílhat új ismeret elsajátítására. Könnyen észreveszed és megragadod a kínálkozó lehetőséget

SZŰZ
augusztus 24.–szeptember 23.
A Vénusz meglátogatja a születési jegyedet. Egyre nagyobb gondot fordítasz magadra, ugyanakkor egyre élesebben bírálsz másokat. Azt is képzelheted, hogy néhányan korlátoznak, talán áskálódnak is ellened. Nehezen tudsz lazítani, pedig ha egy-egy borongós gondolatot kialudnál magadból, sokkal tisztább képet kapnál a világról. Párkapcsolati téren romantikus fordulatra számíts.

MÉRLEG
szeptember 24.–október 23.
Az égitestek szinte kivétel nélkül úgy rendeződnek, hogy számodra vidám, társasági hónappá alakuljon az augusztus. Te vagy az, aki az összejöveteleket, baráti találkozókat kezdeményezi, és te leszel az, aki a legjobban élvezi is ezeket. Néha előfordulhat, hogy nem minden poénod ül, erre gondolj mindig, ha nem a szoros, régi, bejáratott társaságoddal múlatod az időt.

SKORPIÓ
október 24.–november 22.
A nyár számodra nem a tétlenségről szól. Néhány dolgot, amelyeket korábban elhatároztál, vagy elkezdtél, most tető alá hozhatsz. A Nap kapcsolata a Szaturnusszal céltudatossá és mélyen gondolkodóvá tesz. A munka mellett lesz lehetőséged kikapcsolódásra is. Egy külföldi út vagy egy belföldi hosszú hétvége óriási élményekkel gazdagít.

NYILAS
november 23.–december 21.
Kifogástalanul alakulnak a pénzügyeid. Jó érzékkel közelítesz az anyagiakhoz. A korábbi, könnyed költekezés helyett most alaposan meggondolva, konkrét célokat kitűzve gazdálkodsz. Ráadásul van is miből! Elképzelhető, hogy egy-egy érzelmi kérdés, barátság vagy szerelmi kapcsolat végére most pont kerül. Ne bánd. Ennek éppen most van itt az ideje.

BAK
december 22.–január 20.
Komoly és hosszú együttélések után talán most jön el az a pillanat, hogy elkötelezed magad. Igaz, szereted halogatni a döntést, hiszen mindig akad valami újabb cél, amit szeretnél előbb megvalósítani. Most úgy érzed, szívesen lehorgonyoznál valaki mellett, aki már évek óta bizonyítja, hogy számára csakis te vagy az igazi. Az egyedülállók számára eljött a kalandozás ideje.

VÍZÖNTŐ
január 21.–február 19.
Újra felmerül benned a munkahelyváltás gondolata. Olyan helyet keresel, ahol az emberbarát légkör is adott. Unod, hogy kihasználják a tehetségedet és cserébe egy jó szó sem érkezik. A párkapcsolatban átveszed az irányító szerepet. Büszke vagy a partneredre, de azért szeretnéd, ha mindig a te szavad lenne a döntő. Ebben a hónapban ez sikerülhet.

HALAK
február 20.–március 20.
Másnak nyaralást, neked munkát hoz augusztus. Könnyen lehet, hogy ledobod magadról a mindennapi rutint, és egészen újszerű dologba kezdesz. Energiád lesz bőven, és a fantáziád is a segítségedre siet. Anyagi területen változatosak a lehetőségek. Várhatóan egy nagyobb kiadás is befut, ezért érdemes okosan tartalékolni. Szellemi területen érdekes mélységeket ismerhetsz meg.